![]() ![]() |
2010.07. 31. - 17:51:24
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na ja..Elég frusztráló lehet szegényeknek, de ha meg visszajönne, akkor meg az lenne a baj. Ráadásul ráhúznák a DM-re a vizes lepedőt, hogy lám-lám, a DM Alan nélkül lószart se ér.. Alan nem köti a rajongók orrára, mert nagyon jól tudja, hogy megindulna a kombinálás, és egész odáig fajulna a dolog, hogy a végén Dave-et gyanúsítanák meg, hogy Alan miatta lépett ki a bandából, ugyanis sajnos MO-n a rosszindulat határtalan tud lenni. Különben sem tartozik az emberekre a dolog, Alan meg nem köteles magyarázkodni, én se tenném a helyében.
A hozzászólást -DevotedViolator- girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 31. - 17:52:26 |
|
|
|
2010.07. 31. - 17:55:48
Létrehozva:
|
|
|
Teljesen igazad van. Senkinek semmi köze ezekhez a személyes dolgokhoz, a saját problémájuk. Amúgy is olyanok voltak mindig, hogy soha nem teregették ki a személyes dolgaikat, meg a Stripped-ben is lehetett olvasni, azt hiszem pont Alan mondta, hogy a stúdiózás meg a kapcsolatuk egymással abszolút nem olyan, amilyennek elképzelik a rajongók.
|
|
|
|
2010.07. 31. - 18:05:43
Létrehozva:
|
|
|
Illetve csak annyira teregették ki, amennyire úgy gondolták, hogy a rajongóknak közük lehet hozzá, tudhatnak róla, de jobban nem. Az újságírók is szétcincálták volna őket, olvastam valahol, hogy Dave az újságíróknak mesélt a problémájáról és egy idő után már kérdezniük se kellett az újságíróknak, csak mondta szerencsétlen, mert örült, hogy valaki meghallgatta, de ezzel gusztustalanul visszaéltek.
|
|
|
|
2010.07. 31. - 18:05:51
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok.
Már akartam előbb jönni csak baromira nem éreztem jól magam. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De most már jobb. Visszaolvasok.......... |
|
|
|
2010.07. 31. - 18:07:50
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok. Már akartam előbb jönni csak baromira nem éreztem jól magam. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De most már jobb. Visszaolvasok.......... Szia Vica! Mi volt a baj? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Anyának is hányingere volt ma (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.07. 31. - 18:10:17
Létrehozva:
|
|
|
Hát igen csak annyira.
De jól is tették, ők tudták, és tudják is, hogy a sajtó öl.. Szia Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mid fájt? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.07. 31. - 18:14:30
Létrehozva:
|
|
|
Jaj hugik olyan drágák vagytok,hogy ilyen aggódva kérdeztek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mire haza értünk anyuéktól addigra begörcsölt a hasam rendesen.Olyan volt mint amit már máskor is meséltem,hogy olyankor lesápadok aztán melegem lesz meg szédülök.Közben most megfájdult még a fejem is és a nem volt elég a görcs a fejem is avval egyenes arányba lüktetett......... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De már elmúlt szerencsére........... |
|
|
|
2010.07. 31. - 18:17:54
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 31. - 18:18:04 |
|
|
|
2010.07. 31. - 18:25:15
Létrehozva:
|
|
|
Juj... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Mindenesetre örülök, hogy jobban vagy. Naná, hogy aggódunk érted, hisz a tesónk vagy:) |
|
|
|
2010.07. 31. - 18:32:19
Létrehozva:
|
|
|
Most már oké.........a görcsöknek meg lett az eredménye.....olyanok mint Kula bácsi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a fejemet pedig meggyógyította a gyógyi.
Fru olvastad amit tegnap reagáltam neked?Már agyalok ám a folytatáson. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja Mode sajnos nem konyítok a fényképezőmasinákhoz,hogy melyik jó márka. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Juj... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Mindenesetre örülök, hogy jobban vagy. Naná, hogy aggódunk érted, hisz a tesónk vagy:) Köszi.Cuppantalak titeket. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ti vagytok az én drága hugocskáim.Egyszer szeretnélek végre már titeket jól megölelgetni. Illetve csak annyira teregették ki, amennyire úgy gondolták, hogy a rajongóknak közük lehet hozzá, tudhatnak róla, de jobban nem. Az újságírók is szétcincálták volna őket, olvastam valahol, hogy Dave az újságíróknak mesélt a problémájáról és egy idő után már kérdezniük se kellett az újságíróknak, csak mondta szerencsétlen, mert örült, hogy valaki meghallgatta, de ezzel gusztustalanul visszaéltek. Emlékszem amikor ezt olvastam a Strippedben. Én is szívesen meghallgatnám de nem élnék vissza azzal amit mond. Teljesen igazad van. Senkinek semmi köze ezekhez a személyes dolgokhoz, a saját problémájuk. Amúgy is olyanok voltak mindig, hogy soha nem teregették ki a személyes dolgaikat, meg a Stripped-ben is lehetett olvasni, azt hiszem pont Alan mondta, hogy a stúdiózás meg a kapcsolatuk egymással abszolút nem olyan, amilyennek elképzelik a rajongók. ha visszagondolunk arra az időszakra amikor Alan kivált hát valljuk be az egy roppant zűrzavaros időszak volt.A fiúk teljesen széthúztak.Az pedig,hogy Alan miért ment el az ő dolga.De biztosan megvolt az oka rá. |
|
|
|
2010.07. 31. - 18:33:38
Létrehozva:
|
|
|
Vica, mi is szeretnénk téged, hidd el, csak sajnos a távolság, meg stb.
Jól van, végül is mindegy, a Fuji meg a Nikon gépeket írtam föl, aztán majd apám megmondja, melyik jobb. |
|
|
|
2010.07. 31. - 18:35:39
Létrehozva:
|
|
|
Ezeken a képeken Alan kislánya van rajta (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs280.snc1/10718_162887850558_521835558_2776086_944517_n.jpg) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs260.snc1/10718_162900200558_521835558_2776201_64619_n.jpg) Aranyosak ezek a képek......... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vica, mi is szeretnénk téged, hidd el, csak sajnos a távolság, meg stb. Jól van, végül is mindegy, a Fuji meg a Nikon gépeket írtam föl, aztán majd apám megmondja, melyik jobb. Tudom.De majd legyőzzük a távolságot. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 31. - 18:36:47
Létrehozva:
|
|
|
Igen, olvastam. Kíváncsian várom a folytatást. Viszont nagyon sok a helyesírási hiba, erre azért figyelj oda.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ezen lehet segíteni:) Én is így vagyok ezzel, hogy meghallgattam volna, de nem éltem volna vissza vele, én amúgy se élek vissza senki dolgaival, én két lábon járó lelki szemetesláda vagyok, és nem kürtölöm világgá, ha vki elmond nekem olyat, amit nem szabad elmondanom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.07. 31. - 18:37:46
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 31. - 18:39:12
Létrehozva:
|
|
|
Hmmm:) |
|
|
|
2010.07. 31. - 18:44:43
Létrehozva:
|
|
|
Jaja, az Ultra is odab...sz, pedig Alan nélkül készült. Az ilyenektől a falra mászok, agybajt kapok az ilyen hülye rajongóktól, akik folyton ezt hangoztatják. A PM-en is hogy ki voltak akadva jónéhányan, hogy milyen szar, pedig A PM-nél őszintébb, tartalmasabb szólóalbumot még nem hallottam. Az Excitert, a PTA-t és a SOTU-t is nagyon sokan lehúzták, pedig mindegyik zseniális. A DM mindig is arról volt híres, hogy újabb stílusú albumot csináltak a 30 év során, nem ismételték magukat, hála istennek. Hát az Ultra nekem nagy kedvenc albumom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A PM-el semmi bajom.Soha nem is volt.Szerintem teljesen rendben van az egész.A Hold on-t és a Hidden houses-t pedig egyenesen imádom rajta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Az Exciter....hangulatfüggő nálam de nem rossz.A When the body speaks gyönyörűséges.......... Szeretem a PTA-t.A Lilian a kedvencem.Azt is imádom. Viszont a SOTU annyira nem lett nekem bejövős.Viszonylag ritkán hallgatom.Mondjuk a Wrong az szuper......... Igen, olvastam. Kíváncsian várom a folytatást. Viszont nagyon sok a helyesírási hiba, erre azért figyelj oda.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ezen lehet segíteni:) Én is így vagyok ezzel, hogy meghallgattam volna, de nem éltem volna vissza vele, én amúgy se élek vissza senki dolgaival, én két lábon járó lelki szemetesláda vagyok, és nem kürtölöm világgá, ha vki elmond nekem olyat, amit nem szabad elmondanom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pedig nem tudd meg már mennyit javítottam a hibákat.Bár szerintem az nem az én részeimben vannak. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Akkor te olyan vagy akiben meg lehet bízni és szívesen fordulnak hozzád. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) két szépség.......... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 31. - 18:46:27
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 31. - 18:48:03
Létrehozva:
|
|
|
jesszus...........jó képek.........jöhetett volna az előbb Dave hozzám gyógyítgatni engem............. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 31. - 18:50:23
Létrehozva:
|
|
|
A Hidden housest én is imádom, meg még a Black and blue againt. Mindig az exemmel való szakításunk jut róla eszembe, főleg annál a résznél, hogy do you remember we were such good friends and now we're back in the ring fighting again.. Am. úgy meg tud nyugtatni a PM-es dalok jó része.. Altatóként hallgattam nagyon sokat pl a Stayt-t. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
jesszus...........jó képek.........jöhetett volna az előbb Dave hozzám gyógyítgatni engem............. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 31. - 18:50:54
Létrehozva:
|
|
|
Rám a Hold on hatott altatólag.Annyira szép és megnyutató dal. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |