![]() ![]() |
2010.07. 30. - 14:01:25
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szevasztok!
Vica, basszus akkorát írtál, huhú! De tényletg, kurvajó lett a sztori! Amikor vége lett, beletelt kis időbe míg visszazökkentem a valóságba! Tökre elképzeltem magam ahogy ott vok a suliban, magam elképzeltem a kis emós sérós Dave-et, meg Evelyn anyjának kiakadását, amikor meglátta, hogy kislánya kivel haverkodik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 30. - 14:16:30
Létrehozva:
|
|
|
Ma este későn jövök mert este 8-ig gyüliben leszek:)
|
|
|
|
2010.07. 30. - 15:35:35
Létrehozva:
|
|
|
Szevasztok! Vica, basszus akkorát írtál, huhú! De tényletg, kurvajó lett a sztori! Amikor vége lett, beletelt kis időbe míg visszazökkentem a valóságba! Tökre elképzeltem magam ahogy ott vok a suliban, magam elképzeltem a kis emós sérós Dave-et, meg Evelyn anyjának kiakadását, amikor meglátta, hogy kislánya kivel haverkodik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia. Köszönöm szépen Fru a dícséretet.Nagyon jól esik és boldog vagyok,hogy ennyire tetszett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bár a dícséret nem csak engem illet hanem Timit is hisz közösen írjuk.Majd megmondom neki amit mondtál. De még messze menően nincs vége a és már csak miattad is folytatnom kell.Ha már ennyire bejött neked a sztori.Nagyon ispirálóan hatott rám amit mondtál Fru úgyhogy igyekszem minnél hamarabb folytatni és remélem majd Timi is tesz hozzá nem sokára. Ma este későn jövök mert este 8-ig gyüliben leszek:) majd jössz..... |
|
|
|
2010.07. 30. - 17:44:24
Létrehozva:
|
|
|
Jó estét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Voltam városban,. a lábam lerohadt, de vettem Jonas vignyettát juhúúúú (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Meg volt Shrek vignyetta is, azt is hoztam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg ilyen pillangósat is. Tegnap este meg a férjemmel akkorát baszélgettünk hogy csak na. Zengett a szoba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A végén már a párnába kiabáltam XD XD |
|
|
|
2010.07. 30. - 18:00:05
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 30. - 18:29:00
Létrehozva:
|
|
|
Helló.
jövök nem sokára.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó estét (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Voltam városban,. a lábam lerohadt, de vettem Jonas vignyettát juhúúúú (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Meg volt Shrek vignyetta is, azt is hoztam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg ilyen pillangósat is. Tegnap este meg a férjemmel akkorát baszélgettünk hogy csak na. Zengett a szoba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A végén már a párnába kiabáltam XD XD baszélgettetek mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hűűha.... |
|
|
|
2010.07. 30. - 18:30:46
Létrehozva:
|
|
|
Oké (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mosd a hercsuládat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De még milyet..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan is jobban belelendül, ha egyedül vagyunk itthon ..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 30. - 18:43:46
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 30. - 18:52:32
Létrehozva:
|
|
|
Oké (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mosd a hercsuládat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De még milyet..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan is jobban belelendül, ha egyedül vagyunk itthon ..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megtörtént.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe ha nincs a közelben az anyós pajtás akkor Alan jobban átéli a dolgokat.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 30. - 18:56:22
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Persze, akkor Ő is kedve szerint nyögdécsel, nem kell vigyázni, hogy ne legyen túl hangos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg akkor lehet össze-vissza kapaszkodni mindenbe, meg stb xD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 30. - 18:57:44 |
|
|
|
2010.07. 30. - 18:57:28
Létrehozva:
|
|
|
óóóóóó itt a sógi..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze, akkor Ő is kedve szerint nyögdécsel, nem kell vigyázni, hogy ne legyen túl hangos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) max meghallják a szomszédok..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 30. - 19:01:00
Létrehozva:
|
|
|
A szomszédok nehezen hallják meg, mert az én szobámnak nincs szomszédja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ott a sógi bizony (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A szép hosszú ujjaival (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.07. 30. - 19:02:36
Létrehozva:
|
|
|
A második képhez az jutott az eszembe,hogy de megsímogatnám azt a zsenge fenekét.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A szomszédok nehezen hallják meg, mert az én szobámnak nincs szomszédja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ott a sógi bizony (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A szép hosszú ujjaival (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ha csak a meleg miatt nincs nyitva az ablak és azon keresztül ki nem hallatszik..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja és a hosszú ujjaival el tud játszadozni veled...vagy rajtad.....vagy......tudod te.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Csatolt állományok
cap211.jpg ( 191.19K )
Letöltések száma: 3
6249_106851895854_734585854_2638850.jpg ( 22.88K )
Letöltések száma: 3 |
|
|
|
2010.07. 30. - 19:04:54
Létrehozva:
|
|
|
Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Zsenge fenekét hehehee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát ja, de most nem volt meleg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bizony, sok mindenre jók azok a hosszú ujjak..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 30. - 19:06:16
Létrehozva:
|
|
|
miért hát nem az volt neki?.....most már nem annyira zsenge de legalább még mindig feszes.....most is szívesen megsímogatnám....mondjuk nem csak a fenekét..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 30. - 19:07:24
Létrehozva:
|
|
|
XD
Hát de, még zsenge kis seggecskéje volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 30. - 19:08:15
Létrehozva:
|
|
|
a hosszú ujjakkal kapcsolatban tudnék valami malacságot írni (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
XD Hát de, még zsenge kis seggecskéje volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az egész pasi zsenge volt.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és olyan ártatlan a kinézete..... |
|
|
|
2010.07. 30. - 19:09:23
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://img3.imageshack.us/img3/9273/34649138522199496589100.jpg) na mondd azt a malacságot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://i1005.photobucket.com/albums/af179/comato5e/qlindoL1.jpg) Gyenge és zsenge Dave (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 30. - 19:11:01
Létrehozva:
|
|
|
Azt nem tudom,hogy gyenge-e.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát inkább nem kéne mondanom azt a malacságot.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 30. - 19:12:51
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://i32.tinypic.com/2zdvloy.jpg)
Azt nem tudom,hogy gyenge-e.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát inkább nem kéne mondanom azt a malacságot.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Talán sejtem, mire gondolsz (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://img148.imageshack.us/img148/9103/32242125506800797797100.jpg) |
|
|
|
![]() ![]() |