![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
És milyen maradék van? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hahaha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem is kell, hogy hemperegjen, az megvolt tegnap XD XD De ha nagyon akarnék akkor csak egy simogatásomba kerülne XD Nyugis hely..hát pl. az ágy XD Aztán a saját kis asztalkája.. XD A karjaim... XD rakott burgonya a maradék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na és ha hemperegtetek tegnap az zárja ki,hogy ma nem lehet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha a karjaid közt lenne akkor elterelnéd a figyelmét a zene írásról szóval maradjon az asztalkájánál te meg nyomás a konyhába főzni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Attól függ hol símogatnád hogy minden t abbahagyjon.....célirányosan a lába közöttit mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
fuuuj azt nem szeretem XD
Dehogy zárja ki, de ma még korán van..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) eeeeheheheheeeeeee XDDD Hát attól függ, általában igen, ott kell megfogdosni hogy eldobjon mindent XD Hát hát hát azért a karjaimban is tud írni XD Tudna XD.. Alan ha dolgozik akkor dolgozik, olyankor csak a munkára koncentrál, másra nem, úgyhogy ajánlatos békén hagyni XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mode a dugás napszaktól független..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha most jön rátok akkor csináljátok ne kell megvárni az estét.
Nem szereted?Válogatós..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ugye tehát koncentrál...szóval te meg eredj a dolgodra.Ha kíváncsi a véleményedre majd szól. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
áááháháháh XD
" a dugás napszaktól független" XD XD Én is tudom, de ma még..annyira..nem is tudom XD De ha megint ilyeneket mondasz akkor megint le kell támadnom a férjemet XD Eredj a dolgodra XD Oké leülök a tv elé XD XD Most is a dolgomon eredek XD Meg mindjárt eszem a jégkrémet..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, válogatós vagyok ez igaz XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
jaj akkor nem mondok ilyeneket mert megzavarod szegénykét a komponálásban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
már megint magnumozol...akarom mondani jégkrémezel? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
XD XD XD XD XD XD XD XD
Hát, most épp nem komponál xD XD Most ment ki pisilni XD XD háháhááháháááá megmondom neki hogy el se rakja azt a répát XD XD XDDDD XD !!!! hahaha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, enni fogom a finom jégkrémet de előtte majd le kell futnom egyet a kutyuval (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na mondom én,hogy csak addig csűröd csavarod,hogy nem hagyod dolgozni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ugye a pisilésnél nem kell segítened neki? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudod tartani a kukut....
A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 15. - 10:26:48 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
kukut XD XD
Ahhoz nem kell XD nagyfiú, egyedül is megtartja...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehh.. lakik a földszinten egy bolond nő XD nem szó szerint bolond, csak..bolond XD Reggel nem köszönt vissza.. az még csak hagyján XD nagyba nyomta most a bejárati ajtó előtt a másik nőnek a dumáját, mikor meglátott engem, gyorsan befutott a lakásba XDDD Gondolom fél tőlem XD hehehee xD Minden évben megkérdezi hogy "kimaradtál már nyolcadikból, hányadikba mész?" XD XD XD Végül is már lassan 3 éve kimaradtam a nyolcadik osztályból.. XD Egyébként volt már olyan, hogy Alan támadott le engem tanulás közben úgyhogy egy szót sem XD Pont olyan helyzetben térdeltem a széken, mire lekapta rólam az egy szál nadrágot oszt ja XDDD A tanulásból semmi nem lett, úgyhogy én csak hadd zaklassam XD !!!! A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 15. - 10:36:33 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
kukut XD XD Ahhoz nem kell XD nagyfiú, egyedül is megtartja...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehh.. lakik a földszinten egy bolond nő XD nem szó szerint bolond, csak..bolond XD Reggel nem köszönt vissza.. az még csak hagyján XD nagyba nyomta most a bejárati ajtó előtt a másik nőnek a dumáját, mikor meglátott engem, gyorsan befutott a lakásba XDDD Gondolom fél tőlem XD hehehee xD Minden évben megkérdezi hogy "kimaradtál már nyolcadikból, hányadikba mész?" XD XD XD Végül is már lassan 3 éve kimaradtam a nyolcadik osztályból.. XD Egyébként volt már olyan, hogy Alan támadott le engem tanulás közben úgyhogy egy szót sem XD Pont olyan helyzetben térdeltem a széken, mire lekapta rólam az egy szál nadrágot oszt ja XDDD A tanulásból semmi nem lett, úgyhogy én csak hadd zaklassam XD !!!! Na most meg az egér és a billentyű szórakozikvelem.... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) hehe biztos megijedt a szomszéd nő azért szaladt be a lakásába. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen de az más amikor téged zavar meg a tanulásban...vagy te őt amikor alkot és különben is neki határidőre kell megírni a számokat szóval csak ne zavard (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 15. - 10:49:52 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nekem is határidőre kell megtanulni az anyagot XD XD XD
ejj az az egér meg billentyű...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja fél tőlem xD (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs261.ash1/18848_1330891474420_1294980867_959259_643698_n.jpg) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs297.ash1/22449_104518072904750_100000396747868_115623_3258791_n.jpg) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nekem is határidőre kell megtanulni az anyagot XD XD XD ejj az az egér meg billentyű...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja fél tőlem xD (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs261.ash1/18848_1330891474420_1294980867_959259_643698_n.jpg) aaaahhhh ez a kép.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) jó szögből lett fotózva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) határidőre tanulni...na persze.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 15. - 10:52:03 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
hát nem? ha nem tanulom meg, egyest kapok..sok egyesből meg bukta van..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nos akkor ne tessék annyit szexelni hanem tanuljál légyszíves..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
te megbuksz Alant pedig elhajtja a kiadó mert elkési a határidőt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
na Jól van Vica fél jégkrém kifolyt a számból XDDDDD
Hát most már nem kell tanulni szerencsére (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan drágának meg még messze van a határidő...most még a turnéval izélget XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
"turnéval izélget"....én azt hittem veled... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
"na Jól van Vica fél jégkrém kifolyt a számból "...csukd be a szád és akkor nem folyik ki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) igen de azért a turné közben sem ajánlatos lefárasztanod túlságosan akkor hogy bírja majd a bulikat lenyomni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
jajj Vicaaa xD XD
Velem is izélget xD XD Jajj istenem XD Be volt csukva XD XD Turné közben nem is szoktam annyira..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
még szép,hogy veled is izélget... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ha be volt csukva akkor hogy folyt ki?hirtelen eltátottad a szád? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) turné közben nem csak a bulik után a öltözőben.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Dehogy is XD XD Öltöző nem jó XD XD
Max. a hotelszoba..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de általában kicsit fáradt olyankor már..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy, hogy röhögni akartam és hopp XD XD Nem csak velem izélget, hanem engem izélget XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
jut eszembe én meg ma szülői értekezletre megyek fél 5-re az oviba....úgy várom mint kecske a kést.... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
várod mint kecske a kést XD
Ez jó xD |
|
|