![]() ![]() |
2010.07. 29. - 17:42:43
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hát semmi gond vele, csak anyám nem ilyet akart..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De tetszik ám neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 17:42:52
Létrehozva:
|
|
|
Én Alannek is dekoratív vagyok...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sőt, neki a legjobban..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyna dekoratív vagyok hogy néha már ruha sincs rajtam XD XD Uhuh, hát legyél is dekoratív a férjednek. Bezzeg én egy ragyás bányarém vagyok.. |
|
|
|
2010.07. 29. - 17:43:29
Létrehozva:
|
|
|
Mode dekoratív vagy ádámkosztümben... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bizony (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Legalábbis Alannek az vagyok..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 17:44:09
Létrehozva:
|
|
|
Így még bottal se piszkálnának meg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica: Csak szimplán vigyorgok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sírjak inkább?
|
|
|
|
2010.07. 29. - 17:44:48
Létrehozva:
|
|
|
Uhuh, hát legyél is dekoratív a férjednek. Bezzeg én egy ragyás bányarém vagyok.. Miért lennél az? ..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyanok vagytok bazzeg semmi önbizalmatok sincs..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na-na-na, akit bottal sem piszkálnak meg, az én vagyok, úgyhogy csönd legyen xD xD |
|
|
|
2010.07. 29. - 17:55:11
Létrehozva:
|
|
|
húú, de bekussoltatok (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 17:58:18
Létrehozva:
|
|
|
Csajok szépek vagytok mindketten és kész. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Fru nem vagy bányarém és ne sírj örülök,hogy nevetsz....meg annak is,hogy tetszik amit írtam.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Miért lennél az? ..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyanok vagytok bazzeg semmi önbizalmatok sincs..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na-na-na, akit bottal sem piszkálnak meg, az én vagyok, úgyhogy csönd legyen xD xD jaj már....dehogy is nem piszkálnának meg..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fru téged is.... |
|
|
|
2010.07. 29. - 17:58:39
Létrehozva:
|
|
|
De igen, mert csupa ragya vagyok..
|
|
|
|
2010.07. 29. - 18:00:12
Létrehozva:
|
|
|
Engem nem piszkálnak meg, ugyan ki piszkálna meg? ..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mondjuk nekem áprilisban Alan tekintete ezermilliószor többet jelentett, mint bármelyik pasi piszkálása... |
|
|
|
2010.07. 29. - 18:01:30
Létrehozva:
|
|
|
Eddig inkább felpiszkáltak, vagyis inkább felidegesítettek, mint megpiszkáltak volna. Jó, hát az is meg volt, de sajna nem mindig volt igazi, 1x sajna e téren hazudtam 1x anno a pasimnak, ég is a pofám.. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) De mindegy, elmúlt.
Ma akkora hisztit csapott egy öreg pasi a buszon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 18:03:12
Létrehozva:
|
|
|
jaaaaaaaaaj csajok hagyjátok már ezt az egyiknek az a baja,hogy ragyás (nekem is van) a másikat meg ugyan ki piszkálná....annye már.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én vagyok köztetek a legrondább a legbutább és a legöregebb szóval panaszra nekem van okom..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eddig inkább felpiszkáltak, vagyis inkább felidegesítettek, mint megpiszkáltak volna. Jó, hát az is meg volt, de sajna nem mindig volt igazi, 1x sajna e téren hazudtam 1x anno a pasimnak, ég is a pofám.. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) De mindegy, elmúlt. Ma akkora hisztit csapott egy öreg pasi a buszon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mi baja volt az öregnek? |
|
|
|
2010.07. 29. - 18:05:08
Létrehozva:
|
|
|
Na hát Vica te csöndbe legyél, itt senki sem öreg, és senki sem ronda. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nekem hála isten nincs ragyám, de azért lekopogom xD Egyébként az amúgy sem a ragyán múlik, én olyan embereket látok néha, hogy hányingerem támad. Fruzsi meséld azt a hisztit hadd röhögjek..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az ilyeneken úgy tudok röhögni hogy csak na (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 18:06:22
Létrehozva:
|
|
|
na jól van akkor kölcsönösen lehurrogtuk egymást.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 29. - 18:06:36
Létrehozva:
|
|
|
Az volt, hogy jöttem hazafelé, felszállt egy idős pasi, a fickó vasrudakat hurcolászott magával. A sofőr rászólt, hogy legyen szíves leszállni, vagy húzzon rá még egy zacskót, mert veszélyes, ha befékez, ugyanis felnyársalja a többi utast meg az illető saját magát. Ezen a pasi berágott, mondta h nem érdekli. A sofőr megállt, már majdnem zsarukat hívtak.
|
|
|
|
2010.07. 29. - 18:07:53
Létrehozva:
|
|
|
Na hát az ilyen hülye pasikat nem értem, hogy miért nem képesek megérteni dolgokat. Persze ha ne adj isten felnyársal egy utast, akkor meg fel van háborodva, hogy hát ő nem csinált semmit...
|
|
|
|
2010.07. 29. - 18:08:12
Létrehozva:
|
|
|
Végül a pasi kapott egy zacskót, ráhúzta és ment tovább. Ha tovább cirkuszol, reggelig nem jutok haza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 29. - 18:11:34
Létrehozva:
|
|
|
Azt a csávót én a sofőr helyébe levágtam volna buszról mint macskát szarni....a hülyéje.... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
majd jövök.... |
|
|
|
2010.07. 29. - 18:17:24
Létrehozva:
|
|
|
Vica megy hercsulát mosni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
"kapott egy zacskót, ráhúzta" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD |
|
|
|
2010.07. 29. - 18:27:41
Létrehozva:
|
|
|
Hehe, kétértelmű voltam? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 29. - 18:32:35
Létrehozva:
|
|
|
aha...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |