![]() ![]() |
2010.08. 03. - 12:27:33
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2010.08. 03. - 13:11:14
Létrehozva:
|
|
|
Hello, majd később jövök, csak annyit akarok kérdezni Vicától, hogy nem gond-e, ha csak jövő héten lesz feladva a levele...?
Anyám csak jövő héten tud menni munka után. |
|
|
|
2010.08. 03. - 13:18:13
Létrehozva:
|
|
|
Hello, majd később jövök, csak annyit akarok kérdezni Vicától, hogy nem gond-e, ha csak jövő héten lesz feladva a levele...? Anyám csak jövő héten tud menni munka után. Szevasz. Persze,hogy nem gond. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 03. - 13:25:58
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok mindenki!
Neo kitöröltem a sok hülyeséget, mert ha meglátta volna Vica, kitér a hitéből. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 03. - 14:38:59
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok mindenki! Neo kitöröltem a sok hülyeséget, mert ha meglátta volna Vica, kitér a hitéből. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tessék? Honnan töröltél ki és mit? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) És egyáltalában mi közöm van nekem a ti beszélgetésetekhez?Miért tértem volna ki a hitemből? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Tőlem aztán nyugodtan beszélgethettek vagy hülyéskedhettek nem vagyok Neo féltékeny felesége. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként szoktam venni a hülyéskedést.Olyannak ismertek aki hamar kiakad? A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 03. - 14:51:14 |
|
|
|
2010.08. 03. - 14:44:35
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.08. 03. - 15:38:37
Létrehozva:
|
|
|
Na sziasztok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Oké Vica, bocsi, hogy eddig húzódik, de nem rajtam múlik |
|
|
|
2010.08. 03. - 16:12:38
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, hát mert Neoval teleírtuk az egyik képemet, és rólad dumáltunk... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Azt írta Neoka, hogy írjak neki receptre egy nőt. És téged mondtam, és elkezdte ecsetelni, hogy napi hányszor és hogyan kér téged. Hehehe!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 03. - 16:24:35
Létrehozva:
|
|
|
Na sziasztok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Oké Vica, bocsi, hogy eddig húzódik, de nem rajtam múlik Semmi baj. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Majd én is megváratlak téged egy kicsit amikor a te lemezeidet küldöm. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ......csak viccelek ám..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, hát mert Neoval teleírtuk az egyik képemet, és rólad dumáltunk... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt írta Neoka, hogy írjak neki receptre egy nőt. És téged mondtam, és elkezdte ecsetelni, hogy napi hányszor és hogyan kér téged. Hehehe!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na szépek vagytok rólam dumáltatok a hátam mögött. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miért pont engem mondtál? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Facér csajt kellett volna említened. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode láttam a medálod terveit.Mindhárom nagyon szép. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én azt választottam volna aminek SOTU a neve. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ugye nem baj,hogy megemlítettem ezt itt? |
|
|
|
2010.08. 03. - 16:25:40
Létrehozva:
|
|
|
A Sotu is tetszik, csak azok a betűk valahogy nem jönnek be nekem, legalábbis a D betű valahogy nem..lemezen ok, de nyakláncon nem. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) meg végül is ha már Dave akkor legyen a szólólemezének a betűtípusa.
dehogy baj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 03. - 16:29:09
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.08. 03. - 16:29:22
Létrehozva:
|
|
|
Jó persze szíved joga eldönteni,hogy melyik legyen.Az is szép amit választottál. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mikor lesz majd kész? |
|
|
|
2010.08. 03. - 16:30:41
Létrehozva:
|
|
|
Azt nem tudom, nem írta Orsi, majd kiderül (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azt is mondta, hogy variálhatunk rajta, ha vannak ötleteim, de ez így nekem tökéletes lesz. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.08. 03. - 16:32:32
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Igen?Miből gondolod? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor ő kért volna de nem így volt te hoztál fel engem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt nem tudom, nem írta Orsi, majd kiderül (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azt is mondta, hogy variálhatunk rajta, ha vannak ötleteim, de ez így nekem tökéletes lesz. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Értem. Majd ha kész lesz dobjál már képet róla. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 03. - 16:34:02
Létrehozva:
|
|
|
Persze, hogy dobok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.08. 03. - 16:35:30
Létrehozva:
|
|
|
Oké Mode. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nálunk meg vihar készülődik. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.08. 03. - 16:36:20
Létrehozva:
|
|
|
Itt sincs jó idő, de eső már volt
|
|
|
|
2010.08. 03. - 16:38:46
Létrehozva:
|
|
|
Mode nem tudod hol van Fru? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Itt sincs jó idő, de eső már volt Állítólag hidegfront jön....... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
|
2010.08. 03. - 16:39:35
Létrehozva:
|
|
|
Fogalmam sincs :/
|
|
|
|
2010.08. 03. - 16:42:13
Létrehozva:
|
|
|
Hm.......... (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |