![]() ![]() |
2010.07. 29. - 18:45:35
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vica megy hercsulát mosni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "kapott egy zacskót, ráhúzta" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD mint mindig.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de csend lett...illik a nevünkhöz.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tippelek ki mit csinál..... Mode dvd-t másol,Fru olvas és nevet közben,Trixx pedig visszaolvas..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 18:45:53
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Mode nagyon szép anyukád tetkója. Igazán izléses. Megnéztem a rajzodat, nem is tudtam hogy bírod a sellőket. He-he kiskorodban biztosan Ariel volt a kedvenced. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szertintem klassz tetkó lenne belőle, nekem az első jobban tetszik, mert azon íves testhelyzetben van a sellő, na és ott a DM is. Mondjuk azt szerintem nem ilyen szimpla betűkkel kellen... de mondtad is hogy majd alakít rajta a tetoválós. Ja, különben tegnap este meglepődtam mikor olvastam, hogy anyukád egy idős a férjemmel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár lehet ezt már egyszer beszélük. Vicus hercsulát mos? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Zoli kedvenc szava. He-he. Na azt a pacákot én is kivágtam volna a buszbnól. Nem értem miért kell ilyen gyökérnek lenni. |
|
|
|
2010.07. 29. - 18:49:21
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Mode nagyon szép anyukád tetkója. Igazán izléses. Megnéztem a rajzodat, nem is tudtam hogy bírod a sellőket. He-he kiskorodban biztosan Ariel volt a kedvenced. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szertintem klassz tetkó lenne belőle, nekem az első jobban tetszik, mert azon íves testhelyzetben van a sellő, na és ott a DM is. Mondjuk azt szerintem nem ilyen szimpla betűkkel kellen... de mondtad is hogy majd alakít rajta a tetoválós. Ja, különben tegnap este meglepődtam mikor olvastam, hogy anyukád egy idős a férjemmel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár lehet ezt már egyszer beszélük. Vicus hercsulát mos? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Zoli kedvenc szava. He-he. Na azt a pacákot én is kivágtam volna a buszbnól. Nem értem miért kell ilyen gyökérnek lenni. Szia asszonypajti. Ennyire bejött a férjednek a hercsula szó? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Volt akiknek nem jött be annyira.... |
|
|
|
2010.07. 29. - 18:51:20
Létrehozva:
|
|
|
Trixx szia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Igen, nagyon szeretem a sellőket, és igen Ariel a kedvencem, most is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg illik is hozzám, mert én is egy vízi ember vagyok, folyton a víz alatt vagyok a strandon is, csak akkor jövök fel ha levegő kell, de eléggé sokáig bírom. És úszni is sellő mozdulatokkal úszom.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, én Nikivel tárgyalok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 29. - 18:52:34 |
|
|
|
2010.07. 29. - 18:54:04
Létrehozva:
|
|
|
Mode a kis sellő.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Az előbb én beszéltem Nikivel most pedig te..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 18:54:05
Létrehozva:
|
|
|
na kétszer ment el ugyanaz..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 29. - 18:54:39 |
|
|
|
2010.07. 29. - 18:56:36
Létrehozva:
|
|
|
Herr Csula (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
csula bácsi XD nem Kula, hanem Csula bácsi XD XD LOL XD Mode a kis sellő.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az előbb én beszéltem Nikivel most pedig te..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe XD Kiskoromban is mindig sellő akartam lenni XD xD Meg ugye azért van fényképezőgép a kezemben, mert nagy fotós is vagyok. Szülinapomra kapok egy fasza kis fényképezőgépet..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apám a Media Markt igazgatójának jó barátja..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (azt hiszem annak XD) hehe XD Mamám is ígérte már. Valahol el kell kezdenem, ráadásul nem egy egyszerű digitális fényképezőgépet kapok, mert azzal semmire se megyek ha hobbiból akarok fotózni. A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 29. - 18:57:10 |
|
|
|
2010.07. 29. - 18:57:52
Létrehozva:
|
|
|
mint mindig.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de csend lett...illik a nevünkhöz.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tippelek ki mit csinál..... Mode dvd-t másol,Fru olvas és nevet közben,Trixx pedig visszaolvas..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, olvasom a sztorid, nagyon izgi. Alig tudom abbahagyni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 18:58:31
Létrehozva:
|
|
|
Kula,csula.....eh.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Végül majd híres fotós leszel.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 18:59:46
Létrehozva:
|
|
|
Herr Csula (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csula bácsi XD nem Kula, hanem Csula bácsi XD XD LOL XD hehe XD Kiskoromban is mindig sellő akartam lenni XD xD Meg ugye azért van fényképezőgép a kezemben, mert nagy fotós is vagyok. Szülinapomra kapok egy fasza kis fényképezőgépet..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apám a Media Markt igazgatójának jó barátja..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (azt hiszem annak XD) hehe XD Mamám is ígérte már. Valahol el kell kezdenem, ráadásul nem egy egyszerű digitális fényképezőgépet kapok, mert azzal semmire se megyek ha hobbiból akarok fotózni. Egyik volt csoporttársam fotós. Csinált mindenféle képeket-fekete fehéreket. Mikor megláttam, arra gondoltam, hogy a srácot be kéne mutatni Antonnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De am komolyan ez jutott eszembe, nagyon tehetséges a srác (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:00:44
Létrehozva:
|
|
|
Hát szeretném valamire vinni fotósként, mert az tényleg nagyon érdekel.
|
|
|
|
2010.07. 29. - 19:01:02
Létrehozva:
|
|
|
Angoltanárommal, Edinával beszélgettünk tegnap szóba került a DM és megjegyezte milyen sokat tudok a fiúkról nem akarom-e felvenni velük a kapcsolatot esetleg vagy könyvet írni róluk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 29. - 19:01:20
Létrehozva:
|
|
|
Igen, olvasom a sztorid, nagyon izgi. Alig tudom abbahagyni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Tényleg?Na hát ennek örülök. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én pedig ma nyomtattam életemben először önállóan:Debütáltam.....hehe....kinyomtattam az ötletet ami tegnap küldtem el neked....egy év után már ideje volt.Tök fura volt a kezemben tartani....és úgy olvasni.... |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:01:35
Létrehozva:
|
|
|
hehe, engem is bemutathatnának Antonnak...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sokat tanulhatnék tőle.
|
|
|
|
2010.07. 29. - 19:02:52
Létrehozva:
|
|
|
Hát szeretném valamire vinni fotósként, mert az tényleg nagyon érdekel. Egyszer majd te fogod fotózni a DM fiúkat. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:03:52
Létrehozva:
|
|
|
hehe, engem is bemutathatnának Antonnak...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sokat tanulhatnék tőle. Az biztos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:04:56
Létrehozva:
|
|
|
Angoltanárommal, Edinával beszélgettünk tegnap szóba került a DM és megjegyezte milyen sokat tudok a fiúkról nem akarom-e felvenni velük a kapcsolatot esetleg vagy könyvet írni róluk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó ötlet.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:07:57
Létrehozva:
|
|
|
Angoltanárommal, Edinával beszélgettünk tegnap szóba került a DM és megjegyezte milyen sokat tudok a fiúkról nem akarom-e felvenni velük a kapcsolatot esetleg vagy könyvet írni róluk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó vicc XD... Hát hogyne akarnál..XD |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:08:19
Létrehozva:
|
|
|
Ja, csak éppenséggel lehetetlen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 29. - 19:08:52
Létrehozva:
|
|
|
Üdvözlet az Enjoy The Silence minden tagjának!
Hehe, akartam küldeni képeslapot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most pótolom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Üdv a nyaralóhelyünkről, szép az idő, jó a víz, csók mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |