![]() ![]() |
2010.07. 31. - 18:51:36
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Elhiszem, hogy sokat javítottál, de itt-ott azért becsúszott. Nem árt ilyenekre figyelni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.07. 31. - 18:52:01
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 31. - 18:52:26
Létrehozva:
|
|
|
gyerekem ruhástól elaludt................. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) befeküdt az ágyába,kérte,hogy takarjam be aztán két percen belül elaludt......
|
|
|
|
2010.07. 31. - 18:53:45
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 31. - 18:53:58
Létrehozva:
|
|
|
Elhiszem, hogy sokat javítottál, de itt-ott azért becsúszott. Nem árt ilyenekre figyelni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Figyelek............de mint mondottam volt szerintem nem nálam........hanem Timikénél.............de akkor újra átnézem ha már ilyen kényes a szemed........... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 31. - 18:54:11
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://25.media.tumblr.com/tumblr_l6f4bbsFZX1qb1tydo1_400.jpg)
A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 31. - 18:54:33 |
|
|
|
2010.07. 31. - 18:54:56
Létrehozva:
|
|
|
Akkor nyugi van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://28.media.tumblr.com/tumblr_l6fb1zilvW1qb1tydo1_500.jpg) (IMG:http://26.media.tumblr.com/tumblr_l6faymTTrx1qb1tydo1_500.jpg) jaaaaaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nyammi képek........ (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 31. - 18:57:08
Létrehozva:
|
|
|
gyerekem ruhástól elaludt................. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) befeküdt az ágyába,kérte,hogy takarjam be aztán két percen belül elaludt...... Bizti fáradt lehetett. Macsekom, Babszikám drága meg reggel nem akart kimászni a kosarából, azt hittük, hogy beteg. Reggelente ugyanis mindig kaparja az ajtót, hogy engedjük ki. Tegnap éjfélkor még kint rohangált, alig tudtam levinni a pincébe. Bevittem aztán finoman lehajítottam, hogy most már húzzon lefelé, úgy nyargalt utána lefele, mint akinek szemét vették (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Figyelek............de mint mondottam volt szerintem nem nálam........hanem Timikénél.............de akkor újra átnézem ha már ilyen kényes a szemed........... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nála is volt jó pár, az tuti. De remélem tudod, hogy jó tanácsként mondom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 31. - 18:59:13
Létrehozva:
|
|
|
Bizti fáradt lehetett. Macsekom, Babszikám drága meg reggel nem akart kimászni a kosarából, azt hittük, hogy beteg. Reggelente ugyanis mindig kaparja az ajtót, hogy engedjük ki. Tegnap éjfélkor még kint rohangált, alig tudtam levinni a pincébe. Bevittem aztán finoman lehajítottam, hogy most már húzzon lefelé, úgy nyargalt utána lefele, mint akinek szemét vették (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen mert a déli alvás mint fogalom nála nem létezik.Mikor haza felé jöttünk elaludt a kocsiba de aztán mikor kivettem felébredt.Azért dobta be ilyen hamar a szundit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) rendes gyerek hagyja a szüleit magánéletet élni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd az iccaka........ Nála is volt jó pár, az tuti. De remélem tudod, hogy jó tanácsként mondom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Természetesen tudom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Átnézem újra............meg folytatom........... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 31. - 18:59:15
Létrehozva:
|
|
|
Szóval macsekom este legénykedik, aztán kiderül, h nem bírja az éjszakázást (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Este kilenc körül mindig hazajön, kaparja az ajtót, h eresszük be, és megy alukálni a pincébe a kosárkájába (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.07. 31. - 18:59:49
Létrehozva:
|
|
|
Viccccaaaaa...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tis is tevékenykedni fogtok éjszaka??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
heheee mi is....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...egyedül leszünk..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 31. - 19:02:41
Létrehozva:
|
|
|
Wehehe de jó nektek.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 31. - 19:04:29
Létrehozva:
|
|
|
Mode ma nem hiszem mert tegnap kaptam..........de aztán ki tudja........ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szóval macsekom este legénykedik, aztán kiderül, h nem bírja az éjszakázást (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Este kilenc körül mindig hazajön, kaparja az ajtót, h eresszük be, és megy alukálni a pincébe a kosárkájába (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) haláli a cicád (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem már évek óta nincs macskám sajnos (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) jövök nem sokára.......... |
|
|
|
2010.07. 31. - 19:06:43
Létrehozva:
|
|
|
mosd a hercsulát Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
óóó hát én is, de ma még többet fogok kapni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 31. - 19:08:38
Létrehozva:
|
|
|
Imádom, olyan kis édi pofája van, meg tudnám zabálni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olyat is csinál, hogy reggelente felugrik az ágyamra, egész közel jön az arcomhoz és mikor felébredek, látom a tágra nyílt szemecskéit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg mikor tanultam vizsgákra, az ölembe ült de a családban csak nekem ül az ölembe, máséba nem szokott sose:D Ja meg fél a porszívótól. Amikor meglátja, azonnal rohan a szobámba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 31. - 19:14:28
Létrehozva:
|
|
|
Fruzsi mutass majd valami képet a cicádról (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.07. 31. - 19:16:19
Létrehozva:
|
|
|
Mode hehe.........majd még meglátom én vevő leszek-e rá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár lehet kéne mert hétfőtől jön Kramcsi és akkor nuku pár napig.......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Imádom, olyan kis édi pofája van, meg tudnám zabálni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Olyat is csinál, hogy reggelente felugrik az ágyamra, egész közel jön az arcomhoz és mikor felébredek, látom a tágra nyílt szemecskéit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg mikor tanultam vizsgákra, az ölembe ült de a családban csak nekem ül az ölembe, máséba nem szokott sose:D Ja meg fél a porszívótól. Amikor meglátja, azonnal rohan a szobámba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 31. - 19:16:45 |
|
|
|
2010.07. 31. - 19:17:25
Létrehozva:
|
|
|
Na látod Vica, hajrá, ne szarozzatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 31. - 19:19:59
Létrehozva:
|
|
|
Mode nem tudom.........lehet ma inkább szeretnék pihenni........... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 31. - 19:22:20
Létrehozva:
|
|
|
http://kepfeltoltes.hu/view/100731/Babszik...ltoltes.hu_.jpg
Ímé, a cicám. Amikor bejött a szobámba, felültettem az asztalra, és lefotóztam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |