![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dehogy is XD XD Öltöző nem jó XD XD Max. a hotelszoba..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de általában kicsit fáradt olyankor már..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy, hogy röhögni akartam és hopp XD XD Nem csak velem izélget, hanem engem izélget XD Ha fáradt akkor nyilván azt észre veszed mert többet kell rajta dolgoznod.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mármint a répán.... Még jó,hogy nem engem izélget....te vagy a felesége.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaaaa röhögés közben csöppent el a jégkrém..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hát meg amúgy is látszik rajta, ha fáradt..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát még jó!!!! XDDDDDDDDDD Aha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
mennem kéne vasalni.....eh...... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Na igen lefárasztják a koncertek.Olyankor arra van szüksége,hogy a kedves felesége kényesztesse(nem feltétlenül szexel)hanem kellemes fürdővel utána megmaszírozod közben halk zene szól és kedvességeket suttogsz a fülébe.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát menj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ohh hát én koncertek nélkül is kényeztetem ilyenekkel..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Illetve nem kellemes fürdővel és akkor halk zene masszírozással, csak megmasszírozom a hátát, meg ide-oda adok puszikákat, ahova érem..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jó megyek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Helyes-helyes kényeztesd csak.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) puszikák...de előtte megvárod míg megfordul és nem a háta lesz felül... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
hahaha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem feltétlenül, én a hátát is szoktam puszilgatni..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csikiz neki és jó röhögni rajta XD
Megyke is én is mindjárt felajánlok neki egy kis kényeztetést XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
csikis a háta?hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
menj és kényeztesd azt a drága embert. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Aha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amikor úgy nagyon gyengéden simizem na akkor XD
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
értem szóval amikor az ujjad hegyét éppen csak végig húzod a hátán.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de attól lehet hogy nem csak csikis hanem lentebb más is történik... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Aha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg amikor úgy puszilgatom, hogy nem rányomom a pofám hanem csak úgy...lassan xD
heheheheee azt nem tudom, mert akkor ugye neki van szorítva a csípője az ágynak, a répa nem nagyon tud ... XDD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Oh dehogy is nem ...a répa akkor is tud .....csak te nem látod... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
"nem rányomom a pofám hanem csak úgy...lassan" ...hehehhe" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
hahahaaa XD
Hát akkor ...ki tudja mik folynak ott amíg én tevékenykedek....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
remélhetőleg semmi nem folyik.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mert akkor azt jelenti,hogy te nem kaptál semmit.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
XD XD XD XD XD
Hát akkor az ágy kapott aztán lehet takarítani XD De akkor Alan úgyis szólna hogy mi van XDD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
szólna?...anélkül is észre vennéd.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na jól van én most kissé eltűnök....majd még leszek valamikor addigra remélem Fruzsi is befut ide (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
az lehet, de biztos mondaná amit szokott..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
megyek is kipróbálni szól-e XD XD XD Okés Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pápááá |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Oké Mode kellemes szexelést. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mire visszajövök te már elégedetten és kielégülve doromboló kiscica leszel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
heheheheeee XDDDDDD
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mode na megvolt a napközbeni menet? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Szia Vica!
Igen, megvolt..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán szépen a szívbaj jött ránk anyámmal. Ugyanis képzeld, vittem le a kutyámat. Egyik nő, aki épp kinn ült, szólt, hogy vigyázzak, mert egy német juhász ott kóborol. Mondtam ok. Erre a kutya meglátta Bumit (mi kutyánk) odajött, megszagolta, és jól nyakon kapta. Szegény kiskutyám sírt meg én is két kézzel fogtam a német juhászt és szabdaltam le róla.. aztán szerencsére ott volt nem egy lakó, segített, és jöttek az udvar előtt dolgozó munkások is.. 3 ember tudta leszedni a k*va kutyát... Szegény Bumi futott fölfelé, én meg utána, de úgy megijedtem, sírva rohantam be a lakásba. Szóltam anyámnak, aztán azt mondja talán nem az ő vére van rajta, lemossuk. Közbe jött egy egyik szomszéd hogy mi van, mert hát nem tudta, hogy egyedül vagyok-e itthon vagy mi van. Aztán hoppá! 2 lyuk van a Bumi nyakán, úgy átharapta a rohadék dögje. Mondta anyám nézzem meg, mikor rendel az állatorvos. 2-től 7-ig, hát futottunk is egyből az autóhoz, irány Sárvár. Aztán a doki azt mondta, szerencsére semmi baja, csak a bőrt szabta ki. Adott gyógyszert a bőre alá meg lenyírta ott a kis szőrét, szegénykémnek... de úgy megijedtem... mondtam anyámnak még egyszer meglátom azt a kutyát, lelövöm. Aztán jöttek a gazdái, kiderült, hogy egy most nemrég ideköltözött családé a kutya, azért szökhetett el, új neki a környezet. Meg kifizeti a Bumi kezelési költségeit, anyám beszélt vele azt mondta jól kezelte. Még szerencse, de ezek után még merjem kivinni a házból... most már kicsit lenyugodtam.. |
|
|
![]() ![]() |