535 Oldal V  « < 26 27 28 29 30 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> Enjoy The Silence!
vicuska
post 2010.06. 15. - 11:15:12
Létrehozva: #541

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 15. - 12:09:49) *
Dehogy is XD XD Öltöző nem jó XD XD
Max. a hotelszoba..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de általában kicsit fáradt olyankor már..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Úgy, hogy röhögni akartam és hopp XD XD

Nem csak velem izélget, hanem engem izélget XD

Ha fáradt akkor nyilván azt észre veszed mert többet kell rajta dolgoznod.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mármint a répán....

Még jó,hogy nem engem izélget....te vagy a felesége.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jaaaa röhögés közben csöppent el a jégkrém..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 15. - 11:18:39
Létrehozva: #542

devotee

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hát meg amúgy is látszik rajta, ha fáradt..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát még jó!!!! XDDDDDDDDDD

Aha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 15. - 11:21:16
Létrehozva: #543

devotee

mennem kéne vasalni.....eh...... (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

Na igen lefárasztják a koncertek.Olyankor arra van szüksége,hogy a kedves felesége kényesztesse(nem feltétlenül szexel)hanem kellemes fürdővel utána megmaszírozod közben halk zene szól és kedvességeket suttogsz a fülébe.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 15. - 11:23:45
Létrehozva: #544

devotee

Hát menj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ohh hát én koncertek nélkül is kényeztetem ilyenekkel..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Illetve nem kellemes fürdővel és akkor halk zene masszírozással, csak megmasszírozom a hátát, meg ide-oda adok puszikákat, ahova érem..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 15. - 11:30:00
Létrehozva: #545

devotee

Jó megyek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Helyes-helyes kényeztesd csak.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

puszikák...de előtte megvárod míg megfordul és nem a háta lesz felül... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 15. - 11:31:40
Létrehozva: #546

devotee

hahaha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem feltétlenül, én a hátát is szoktam puszilgatni..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csikiz neki és jó röhögni rajta XD
Megyke is én is mindjárt felajánlok neki egy kis kényeztetést XD

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 15. - 11:35:07
Létrehozva: #547

devotee

csikis a háta?hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

menj és kényeztesd azt a drága embert. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 15. - 11:40:19
Létrehozva: #548

devotee

Aha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amikor úgy nagyon gyengéden simizem na akkor XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 15. - 11:42:59
Létrehozva: #549

devotee

értem szóval amikor az ujjad hegyét éppen csak végig húzod a hátán.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de attól lehet hogy nem csak csikis hanem lentebb más is történik... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 15. - 11:46:20
Létrehozva: #550

devotee

Aha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg amikor úgy puszilgatom, hogy nem rányomom a pofám hanem csak úgy...lassan xD
heheheheee azt nem tudom, mert akkor ugye neki van szorítva a csípője az ágynak, a répa nem nagyon tud ... XDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 15. - 11:49:05
Létrehozva: #551

devotee

Oh dehogy is nem ...a répa akkor is tud .....csak te nem látod... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

"nem rányomom a pofám hanem csak úgy...lassan" ...hehehhe" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 15. - 11:50:52
Létrehozva: #552

devotee

hahahaaa XD
Hát akkor ...ki tudja mik folynak ott amíg én tevékenykedek....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 15. - 11:55:09
Létrehozva: #553

devotee

remélhetőleg semmi nem folyik.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mert akkor azt jelenti,hogy te nem kaptál semmit.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 15. - 11:59:01
Létrehozva: #554

devotee

XD XD XD XD XD
Hát akkor az ágy kapott aztán lehet takarítani XD
De akkor Alan úgyis szólna hogy mi van XDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 15. - 12:04:47
Létrehozva: #555

devotee

szólna?...anélkül is észre vennéd.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na jól van én most kissé eltűnök....majd még leszek valamikor

addigra remélem Fruzsi is befut ide (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 15. - 12:06:42
Létrehozva: #556

devotee

az lehet, de biztos mondaná amit szokott..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
megyek is kipróbálni szól-e XD XD XD

Okés Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pápááá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 15. - 12:08:54
Létrehozva: #557

devotee

Oké Mode kellemes szexelést. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mire visszajövök te már elégedetten és kielégülve doromboló kiscica leszel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 15. - 12:11:55
Létrehozva: #558

devotee

heheheheeee XDDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 15. - 13:30:54
Létrehozva: #559

devotee

Mode na megvolt a napközbeni menet? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 15. - 17:45:10
Létrehozva: #560

devotee

Szia Vica!
Igen, megvolt..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Aztán szépen a szívbaj jött ránk anyámmal. Ugyanis képzeld, vittem le a kutyámat. Egyik nő, aki épp kinn ült, szólt, hogy vigyázzak, mert egy német juhász ott kóborol. Mondtam ok. Erre a kutya meglátta Bumit (mi kutyánk) odajött, megszagolta, és jól nyakon kapta. Szegény kiskutyám sírt meg én is két kézzel fogtam a német juhászt és szabdaltam le róla.. aztán szerencsére ott volt nem egy lakó, segített, és jöttek az udvar előtt dolgozó munkások is.. 3 ember tudta leszedni a k*va kutyát...
Szegény Bumi futott fölfelé, én meg utána, de úgy megijedtem, sírva rohantam be a lakásba. Szóltam anyámnak, aztán azt mondja talán nem az ő vére van rajta, lemossuk. Közbe jött egy egyik szomszéd hogy mi van, mert hát nem tudta, hogy egyedül vagyok-e itthon vagy mi van. Aztán hoppá! 2 lyuk van a Bumi nyakán, úgy átharapta a rohadék dögje. Mondta anyám nézzem meg, mikor rendel az állatorvos. 2-től 7-ig, hát futottunk is egyből az autóhoz, irány Sárvár.
Aztán a doki azt mondta, szerencsére semmi baja, csak a bőrt szabta ki. Adott gyógyszert a bőre alá meg lenyírta ott a kis szőrét, szegénykémnek...
de úgy megijedtem... mondtam anyámnak még egyszer meglátom azt a kutyát, lelövöm. Aztán jöttek a gazdái, kiderült, hogy egy most nemrég ideköltözött családé a kutya, azért szökhetett el, új neki a környezet. Meg kifizeti a Bumi kezelési költségeit, anyám beszélt vele azt mondta jól kezelte. Még szerencse, de ezek után még merjem kivinni a házból...
most már kicsit lenyugodtam..
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

535 Oldal V  « < 26 27 28 29 30 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
11 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (11 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: