![]() ![]() |
2010.07. 31. - 20:25:18
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A húsleves nálunk is szokásos. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Drága lánykák én mostan elmegyek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode ma vigyázz ne az ember ágyékán alukálj el. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fru álmodj szépeket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.07. 31. - 20:28:50
Létrehozva:
|
|
|
Én imádom a húslevest is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Oké Vica, vigyázok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Van egy olyan érzésem, hogy a ma éjjeli álmomban is fotózni fogok. |
|
|
|
2010.07. 31. - 20:32:23
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt Vica:(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 01. - 06:59:21
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
Éjszaka már megint akkora vihar volt nálunk.Dörgött ,villámlott. Ráadásul a lányom belázasodott és tiszta takony. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szóval rosszul aludtam az iccaka........ |
|
|
|
2010.08. 01. - 15:03:28
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt. Éjszaka már megint akkora vihar volt nálunk.Dörgött ,villámlott. Ráadásul a lányom belázasodott és tiszta takony. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szóval rosszul aludtam az iccaka........ Jó Délutánt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Itt nem volt vihar, 30 fok van. Mindig is imádtam a meleget, de mostanában szeretem a viharokat is. Csak ne üljek éppen biciklin..... Sajnálom hogy rosszul aludtál. Gyógycupp Petrának, remélem nem dönti le a megfázás és gyorsan túl lesz rajta. A héten Zoliban is bujkált valami, de szerencsére csak az orrát fújja, semmi komoly. Tiszta álomkóros vagyok. Az előbb lefeküdtem, de az a kis piszok Zeusz (anyósom Yorkija) felébresztett. Addig piszkált míg fel nem ültem, aztán tovább állt. A kis genya. Kapott is, jól megkergettem, megdögönyöztem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 01. - 16:35:48
Létrehozva:
|
|
|
Jó napot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jobbulást mindenkinek, aki beteg , vagy beteg volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt is jó idő van ma. Jó meleg. Holnap meg megint megyek strandra. |
|
|
|
2010.08. 01. - 16:53:24
Létrehozva:
|
|
|
Jó napot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jobbulást mindenkinek, aki beteg , vagy beteg volt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt is jó idő van ma. Jó meleg. Holnap meg megint megyek strandra. Jó napot kívánok kedves Mrs.Wilder. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi a Petra nevében. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó Délutánt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Itt nem volt vihar, 30 fok van. Mindig is imádtam a meleget, de mostanában szeretem a viharokat is. Csak ne üljek éppen biciklin..... Sajnálom hogy rosszul aludtál. Gyógycupp Petrának, remélem nem dönti le a megfázás és gyorsan túl lesz rajta. A héten Zoliban is bujkált valami, de szerencsére csak az orrát fújja, semmi komoly. Tiszta álomkóros vagyok. Az előbb lefeküdtem, de az a kis piszok Zeusz (anyósom Yorkija) felébresztett. Addig piszkált míg fel nem ültem, aztán tovább állt. A kis genya. Kapott is, jól megkergettem, megdögönyöztem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszi Trixx. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Remélem ma éjszaka jobban fogok aludni de ah nem kénytelen leszek megint igénybe venni a DM fiúk segítségét. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) majd akkor megint bájosan fognak nekem énekelni a fülembe. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 01. - 16:59:57 |
|
|
|
2010.08. 01. - 16:55:09
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.08. 01. - 17:00:40
Létrehozva:
|
|
|
Hát az vagy nem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 01. - 17:03:30
Létrehozva:
|
|
|
de (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 01. - 17:04:33
Létrehozva:
|
|
|
na az iccaka megint sikerült elaludni az embered ágyékán? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 01. - 17:09:14
Létrehozva:
|
|
|
hehehehee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem, nem ott aludtam el most szerencsére (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
áááá hülyét kapok, hogy a Media Markt oldalára egy rohadt árat nem tudnak felrakni (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
|
2010.08. 01. - 17:11:44
Létrehozva:
|
|
|
hehe én sem rajta aludtam el utána..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hm nem minden oldal tökéletes......... |
|
|
|
2010.08. 01. - 17:12:59
Létrehozva:
|
|
|
óóó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát nem, de azért nem ártana. Meg egy fényképet is felrakhatnának a termékekről.. |
|
|
|
2010.08. 01. - 17:16:33
Létrehozva:
|
|
|
Még valami igényed nincs? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 01. - 17:17:34
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De, sok minden lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 01. - 17:19:53
Létrehozva:
|
|
|
Azt Alan-el leszel szíves közölni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 01. - 17:20:06 |
|
|
|
2010.08. 01. - 17:23:55
Létrehozva:
|
|
|
hehehe XD Most úgy nem konkrétan azokra az igényekre gondoltam, mert azokat az igényeket Alan tökéletesen teljesíti nekem..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD
|
|
|
|
2010.08. 01. - 17:26:30
Létrehozva:
|
|
|
nem mindig azon jár az eszed mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 01. - 17:30:37
Létrehozva:
|
|
|
Hát nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most igen, mert most arról beszélünk, de nem mindig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hehe...délután kimentünk a kertbe, hogy pihenjünk, meg levegőzzünk kicsit, erre leragadtam a Forma-1 előtt és ott töltöttem az egész délutánt XD Mindjárt gyüvök, benyomok ekkis kaját XD |
|
|
|
![]() ![]() |