![]() ![]() |
2010.08. 01. - 19:15:21
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oké Mode és ha megérkezik a csodás képecskékkel akkor megy neked amit kértél és Frunak is a Devotional tőlem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.08. 01. - 19:17:09
Létrehozva:
|
|
|
okés (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.08. 01. - 19:25:44
Létrehozva:
|
|
|
Hm............. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.08. 01. - 19:29:26
Létrehozva:
|
|
|
Apuci (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
|
2010.08. 01. - 19:34:38
Létrehozva:
|
|
|
Dave előtt pucéran..........hűűűűűűűűűűű (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Apuci (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ma nincs sok hozzáfűzni valód (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na jól van Mode jóccakát neked. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elmentem. Holnap jó strandolást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjt azoknak is akik később erre járnak.
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.08. 01. - 19:38:04
Létrehozva:
|
|
|
Azért, mert közben egy csomó mindent csinálok (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hehe majd megint dugunk egyet Alannel az öltözőben XDDDD |
|
|
|
2010.08. 01. - 19:52:34
Létrehozva:
|
|
|
Azért, mert közben egy csomó mindent csinálok (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hehe majd megint dugunk egyet Alannel az öltözőben XDDDD Ó te jó ég ti más sem csináltok csak dugtok? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 06:38:46
Létrehozva:
|
|
|
Szép jó reggelt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.08. 02. - 08:47:03
Létrehozva:
|
|
|
Szép jó reggelt!
Ma megvettem a lila helyett bordó inget, és a mellényt az öltönynadrágomhoz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rendes volt a csaj, mert nem hoztak a méretemben mellényt, vagyis semmilyen mellényt nem hoztak, de adott egyet egy öltönyből. Kiszedte. Azt mondta majd visszarakja ha hoznak neki. Amikor bementem a boltba és kezdte mondani hogy sajnos nem jött árú, kezdett a szemem remegni. Azt hittem felrobbanok. Direkt megrendeltem nála, és ő tuti biztosra mondta. Ezért kellett bordó inget is vennem, mert nem jött sötét lila. Na mindegy, ez is jó lesz. Szombaton esküvő, ha vasárnap tudok rakok fel magamról képet, de ha nem tudok (XD) akkor majd hétfőn legkésőbb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 10:24:16
Létrehozva:
|
|
|
Szép jó reggelt! Ma megvettem a lila helyett bordó inget, és a mellényt az öltönynadrágomhoz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rendes volt a csaj, mert nem hoztak a méretemben mellényt, vagyis semmilyen mellényt nem hoztak, de adott egyet egy öltönyből. Kiszedte. Azt mondta majd visszarakja ha hoznak neki. Amikor bementem a boltba és kezdte mondani hogy sajnos nem jött árú, kezdett a szemem remegni. Azt hittem felrobbanok. Direkt megrendeltem nála, és ő tuti biztosra mondta. Ezért kellett bordó inget is vennem, mert nem jött sötét lila. Na mindegy, ez is jó lesz. Szombaton esküvő, ha vasárnap tudok rakok fel magamról képet, de ha nem tudok (XD) akkor majd hétfőn legkésőbb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Neo. A bordó ingben is tuti jól fogsz kinézni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kíváncsi leszek a képekre rólad. |
|
|
|
2010.08. 02. - 10:38:22
Létrehozva:
|
|
|
Üdv!
Remélem mindenki jól van, puszi csók! |
|
|
|
2010.08. 02. - 12:54:22
Létrehozva:
|
|
|
Üdv! Remélem mindenki jól van, puszi csók! Szia Niki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én a magam részéről jól vagyok. |
|
|
|
2010.08. 02. - 13:25:33
Létrehozva:
|
|
|
Szia Neo. A bordó ingben is tuti jól fogsz kinézni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kíváncsi leszek a képekre rólad. Tuti rám akarsz majd mászni ha meglátsz kiöltözve! XD |
|
|
|
2010.08. 02. - 13:31:23
Létrehozva:
|
|
|
Tuti rám akarsz majd mászni ha meglátsz kiöltözve! XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja de előtte megszabadítalak a csini ruhádtól. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 16:09:06
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztooook (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vica, mást is csinálunk...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Neo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó lesz neked a bordó ing is, sőt, a sötét lilánál biztos jobb...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 16:30:19
Létrehozva:
|
|
|
Hali!
Mizu! Csináltam sütit, de én már készítés közben "jóllakok" vele. Ti mennyire vagytok édesszájúak? Hát én szeretem ugyan, meg a csokit is, de inkább a fűszeres, sós dolgokat szeretem. Itt a süti, de ezerszer inkább a hús mint egy sütike. Én még desszertnek is egy repeta rántott húst ennék. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ennyit erről a témáról. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mode fotózol? |
|
|
|
2010.08. 02. - 16:37:10
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztooook (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, mást is csinálunk...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Neo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó lesz neked a bordó ing is, sőt, a sötét lilánál biztos jobb...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na persze mást is csináltok a baszélgetésen kívül............XD Hali! Mizu! Csináltam sütit, de én már készítés közben "jóllakok" vele. Ti mennyire vagytok édesszájúak? Hát én szeretem ugyan, meg a csokit is, de inkább a fűszeres, sós dolgokat szeretem. Itt a süti, de ezerszer inkább a hús mint egy sütike. Én még desszertnek is egy repeta rántott húst ennék. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ennyit erről a témáról. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mode fotózol? Niki én eléggé édes szájú vagyok.Csokika,sütike jöhet.Látszik is rajtam sajnos. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát megeszem a husikát is de azért mindennap nem.Ellenben a csokit igen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 16:43:56
Létrehozva:
|
|
|
Szia Niki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Én nagyon édesszájú vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mit sütöttél? Igen, fotózok, méghozzá nagyon sokat. Arra a pályára is készülök (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Gyerekek, én megfürdök gyorsan, addig berakom Vica dvd-jét, hogy írja meg, legalább azon is túl leszünk. |
|
|
|
2010.08. 02. - 16:44:15
Létrehozva:
|
|
|
Szia Niki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én nagyon édesszájú vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mit sütöttél? Igen, fotózok, méghozzá nagyon sokat. Arra a pályára is készülök (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Egyszer majd rólam is csinálhatnál majd sztárfotókat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heh túl akarsz lenni a dvd-men? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ilyet............ A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 02. - 16:45:08 |
|
|
|
2010.08. 02. - 16:46:06
Létrehozva:
|
|
|
Azért, mert később nem biztos, hogy lesz rá időm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csinálok én rólad, ha akarod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) barátnőmről is csináltam kb. 1 hónapja fotósorozatot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |