![]() ![]() |
2010.08. 02. - 16:50:48
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Azért, mert később nem biztos, hogy lesz rá időm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csinálok én rólad, ha akarod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) barátnőmről is csináltam kb. 1 hónapja fotósorozatot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja mert már megint izélni fogsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És mégis mikor és hol? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) régi szép idők...... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.08. 02. - 16:55:34
Létrehozva:
|
|
|
Nem azért, hanem azért, mert anyám hazajön esetleg..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De ha ebben a dvd-ben is írási hiba lesz, kitépem az összes hajamat. de milyen jó ötletet adtál Vica...amíg írja a dvd-t addig izélhetünk is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma már izéltünk egy rövidet, mert a medencében lévő masszázs izé kicsit rosszfelé ment, és.... XD xD Na mindegy XD Aztán futottunk az öltözőbe XD Hát, ha nagykorú leszek, akkor találkozni fogunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkorra már úgyis több tapasztalatom lesz fotózás terén, aztán jobbak lesznek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .....mármint a fotók XD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 02. - 17:02:29 |
|
|
|
2010.08. 02. - 17:08:06
Létrehozva:
|
|
|
Nem azért, hanem azért, mert anyám hazajön esetleg..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De ha ebben a dvd-ben is írási hiba lesz, kitépem az összes hajamat. de milyen jó ötletet adtál Vica...amíg írja a dvd-t addig izélhetünk is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma már izéltünk egy rövidet, mert a medencében lévő masszázs izé kicsit rosszfelé ment, és.... XD xD Na mindegy XD Aztán futottunk az öltözőbe XD Hát, ha nagykorú leszek, akkor találkozni fogunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkorra már úgyis több tapasztalatom lesz fotózás terén, aztán jobbak lesznek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .....mármint a fotók XD Hugi szexmániás lettél? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ki ne tépd a hajad.Hogy néznél ki kopaszon........... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én csak a hétvége felé izélhetek..............Kramcsák megérkezett. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 17:21:16
Létrehozva:
|
|
|
Mode elmentél izélni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 02. - 17:27:12
Létrehozva:
|
|
|
Na itt is jól eltünt mindenki........ (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Akkor majd visszajövök.....
|
|
|
|
2010.08. 02. - 17:34:54
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztooook (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, mást is csinálunk...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Neo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó lesz neked a bordó ing is, sőt, a sötét lilánál biztos jobb...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi! Ari vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja de előtte megszabadítalak a csini ruhádtól. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Gondoltam! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hali! Mizu! Csináltam sütit, de én már készítés közben "jóllakok" vele. Ti mennyire vagytok édesszájúak? Hát én szeretem ugyan, meg a csokit is, de inkább a fűszeres, sós dolgokat szeretem. Itt a süti, de ezerszer inkább a hús mint egy sütike. Én még desszertnek is egy repeta rántott húst ennék. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ennyit erről a témáról. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mode fotózol? Édes... sós... mindegy, jöhet bármelyik... Husi... még-még-még... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 17:42:15
Létrehozva:
|
|
|
Mode!
Ezt neked ajánlom, de megnézheti mindenki! Öcsém elég komolyan foglalkozik a fotózással, és van saját honlapja is. Nézd meg a képeket, van egy pár jó! Neo tesójának honlapja Ha bejön az oldal kattints a magyar zászlóra! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 17:50:12
Létrehozva:
|
|
|
Köszi! Ari vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gondoltam! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Édes... sós... mindegy, jöhet bármelyik... Husi... még-még-még... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe Neo de tőlem maradhat is rajtad a ruhád.......majd vigyázunk ne gyűrődjön össze. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 17:50:41
Létrehozva:
|
|
|
Óóóó Neo köszönöm szépen, nagyon jól jönnek az ilyen oldalak most nekem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Rá fogok kattintani a zászlóra, csak fejezné már be az írást a dvd-író xD Vica, nem XD De hát gyakorlatilag még friss házasok vagyunk, ki kell használni az adódó alkalmakat XD Egyébként én is tervezek saját honlapot. Majd ha meglesz a saját fényképezőgépem, ezerrel fogom majd gyártani a szebbnél szebb fotókat meg az eddigiek közül is kiválogatom a legszebbeket aztán majd gyártok valamilyet. |
|
|
|
2010.08. 02. - 17:53:14
Létrehozva:
|
|
|
Mode! Ezt neked ajánlom, de megnézheti mindenki! Öcsém elég komolyan foglalkozik a fotózással, és van saját honlapja is. Nézd meg a képeket, van egy pár jó! Neo tesójának honlapja Ha bejön az oldal kattints a magyar zászlóra! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na majd én is megsasolom az oldalt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Óóóó Neo köszönöm szépen, nagyon jól jönnek az ilyen oldalak most nekem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rá fogok kattintani a zászlóra, csak fejezné már be az írást a dvd-író xD Vica, nem XD De hát gyakorlatilag még friss házasok vagyunk, ki kell használni az adódó alkalmakat XD Egyébként én is tervezek saját honlapot. Majd ha meglesz a saját fényképezőgépem, ezerrel fogom majd gyártani a szebbnél szebb fotókat meg az eddigiek közül is kiválogatom a legszebbeket aztán majd gyártok valamilyet. kivi leszek majd az oldaladra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kihasználni az alkalmat.......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 18:03:58
Létrehozva:
|
|
|
hurráááá végzett a dvd-író..............
tűzforró a dvd-lemez... na majd én is megsasolom az oldalt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kivi leszek majd az oldaladra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kihasználni az alkalmat.......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát nem? azt kell csinálni...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 18:05:44
Létrehozva:
|
|
|
na és nem volt hiba? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
azért az izélésen kívül más is van........ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 18:06:58
Létrehozva:
|
|
|
Tudom Vica, de most pont jó alkalom volt..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyedül....a gép foglalt volt....mi meg magányosan unatkoztunk aztááán..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nem volt hiba hurrá XD |
|
|
|
2010.08. 02. - 18:07:59
Létrehozva:
|
|
|
Hehe Neo de tőlem maradhat is rajtad a ruhád.......majd vigyázunk ne gyűrődjön össze. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem maradhat! Azt szeretem ha a meztelen tested hozzámér, az pedig ruhán keresztül nem megy! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 18:10:23
Létrehozva:
|
|
|
Neo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de akkor rajtam is lesz ruha.............
Tudom Vica, de most pont jó alkalom volt..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyedül....a gép foglalt volt....mi meg magányosan unatkoztunk aztááán..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem volt hiba hurrá XD bagzotok mint a nyulak...................bocsi ezt nem tudtam kihagyni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hurrá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 18:12:50
Létrehozva:
|
|
|
Óóóó Neo köszönöm szépen, nagyon jól jönnek az ilyen oldalak most nekem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rá fogok kattintani a zászlóra, csak fejezné már be az írást a dvd-író xD Vica, nem XD De hát gyakorlatilag még friss házasok vagyunk, ki kell használni az adódó alkalmakat XD Egyébként én is tervezek saját honlapot. Majd ha meglesz a saját fényképezőgépem, ezerrel fogom majd gyártani a szebbnél szebb fotókat meg az eddigiek közül is kiválogatom a legszebbeket aztán majd gyártok valamilyet. Ja, meg ott van Judy oldala is! Azt is érdemes megnézni! Ismered őt? DM partikat fotóz. Márciusban is ott lesz a Martin partin. Én személyesen is ismerem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de akkor rajtam is lesz ruha............. Nem lesz! XD |
|
|
|
2010.08. 02. - 18:13:24
Létrehozva:
|
|
|
Egyébként Judy képeit szoktam nézegetni, nagyon szép fotói vannak
|
|
|
|
2010.08. 02. - 18:13:26
Létrehozva:
|
|
|
Neóka, akkor neked is küldök fénypostán. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mármint sütit, hehe. |
|
|
|
2010.08. 02. - 18:14:05
Létrehozva:
|
|
|
Neo XD XD XD
|
|
|
|
2010.08. 02. - 18:18:00
Létrehozva:
|
|
|
Judy oldalán fent van a Petra képe mint DM rajongó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hé Niki és nekem nem küldesz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, meg ott van Judy oldala is! Azt is érdemes megnézni! Ismered őt? DM partikat fotóz. Márciusban is ott lesz a Martin partin. Én személyesen is ismerem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem lesz! XD Majd meglátjuk......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd jövök.........Mode ki ne mondd........igen azt fogom csinálni.......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |