![]() ![]() |
2010.07. 29. - 19:09:40
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Üdvözlet az Enjoy The Silence minden tagjának! Hehe, akartam küldeni képeslapot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most pótolom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Üdv a nyaralóhelyünkről, szép az idő, jó a víz, csók mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Niki:) |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:10:58
Létrehozva:
|
|
|
csak hogy valamit csináljak....rakok be képeket.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
_163087_dave_gahan_150_elvis_02_09_98.jpg ( 5.6K )
Letöltések száma: 1
Dave_Gahan_PAGE_02.jpg ( 13.38K )
www.tvn.hu_12f324f2bd6a341c143820a3b6b271bb.jpg ( 25.98K )
Letöltések száma: 2
2001_01.jpg ( 47.43K )
dave_gahan.jpg ( 238.18K )
Letöltések száma: 0 |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:11:11
Létrehozva:
|
|
|
Fruzsi..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sajnos..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szia Niki itt is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:12:21
Létrehozva:
|
|
|
Üdvözlet az Enjoy The Silence minden tagjának! Hehe, akartam küldeni képeslapot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most pótolom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Üdv a nyaralóhelyünkről, szép az idő, jó a víz, csók mindenkinek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Niki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:12:56
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 29. - 19:14:56
Létrehozva:
|
|
|
Niki igyekszik az ember lánya.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Amúgy meddig vagy szabin? A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 29. - 19:15:43 |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:16:53
Létrehozva:
|
|
|
Még egy hét.
Most elmegyünk még anyáékhoz, Alan bulikor láttam utoljára...! Velük Balatonozunk, még kihasználjuk programokkal a szabadidőt. |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:17:48
Létrehozva:
|
|
|
mint mindig.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de csend lett...illik a nevünkhöz.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tippelek ki mit csinál..... Mode dvd-t másol,Fru olvas és nevet közben,Trixx pedig visszaolvas..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eltaláltad, plussz végzett a mosógép és kiteregettem. Ó hát nagyon bejött neki, meg a kramcsák néni is. Egy egész estét végigröhögtünk ezen, mert mindig összekeverte a kettőt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na meg állandóan Krajcsák nénit mondott, képelen volt megjegyezni. Na aztán meg elkezdett öreganyámat játszani, a néniből adódóan, szóval egész estés hülyülés volt. Na és ezt mind neked köszönhettük. Imádom a kecskeméti nyelvjárást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:17:48
Létrehozva:
|
|
|
Niki igyekszik az ember lánya.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezek a képek pont az én stílusaim. Dave kinézetben. |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:20:05
Létrehozva:
|
|
|
Jól teszed.Menjél csak a Balatonra.
Akkor még egy kórházmentes heted van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Eltaláltad, plussz végzett a mosógép és kiteregettem. Ó hát nagyon bejött neki, meg a kramcsák néni is. Egy egész estét végigröhögtünk ezen, mert mindig összekeverte a kettőt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na meg állandóan Krajcsák nénit mondott, képelen volt megjegyezni. Na aztán meg elkezdett öreganyámat játszani, a néniből adódóan, szóval egész estés hülyülés volt. Na és ezt mind neked köszönhettük. Imádom a kecskeméti nyelvjárást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát örülök,hogy így sikerült titeket megnevettetni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:20:28
Létrehozva:
|
|
|
Anyám is most van szabin.
|
|
|
|
2010.07. 29. - 19:21:25
Létrehozva:
|
|
|
Ezek a képek pont az én stílusaim. Dave kinézetben. Igen a devo-s és még utána.... Anyám is most van szabin. Akkor hallkan kell ungi-bungiznotok.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:21:34
Létrehozva:
|
|
|
Jól teszed.Menjél csak a Balatonra. Akkor még egy kórházmentes heted van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát ja, de már érzem a szagát. Hahaha, amióta itthon vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként tényleg, amit írtam neked fb-on, tényleg mindenkinek szüksége lenne arra, hogy messzebb menjen, ahol úgymond idegen földön vagy. Olyan, mint egy lakatlan sziget, majdnem olyan. Mert nem a te nyelved, tévé net nuku telefon csak életjelekre és minden eszedbe jut, csak az itthoni dolgok nem. Úgyhogy jó volt nagyon! |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:23:47
Létrehozva:
|
|
|
Niki a tv-ben úgy sincs sok minden.....anélkül meg lehet lenni..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 29. - 19:25:53
Létrehozva:
|
|
|
Vica, igen, de ma nem lesz itthon...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Úgyhogy olyan hangosan fogok ordítani, ahogyan jólesik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:26:29
Létrehozva:
|
|
|
Hát igen...
Nem is kéne lennie, talán jobb is lenne úgy az élet, épp azt beszéltük Zolival. Meg mindig történik valami... Nagyot néztem a Love Parade halottain, nagyon-nagyon durva ez, meg a rendőr halálán. Bocsi, most eltértem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:30:09
Létrehozva:
|
|
|
pöcs fogdosós kép.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Hát igen... Nem is kéne lennie, talán jobb is lenne úgy az élet, épp azt beszéltük Zolival. Meg mindig történik valami... Nagyot néztem a Love Parade halottain, nagyon-nagyon durva ez, meg a rendőr halálán. Bocsi, most eltértem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szörnyű is... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Franciaországban meg egy nőnek nevezett rém 8(!) újszülött babáját ölte meg.Most derült ki..... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) A szemétláda.... Vica, igen, de ma nem lesz itthon...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgyhogy olyan hangosan fogok ordítani, ahogyan jólesik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nyöghetsz,ordíthatsz.....kedvedre... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.07. 29. - 19:31:37
Létrehozva:
|
|
|
Úh az durva Vica nem is hallottam! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.07. 29. - 19:31:50
Létrehozva:
|
|
|
pöcs fogdosós kép.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Szörnyű is... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Franciaországban meg egy nőnek nevezett rém 8(!) újszülött babáját ölte meg.Most derült ki..... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) A szemétláda.... nyöghetsz,ordíthatsz.....kedvedre... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát erről a képről is megvan a véleményem, csajok.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:34:06
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Úh az durva Vica nem is hallottam! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Híradóba mondták..... és állítólag a férje egyszer sem vette észre,hogy a csaj terhes.....na persze meg a meseanyó.... Hát erről a képről is megvan a véleményem, csajok.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na mondd azt a véleményt..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 29. - 19:34:34
Csatolt állományok
|
|
|
|
![]() ![]() |