![]() ![]() |
2010.07. 31. - 19:23:59
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hát ahogy gondolod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én nem szeretnék (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Illetve utána is tudok, na ..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tegnap majdnem elaludtam nem éppen jó pózban, aztán Alan térített magamhoz, hogy keljek föl normálisan fölöltözni meg lefeküdni, mert ha anyám így lát meg, kitér a hitéből XD XD |
|
|
|
2010.07. 31. - 19:24:50
Létrehozva:
|
|
|
Képzeljétek, hotdogon a DM-es magazinomnak 76 feliratkozott olvasója van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát ahogy gondolod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én nem szeretnék (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Illetve utána is tudok, na ..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tegnap majdnem elaludtam nem éppen jó pózban, aztán Alan térített magamhoz, hogy keljek föl normálisan fölöltözni meg lefeküdni, mert ha anyám így lát meg, kitér a hitéből XD XD Wehehe, milyen pózban aludtál? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 31. - 19:27:22
Létrehozva:
|
|
|
Fru nagyon ari a cica. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.07. 31. - 19:27:29
Létrehozva:
|
|
|
http://kepfeltoltes.hu/view/100731/Babszik...ltoltes.hu_.jpg Ímé, a cicám. Amikor bejött a szobámba, felültettem az asztalra, és lefotóztam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jajj de édes (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) És mi más lenne a háttérben, ha nem dM..? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 31. - 19:29:01
Létrehozva:
|
|
|
Hát ahogy gondolod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én nem szeretnék (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Illetve utána is tudok, na ..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tegnap majdnem elaludtam nem éppen jó pózban, aztán Alan térített magamhoz, hogy keljek föl normálisan fölöltözni meg lefeküdni, mert ha anyám így lát meg, kitér a hitéből XD XD Hogy aludtál?Meztelen fenékkel pucsítottál vagy mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Képzeljétek, hotdogon a DM-es magazinomnak 76 feliratkozott olvasója van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hol van ez pontosan?Én is megnézném.......... |
|
|
|
2010.07. 31. - 19:29:32
Létrehozva:
|
|
|
Képzeljétek, hotdogon a DM-es magazinomnak 76 feliratkozott olvasója van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Wehehe, milyen pózban aludtál? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na, az igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) LOL XD Hát ugye amikor befejeztük, én előszeretettel keresztben helyezkedtem el az ágyon, és a fejem ott...alul volt XD XD... szépen átöleltem az ágyékát az uramnak XD de annyira álmos voltam már, tényleg majdnem elaludtam Igen Vica, ruha sem volt rajtam, meg takaró sem, szóval ha anyám úgy meglátott volna..uhh XD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 31. - 19:30:11 |
|
|
|
2010.07. 31. - 19:33:07
Létrehozva:
|
|
|
Jajj de édes (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) És mi más lenne a háttérben, ha nem dM..? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most is az a hátteremXD Apa mikor meglátta a hátterem, mondta h k..jó, le ne cseréljem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A háttérképem megvan poszterbe is, karácsonyra azt kaptam ajándékba, tesómtól meg a Live in Milan konci DVD-t (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na, az igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) LOL XD Hát ugye amikor befejeztük, én előszeretettel keresztben helyezkedtem el az ágyon, és a fejem ott...alul volt XD XD... szépen átöleltem az ágyékát az uramnak XD de annyira álmos voltam már, tényleg majdnem elaludtam Igen Vica, ruha sem volt rajtam, meg takaró sem, szóval ha anyám úgy meglátott volna..uhh XD XD |
|
|
|
2010.07. 31. - 19:37:17
Létrehozva:
|
|
|
Na, az igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) LOL XD Hát ugye amikor befejeztük, én előszeretettel keresztben helyezkedtem el az ágyon, és a fejem ott...alul volt XD XD... szépen átöleltem az ágyékát az uramnak XD de annyira álmos voltam már, tényleg majdnem elaludtam Igen Vica, ruha sem volt rajtam, meg takaró sem, szóval ha anyám úgy meglátott volna..uhh XD Kérlek szépen én utána gondosan be lettem takargatva......... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) aztán összebújva pihegtünk........ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 31. - 19:39:39
Létrehozva:
|
|
|
Jó is az, Vica. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 31. - 19:41:14
Létrehozva:
|
|
|
Igen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár nálunk nem állt fenn a veszély mint Mode-éknál,hogy valaki meglásson minket pucéran......csak mi vagyunk a lakásba........
|
|
|
|
2010.07. 31. - 19:42:43
Létrehozva:
|
|
|
hát persze, de én érdepeche-en néztem volna ki, hogy ott a fejem alul, és azt úgy nem tudta volna Alan betakarni, mert akkor nem kapok levegőt..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na látod, nálunk meg itt van anyám, ráadásul a kutya is úgy jön be néha reggel a szobába, hogy kitárja az ajtót (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.07. 31. - 19:43:15
Létrehozva:
|
|
|
Mode hát mi a fenének rakod a fejed Alan farkára? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Párnának használod vagy mi? A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.07. 31. - 19:43:48 |
|
|
|
2010.07. 31. - 19:45:27
Létrehozva:
|
|
|
Lehet azért, mert álmában cumizott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 31. - 19:46:21
Létrehozva:
|
|
|
Mode röhögök...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) elképzelem ahogy lapítanál a takaró alatt amikor valaki benyit........ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Lehet azért, mert álmában cumizott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 31. - 19:48:38
Létrehozva:
|
|
|
Nem pont oda raktam, kicsit följebb (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Kicsi az párnának (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD Arrafele fejeztem be a dolgokat na hát aztán ott maradt XD heheheeeee XD XD Fruzsi te lökött XD Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 31. - 19:51:02
Létrehozva:
|
|
|
arrafele fejezted be a dolgokat? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát nem nálad lett befejezve?mi úgy szoktuk............. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
lányok még mindig vigyorgok........ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 31. - 19:51:22
Létrehozva:
|
|
|
Ahány ház, annyi szokás nővérkém (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 31. - 19:51:25
Létrehozva:
|
|
|
Deee, csak én utána még kicsit lefelé garázdálkodtam XD
|
|
|
|
2010.07. 31. - 19:51:45
Létrehozva:
|
|
|
Én is vigyorgok:D
|
|
|
|
2010.07. 31. - 19:53:06
Létrehozva:
|
|
|
Mi mindig úgy ahogy akarjuk, meg ahogy jön, nem szoktuk szokáshoz kötni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ha azt akarja, az lesz, ha én azt akarom akkor meg az lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is XD |
|
|
|
![]() ![]() |