![]() ![]() |
2010.07. 29. - 19:34:48
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Á már megint egy fél év mire betölti az oldalt.
Jó felidegesítet, inkább kilépek. Pusza mindenkinek! |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:34:49
Létrehozva:
|
|
|
Hát ja, de már érzem a szagát. Hahaha, amióta itthon vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként tényleg, amit írtam neked fb-on, tényleg mindenkinek szüksége lenne arra, hogy messzebb menjen, ahol úgymond idegen földön vagy. Olyan, mint egy lakatlan sziget, majdnem olyan. Mert nem a te nyelved, tévé net nuku telefon csak életjelekre és minden eszedbe jut, csak az itthoni dolgok nem. Úgyhogy jó volt nagyon! Majd teszek be én is képet a nyaralásomról. Erről a Stripped-ből jutott eszembe idézet: "Let me hear you make decisions, without your televison.." Ti mit vagy kit vinnétek magatokkal egy lakatléan szigetre? |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:34:50
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 29. - 19:35:55
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Híradóba mondták..... és állítólag a férje egyszer sem vette észre,hogy a csaj terhes.....na persze meg a meseanyó.... na mondd azt a véleményt..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Inkább nem, így is ájulás szélén vagyok... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:36:28
Létrehozva:
|
|
|
Hát vinném a Zotyámat!
Nem is lakatlanság, csak természet legyen, és csend! Legyek beszűkült, ugyanakkor így jobban kinyílnak az ember ösztönei. Szóval ez kettős dolog. |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:38:45
Létrehozva:
|
|
|
Trixx,Niki puszi és jó éjt nektek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Fru el ne ájulj.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd teszek be én is képet a nyaralásomról. Erről a Stripped-ből jutott eszembe idézet: "Let me hear you make decisions, without your televison.." Ti mit vagy kit vinnétek magatokkal egy lakatléan szigetre? Én Dave-et.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:39:08
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjszakát a menőknek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vica: Bizony, nyöghetek heheheeeee XD Én a dM cuccaimat vinném magammal egyértelműen.. XD Úúúú egy lakatlan szigeten mennyit lehetne meztelenkedni meg dugni. húhúhúhúúhúúúúú XD XD Vinném Alant is, ha tudnám..XD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 29. - 19:40:05 |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:40:55
Létrehozva:
|
|
|
Megyek én is mert a gyerekem már nyavalyog......
Jó éjt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode kellemes dugást. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fru jó olvasást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd kérek bővebb véleményt. pááááááááááááááá |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:41:00
Létrehozva:
|
|
|
Trixx,Niki puszi és jó éjt nektek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fru el ne ájulj.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én Dave-et.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe Vica naná h őt is vinnénk magunkkal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pedig ha ilyen képeket látok hajlamos leszek elájulni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ettől csak az lenne a viccesebb, ha pont az locsolna fel aki miatt elájultam... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:42:12
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjszakát a menőknek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica: Bizony, nyöghetek heheheeeee XD Én a dM cuccaimat vinném magammal egyértelműen.. XD Úúúú egy lakatlan szigeten mennyit lehetne meztelenkedni meg dugni. húhúhúhúúhúúúúú XD XD Vinném Alant is, ha tudnám..XD örökké csak izélnétek.....mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe Vica naná h őt is vinnénk magunkkal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pedig ha ilyen képeket látok hajlamos leszek elájulni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ettől csak az lenne a viccesebb, ha pont az locsolna fel aki miatt elájultam... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:42:30
Létrehozva:
|
|
|
Hát Bettikém pár éven belül már nem lenne lakatlan az a sziget (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 29. - 19:43:45
Létrehozva:
|
|
|
Fruzsi: XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vica felröhögtem...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "Kellemes dugást" XD heheee megerőszakolom a férjemet XD Hát azért nem örökké, de folyton a nyakán lógnék..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:50:30
Létrehozva:
|
|
|
Na, ha így mindenki elment, akkor én is nekiállok dvd-ket írni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 19:57:20
Létrehozva:
|
|
|
Fruzsi: XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica felröhögtem...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "Kellemes dugást" XD heheee megerőszakolom a férjemet XD Hát azért nem örökké, de folyton a nyakán lógnék..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Wehehe a kis szado mazo.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 21:19:03
Létrehozva:
|
|
|
Na, hát Vica van egy rossz hírem. A Live Monsterst nem tudom miért, de egyszerűen nem tudom átírni. Most már másodszorra írja ki, hogy cd-írás hiba...ha gondolod, elküldöm neked így, mert hát 15 szám van, és a 10. szám közepén áll meg kb, és esetleg a maradékot a netről összeszedem neked, és e-mailben elküldöm. Nem tudom, mit a baja az írónak ezzel a dvd-vel.
Úristen, és még nem próbálkoztam a Black Celebration koncerttel...(IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.07. 29. - 21:40:45
Létrehozva:
|
|
|
A íród nem szereti a PM-et, öreg hiba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 29. - 21:46:59
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát nem tudom, mi baja van vele, a januári meg júniusi koncertet érdepeche mode-on át tudta írni minden probléma nélkül |
|
|
|
2010.07. 30. - 06:10:48
Létrehozva:
|
|
|
Hali!
Mizu csajok? Én még mindig tesóm lakásán melózok, de ma kész lesz ha minden igaz. Itt most egész éjjel szakadt az eső, kellemes a hőmérséklet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 30. - 06:15:56
Létrehozva:
|
|
|
Na, hát Vica van egy rossz hírem. A Live Monsterst nem tudom miért, de egyszerűen nem tudom átírni. Most már másodszorra írja ki, hogy cd-írás hiba...ha gondolod, elküldöm neked így, mert hát 15 szám van, és a 10. szám közepén áll meg kb, és esetleg a maradékot a netről összeszedem neked, és e-mailben elküldöm. Nem tudom, mit a baja az írónak ezzel a dvd-vel. Úristen, és még nem próbálkoztam a Black Celebration koncerttel...(IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Jó reggelt. Mode küldjed el ameddig átírta.Nem gond.Köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem csinálok én ilyenből problémát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szevasz Neo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De korán...... Hali! Mizu csajok? Én még mindig tesóm lakásán melózok, de ma kész lesz ha minden igaz. Itt most egész éjjel szakadt az eső, kellemes a hőmérséklet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt nem esett azt hiszem.....bár valamitől vacakul aludtam.... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) A íród nem szereti a PM-et, öreg hiba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) anyja kínját az írónak....... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most nézem hugik jó sokáig fent kuruttyoltatok..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 30. - 06:22:36 |
|
|
|
2010.07. 30. - 10:54:40
Létrehozva:
|
|
|
Jó napot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Itt kb. 15 fok van, és be van borulva, remélem nem fog esni délután, mert nagyon szeretnék bemenni a városba, és be is kell mennem. Oké Vica, akkor elküldöm neked így ahogy van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) férjem (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs176.snc4/38135_1461975582910_1039059339_1294000_3428798_n.jpg) |
|
|
|
![]() ![]() |