![]() ![]() |
2010.07. 28. - 19:40:09
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Olyat én is..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Öcsém, már megint olyan lassú ez a net, csak tudnám miért...(IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
|
2010.07. 28. - 19:41:08
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Olyat én is..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Öcsém, már megint olyan lassú ez a net, csak tudnám miért...(IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Nálam is vacakol kicsit a net.... |
|
|
|
2010.07. 28. - 19:42:24
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
|
|
|
|
2010.07. 28. - 19:43:25
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Na nálam is lassú a net, így az Ava-s vidiket majd holnap nézem meg a melóban. Mode nagyon kíváncsi vagyok milyen tetkó szeretnél, ha majd befejezed a rajzot, felrakhatnád ide. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vicusom, én is lemaradtam a tetkóról és már nem is lesz. Másokon tetszik, de magamon nem tudnám elképzelni. Zolinak három is van, jó nagyok. |
|
|
|
2010.07. 28. - 19:46:05
Létrehozva:
|
|
|
Szia Fruzsi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szia Trixx (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx a férjednek milyen tetkói vannak? Természetesen felrakom a képet, még ma szeretném befejezni, csak nem tudom, hogy rakjak-e bele Depeche Mode-os dolgot, vagy ne. Majd amikor befejeztem, kigondolom. |
|
|
|
2010.07. 28. - 19:46:14
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Na nálam is lassú a net, így az Ava-s vidiket majd holnap nézem meg a melóban. Mode nagyon kíváncsi vagyok milyen tetkó szeretnél, ha majd befejezed a rajzot, felrakhatnád ide. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vicusom, én is lemaradtam a tetkóról és már nem is lesz. Másokon tetszik, de magamon nem tudnám elképzelni. Zolinak három is van, jó nagyok. Hát magamon én is nehezen képzelem el de ha csináltatnék biztosan megszoknám. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem is tudtam,hogy a férjednek van tetoválása. |
|
|
|
2010.07. 28. - 19:46:16
Létrehozva:
|
|
|
Most nem bébiszitterkedtem, angoltanárom óra után marasztalt, hogy beszélgessünk. Mikor vége lett az órának 4-kor, negyed nyolckor indultam el és fél kilenckor értem haza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 28. - 19:47:19
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Szia Fru. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most nem bébiszitterkedtem, angoltanárom óra után marasztalt, hogy beszélgessünk. Mikor vége lett az órának 4-kor, negyed nyolckor indultam el és fél kilenckor értem haza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) áhá és jóképű az angoltanár? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 28. - 19:49:33
Létrehozva:
|
|
|
Akkor az anyukádnak holnap nagy nap lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te is elkíséred? Hát én erről a tetkós dologról lemaradtam.Nekem már nem lesz. Miért maradtál volna le? Anyám 37 éves..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én nem kísérem el, hanem a barátnője. Elmennék szívesen, de hát valakinek a kutyával is itthon kell maradni..(IMG:style_emoticons/default/blink.gif) .... Na sebaj, én majd délután megyek el. Én sok féle tetkót szeretnék. Nem tetszik amikor agyon van varrva egy nő, vagy akár egy férfi, de én szeretnék a vádlimra is, meg a vállamra is. Nem is egyfélét. Meglátjuk még. Na most meg begyorsult a net... xD |
|
|
|
2010.07. 28. - 19:50:43
Létrehozva:
|
|
|
Vica, örülök, hogy örültél a sztorinak és annak is, hogy tetszett. A gitáros éneklős részt az ihlette, hogy a szakításomkor előkaptam a gitárom és pengettem meg énekeltem a mode dalokat pl somebody és precious persze elbőgtem magam rajta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Na meg azért pont a Sun and the rainfallból lett idézve mert szövegileg hangulatilag az illett bele pluszt azt is hallgattam a fejezet írása közben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szia Fru. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) áhá és jóképű az angoltanár? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem pasi, hanem nő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 28. - 19:54:22
Létrehozva:
|
|
|
heheh és jóképű volt a nő? XD XD
hehe hülye vagyok XD Na, én lassan elindulok. Fürdök, aztán benyomok egy-két palacsintát. Nyami. Most nem kakaósat fogom enni, hanem lekvárosat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Később pedig baszélgetek egyet a férjemmel..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Legyetek jók! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 28. - 19:55:09
Létrehozva:
|
|
|
Mode azt hiszem már nem fogok tetováltatni...majd a következő életemben. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Fru a Sun and the rainfallt agyon fogom hallgatni annyira bejött nekem. Szóval olvastad az e-mailt amit írtam..... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Küldtem 2-őt is remélem megkaptad.....olvassál csak....mármint amiket küldtem az e-mail-ekbe.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheh és jóképű volt a nő? XD XD hehe hülye vagyok XD Na, én lassan elindulok. Fürdök, aztán benyomok egy-két palacsintát. Nyami. Most nem kakaósat fogom enni, hanem lekvárosat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Később pedig baszélgetek egyet a férjemmel..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Legyetek jók! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Későn jössz...hamar mész..... Jó éjt Mode. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 28. - 19:56:58
Létrehozva:
|
|
|
2 mailt is írtál? Én csak egyet kaptam (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
|
|
|
|
2010.07. 28. - 19:59:23
Létrehozva:
|
|
|
Az egyik felkarján a szabadság szobor van könyöktöl vállig, a másikon könyöktől nyakig egy indás valami (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , a hátán pedig egy fa kereszt mögül néz egy szempár. Szóval ki van varrva rendesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon jól állnak neki, és szépen meg vannak csinálva.
Jó éjt Mode! Áááááá palacsinta.... ide vele!!!! Vicus a Sun and the rainfall nekem is hattttttttttalmas kedvencem! Annyira szeretem. Hiába, tud ez a Martin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 28. - 20:02:14
Létrehozva:
|
|
|
Fru az meg hogy a fenébe lehet?Nem hiszem el....kinyírom a citromailt.... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Az egyik felkarján a szabadság szobor van könyöktöl vállig, a másikon könyöktől nyakig egy indás valami (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , a hátán pedig egy fa kereszt mögül néz egy szempár. Szóval ki van varrva rendesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon jól állnak neki, és szépen meg vannak csinálva. Jó éjt Mode! Áááááá palacsinta.... ide vele!!!! Vicus a Sun and the rainfall nekem is hattttttttttalmas kedvencem! Annyira szeretem. Hiába, tud ez a Martin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hű tényleg rendesen ki van varrva a férjed. Akkor hasonló az izlésünk.....igen Martin tud és Dave is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 28. - 20:04:57
Létrehozva:
|
|
|
Én azt kaptam amihez a noviötlet volt csatolva, de melyik a másik?
|
|
|
|
2010.07. 28. - 20:07:00
Létrehozva:
|
|
|
Fru az meg hogy a fenébe lehet?Nem hiszem el....kinyírom a citromailt.... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Hű tényleg rendesen ki van varrva a férjed. Akkor hasonló az izlésünk.....igen Martin tud és Dave is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen, tudnak minketten! Sőt mindnégyen! He-he az előbb meg azon nevettem, hogy az Andy fia a képen amit Mode berakott, épp úgy csinál mint az apja: széttárja a karját kis Flecher pápa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most elköszönök, holnap korán kelek. Jó éjt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 28. - 20:08:29
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 28. - 20:12:16
Létrehozva:
|
|
|
Tetszenek az ötletek egyébként, csak ezt hogy illesztem be a sztorimba?
Vagy ezt egy teljesen új sztorihoz gondoltad? |
|
|
|
2010.07. 28. - 20:14:32
Létrehozva:
|
|
|
Fru elment a másik levél...
Azt nem pont azért küldtem,hogy a te sztoridba illeszd csak úgy küldtem,hogy lásd mi pattant ki még tavaly az agyamból. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval a te sztoridhoz még agyalok.... Tetszenek az ötletek egyébként, csak ezt hogy illesztem be a sztorimba? Vagy ezt egy teljesen új sztorihoz gondoltad? Igen ez egy új sztori lenne de azt hiszem ötelet marad mert én nem tudnám megírni.Annyira jó azért nem vagyok sajnos. |
|
|
|
![]() ![]() |