![]() ![]() |
2010.07. 31. - 20:09:11
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tényleg nem iszom, még jó múltkor hozott anyám egyet, meg most, aztán kész. Meg ez nem ilyen márkás méregdrága energiaital.
|
|
|
|
2010.07. 31. - 20:09:56
Létrehozva:
|
|
|
Nem az igazi apám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha Bettikének Dave az apuci, nekem miért ne lehetne Andy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 31. - 20:11:45
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 31. - 20:11:53
Létrehozva:
|
|
|
Fru de lehet neked Andy az apuci.Én bátyámnak elfogadnám. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.07. 31. - 20:12:15
Létrehozva:
|
|
|
Én csak úszóverseny előtt ittam 2002-ben utoljára. Második lettem gyorsúszásban 2xis. A megyei versenyen meg bronzérmes 2x ha kicsivel jobb időt úsztam volna, a kecskeméti Országos Diákolimpián úsztam volna. De a megyei harmadik hellyel is benne voltam a Naplóban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 31. - 20:12:40
Létrehozva:
|
|
|
Nyami, holnap finom rántott husi lesz ebéd a Mamánál. Már most éhes vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.07. 31. - 20:13:49
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.07. 31. - 20:14:11
Létrehozva:
|
|
|
Én nekem fogalmam sincs, minek fogadnám el Andy-t, mer pasinak se rossz...xD
Valami barát félének, meg hát tesónak is, miért ne. |
|
|
|
2010.07. 31. - 20:14:53
Létrehozva:
|
|
|
Én csak úszóverseny előtt ittam 2002-ben utoljára. Második lettem gyorsúszásban 2xis. A megyei versenyen meg bronzérmes 2x ha kicsivel jobb időt úsztam volna, a kecskeméti Országos Diákolimpián úsztam volna. De a megyei harmadik hellyel is benne voltam a Naplóban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tényleg?Gratula. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nyami, holnap finom rántott husi lesz ebéd a Mamánál. Már most éhes vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kívánós vagy? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 31. - 20:14:56
Létrehozva:
|
|
|
Az a baj, hogy imádom a szénsavas italokat, legyen az bármi, és anyám nem vesz olyanokat, a szódásszifon meg állítólag nem működik.
|
|
|
|
2010.07. 31. - 20:15:47
Létrehozva:
|
|
|
Nyami, holnap finom rántott husi lesz ebéd a Mamánál. Már most éhes vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nálunk csirkepaprikás uborkasalival. Ja, 4 napra jön hozzánk Eszti barátnőm, 5-én fogunk ismét dumálni 3asban:) Ált suli ötödikben amikor töriórán az6 ókori rómaiak kajáiról volt szó, úgy megéheztem, hogy alig vártam h vége legyen az órának és mehessek ebédelni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 31. - 20:16:25
Létrehozva:
|
|
|
Tényleg?Gratula. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kívánós vagy? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fruzsi, biztos jó úszó lehetsz akkor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is az vagyok, de versennyel még nem próbálkoztam. Egy kis edzéssel talán vihetném valamire, de hát... Futóversenyen voltam egyszer. Hát ha jó a kaja akkor igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 31. - 20:17:45
Létrehozva:
|
|
|
én is szeretem a szénsavasat de néha észre veszem,hogy fáj a gyomrom tőle.......... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
|
|
|
|
2010.07. 31. - 20:18:32
Létrehozva:
|
|
|
Nálunk csirkepaprikás uborkasalival. Ja, 4 napra jön hozzánk Eszti barátnőm, 5-én fogunk ismét dumálni 3asban:) Ált suli ötödikben amikor töriórán az6 ókori rómaiak kajáiról volt szó, úgy megéheztem, hogy alig vártam h vége legyen az órának és mehessek ebédelni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát azt elhiszem, én is mindig éhes leszek ha az iskolában kajáról van szó, meg amikor itthon kajás műsort nézek..uhh...XD csirkepaprikás úúú nagyon-nagyon szeretem. Főleg finom nokedlivel...nyamiiii |
|
|
|
2010.07. 31. - 20:18:43
Létrehozva:
|
|
|
Vica: Jaja, celeb lettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kiskoromban figyeltem másik példaképem, az ausztrál úszó, Ian Thorpe többszörös világ és európa bajnok technikáját, mitől úszik olyan jól. Figyeltem a kar és lábtempóját, és próbáltam leutánozni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.07. 31. - 20:19:08
Létrehozva:
|
|
|
Nálunk csirkepaprikás uborkasalival. Ja, 4 napra jön hozzánk Eszti barátnőm, 5-én fogunk ismét dumálni 3asban:) Ált suli ötödikben amikor töriórán az6 ókori rómaiak kajáiról volt szó, úgy megéheztem, hogy alig vártam h vége legyen az órának és mehessek ebédelni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csirkepörkölt?Köszi azt kihagyom...........egy életre valót megettem otthon amikor minden vasárnap az volt az ebéd.......... |
|
|
|
2010.07. 31. - 20:19:29
Létrehozva:
|
|
|
Nekem nem szokott fájni tőle a gyomrom. Szerencsére..
|
|
|
|
2010.07. 31. - 20:20:55
Létrehozva:
|
|
|
Vica: Jaja, celeb lettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kiskoromban figyeltem másik példaképem, az ausztrál úszó, Ian Thorpe többszörös világ és európa bajnok technikáját, mitől úszik olyan jól. Figyeltem a kar és lábtempóját, és próbáltam leutánozni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) celeb..hehe........ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát azt elhiszem, én is mindig éhes leszek ha az iskolában kajáról van szó, meg amikor itthon kajás műsort nézek..uhh...XD csirkepaprikás úúú nagyon-nagyon szeretem. Főleg finom nokedlivel...nyamiiii én nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.07. 31. - 20:20:57
Létrehozva:
|
|
|
Vica: Jaja, celeb lettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kiskoromban figyeltem másik példaképem, az ausztrál úszó, Ian Thorpe többszörös világ és európa bajnok technikáját, mitől úszik olyan jól. Figyeltem a kar és lábtempóját, és próbáltam leutánozni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Édes Drága Jacksonom szerint annál jobb tanulási mode nincs, mint amikor a mestereket figyeli az ember munka közben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 31. - 20:21:44
Létrehozva:
|
|
|
Én a húslevessel vagyok úgy, hogy már a könyökömön jött ki, mikor nagymamámnál minden vasárnap húslevest ettünk.
|
|
|
|
![]() ![]() |