![]() ![]() |
2010.08. 02. - 19:13:31
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Neo meglátjuk mit hoz az élet...........de egyenlőre nem hiszem........ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval semmi esélyem nálad? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 19:15:41
Létrehozva:
|
|
|
Neo ezt most úgy kérdezed mintha nem tudnád,hogy férjnél vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát egyenlőre nem valószínű.
De hisz megbeszéltük,hogy barátok vagyunk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 19:19:37
Létrehozva:
|
|
|
Neo ezt most úgy kérdezed mintha nem tudnád,hogy férjnél vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát egyenlőre nem valószínű. De hisz megbeszéltük,hogy barátok vagyunk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vicus! Te férjnél vagy? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Neo köszike, láttam mit írtál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Repülök, szállok az angyal-szárnyaimmal. Haha. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez nem ér! Tessék oda írni! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 19:22:23
Létrehozva:
|
|
|
Neo a humor nagyágyúja vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Igen van férjem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode jól eltünt.......lehet kamatyol. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fru meg sehol......... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) remélem minden oké vele. Niki is el-eltűnik....... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 02. - 19:23:47 |
|
|
|
2010.08. 02. - 19:24:23
Létrehozva:
|
|
|
Itt vagyok Vica, elég volt a mai 2 adag kamatyolás XD
|
|
|
|
2010.08. 02. - 19:26:24
Létrehozva:
|
|
|
Neo a humor nagyágyúja vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen van férjem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most... összetörted a szívem... megyek... belevetem magam a dunnába! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 19:27:32
Létrehozva:
|
|
|
2 adag?De tevékenyek voltatok............. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Most... összetörted a szívem... megyek... belevetem magam a dunnába! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) jesszus........ne tedd...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 19:29:46
Létrehozva:
|
|
|
jesszus........ne tedd...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) miért ne? most tudtam meg hogy van férjed... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 19:31:58
Létrehozva:
|
|
|
Vica...hát egyszer a strandon amikor a masszírozó izé ott izé XD
Meg nem olyan rég a gép foglalt volt XD |
|
|
|
2010.08. 02. - 19:33:57
Létrehozva:
|
|
|
Neo ne szórakozz.........kezdek megijedni.......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mode akkor mivel három a magyar igazság éjszaka lenyomjátok a harmadik menetet is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 02. - 19:39:11 |
|
|
|
2010.08. 02. - 19:38:36
Létrehozva:
|
|
|
öhhm majd meglátjuk XD
|
|
|
|
2010.08. 02. - 19:38:53
Létrehozva:
|
|
|
Na jó ha így eltüntök akkor én elmegyek pihikézni.
Jó éjt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pááá és cupp. |
|
|
|
2010.08. 02. - 19:41:37
Létrehozva:
|
|
|
Vica én itt vagyok ám... XD
|
|
|
|
2010.08. 02. - 19:42:59
Létrehozva:
|
|
|
Na jó ha így eltüntök akkor én elmegyek pihikézni. Jó éjt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pááá és cupp. Jó éjt, én meg beledőlök a japán kardomba, az közelebb van mint a dunna! A hozzászólást -Neo71- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 02. - 19:47:48 |
|
|
|
2010.08. 02. - 19:50:47
Létrehozva:
|
|
|
Jól van, hát ha már így elmentünk akkor elmegyek én is XD
Összecsomagolom Vicának a csomagját (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze előtte berakom a dvd-t a lejátszóba, hogy működik-e....(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.08. 02. - 19:58:03
Létrehozva:
|
|
|
Neo hehe, ne huncutkodj.
Vica, már bedobtam az ablakodon! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Raktam képeket a sereg topicba, bár nem olyan jók, mert a nagyot, a jobbat nem engedi. |
|
|
|
2010.08. 02. - 20:03:06
Létrehozva:
|
|
|
Páááá csajszikák! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 03. - 05:07:51
Létrehozva:
|
|
|
Jól van, hát ha már így elmentünk akkor elmegyek én is XD Összecsomagolom Vicának a csomagját (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze előtte berakom a dvd-t a lejátszóba, hogy működik-e....(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jóóóóóóó reggelt. Jó tudni,hogy nekem van csomagom....... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo hehe, ne huncutkodj. Vica, már bedobtam az ablakodon! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Raktam képeket a sereg topicba, bár nem olyan jók, mert a nagyot, a jobbat nem engedi. Nikikém be is tört az ablak mert nem volt nyitva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megnéztem a képeket és igenis jók. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gyerekek úgy fáj a torkom mint az állat.Pipáltatok már ilyet,hogy nyáron megfázni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 03. - 11:03:39
Létrehozva:
|
|
|
Gyerekek úgy fáj a torkom mint az állat.Pipáltatok már ilyet,hogy nyáron megfázni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Torokfájásra tudok egy jó gyógyszert lányoknak... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Egyébként sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 03. - 11:18:40
Létrehozva:
|
|
|
Torokfájásra tudok egy jó gyógyszert lányoknak... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Egyébként sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo most írok neked valamit.....kapd be jó? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül arra most nem vagyok vevő amit te ajánlasz nekem gyógyszernek........ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként köszi a sajnálatot......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ennyire nem kéne........ A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 03. - 11:21:06 |
|
|
|
![]() ![]() |