535 Oldal V  « < 278 279 280 281 282 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> Enjoy The Silence!
vicuska
post 2010.08. 04. - 18:39:26
Létrehozva: #5581

devotee

Még szép........ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mi újság Mode?Mondj valami izgit.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.08. 04. - 18:41:22
Létrehozva: #5582

devotee

Mondjak valami izgit???? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nincs semmi különös, folynak a napok, és sajnos mindjárt itt a suli, és baromira be vagyok szarva..

hehe, hát igen, éééééés tegnap este is jóóó dögös volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 04. - 18:43:18
Létrehozva: #5583

devotee

Miért vagy beszarva?

Nekem meg nem sokára kezdődik a meló. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

Dögös volt az este?Jó neked.Az enyém nem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.08. 04. - 18:52:10
Létrehozva: #5584

devotee

Aha, dögös és tökös (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Azért vagyok beszarva, mert a csaj, akivel 2 évig folyton beszélgettem, és jóba voltunk, megbukott, és majdnem 100% az esélye, hogy nem megy át 4 tantárgyból.... És lehet, hogy kerül hozzánk egy bolond csaj, mindenki szívatja az egész suli ismeri, és nem akarok mellé ülni...akkor meg majd engem is piszkálni fognak.....mert én első padban ülök, és állítólag az a bolond csaj is első padban szokott ülni. ok, mondják a tanárok, hogy nem kell hozzá szólni, békén kell hagyni, és akkor semmi gond vele, de akkor is....lényegében annyi, hogy nem akarok mellé ülni...mindenkinek megvan nagyjából a helye, hogy ki mellé ül, na most nekem is megvolt a csajjal, aki megbukott, most meg ha a helyére kerül az a bolond....úristen.....persze nem biztos, mert az sem tuti, hogy hozzánk kerül a bolond csaj, meg lehet, hogy nem csak ő kerül hozzánk...meg ki is kerülnek az osztályból páran....

meg azért a tanulás miatt is fosok kicsit, lesz ez a próbaérettségi, meg ha úgy alakul, akkor az előrehozott érettségi..áh...

ÁÁÁÁÁ imádom ezt a Hurts-öt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Hol fogsz dolgozni?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 04. - 18:57:27
Létrehozva: #5585

devotee

hehe jól meglettél tökölve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nekem most tök mentes napjaim vannak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Elhiszem,hogy tartasz attól a csajtól.Ó te jó ég.........

A régi melóhelyemre megyek vissza.Ahonnan eljöttem babázni.

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 04. - 18:58:28
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.08. 04. - 18:59:24
Létrehozva: #5586

devotee

ááááhááá értem.

Meg bizony, jól meg.......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát tartok bizony, valószínűleg egy rémálom lesz a jövő év....mondjuk a csaj nélkül is az lenne....(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Majd nem sokára te is jól megtökölt leszel...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 04. - 19:04:28
Létrehozva: #5587

devotee

Potitív hozzáállás.....jó lesz a következő tanév. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Majd a hétvégén jön el az én időm tökölés szempontjából. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hehe Mode azért a facebook-on jól elbökdössük egymást. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Héé nem mondtál semmit a képekről amit beraktam apáról........ (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Amúgy Hurts-öt hallgatsz?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.08. 04. - 19:07:55
Létrehozva: #5588

devotee

Vica beszarok XD Pont azt akartam írni, hogy jól elbökdössük egymást (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Milyen kép és hol? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Na mindjárt megnézem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Hát én pozitívan állok mindenhez, de az iskolához nem tudok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

óóó hát a hétvége mindjárt itt van...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igeeeen Hurts-öt hallgatok Better than love-ot már vagy fél órája folyamatosan XD

Idézet (vicuska @ 2010.08. 04. - 08:09:50) *

Jaaaaaaaaaaaaaaajjj de édes ahogy mosolyooooooog (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 04. - 19:11:17
Létrehozva: #5589

devotee

hehe akkor egyre gondoltunk....... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na megtaláltad a képeket?Azt a kettőt is amiken röhögtem?

Nagyon jó kis dal lehet ha annyi ideje hallgatod. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.08. 04. - 19:12:37
Létrehozva: #5590

devotee

......És végre váltottam a Wonderful Life-ra.... XD

Idézet (vicuska @ 2010.08. 04. - 20:11:17) *
hehe akkor egyre gondoltunk....... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na megtaláltad a képeket?Azt a kettőt is amiken röhögtem?

Nagyon jó kis dal lehet ha annyi ideje hallgatod. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hűha, akkor lehet, hogy nem azt találtam meg amit kellett volna (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Jó kis dal bizony, azt hiszem új kedvenc született (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 04. - 19:12:55
Létrehozva: #5591

devotee

Azt én is hallottam........ (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jóóóóóóóóó
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.08. 04. - 19:14:19
Létrehozva: #5592

devotee

Jaaaa megvan az a 2 kép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehe, az első az nagyon jó..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A másodikon nem tudom, mit mutogat XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 04. - 19:15:08
Létrehozva: #5593

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.08. 04. - 20:12:37) *
......És végre váltottam a Wonderful Life-ra.... XD

Hűha, akkor lehet, hogy nem azt találtam meg amit kellett volna (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Jó kis dal bizony, azt hiszem új kedvenc született (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

5566-os hozzászólás ott két kép van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azokon röhögtem

lejjebb van a több kép
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.08. 04. - 19:15:37
Létrehozva: #5594

devotee

Ugye (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én azt hallottam másodszorra tőlük. És tetszik nagyon. örülök, hogy végre van egy jó kis mai együttes.

Idézet (vicuska @ 2010.08. 04. - 20:15:08) *
5566-os hozzászólás ott két kép van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azokon röhögtem

lejjebb van a több kép

jajaja már megvan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 04. - 19:16:25
Létrehozva: #5595

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.08. 04. - 20:14:19) *
Jaaaa megvan az a 2 kép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehe, az első az nagyon jó..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A másodikon nem tudom, mit mutogat XD

látom megvan

hehe az első kép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.08. 04. - 20:15:37) *
Ugye (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én azt hallottam másodszorra tőlük. És tetszik nagyon. örülök, hogy végre van egy jó kis mai együttes.

jajaja már megvan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kell már valami rendes zene a mai fiataloknak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.08. 04. - 19:19:51
Létrehozva: #5596

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.08. 04. - 11:34:19) *
És hogy gondoltad a gyógyítást?Egész nap félmeztelen flangáljak előtted? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Az nem elég! XD
24 órából 20-at a számban szeretném érezni! XD

Idézet (vicuska @ 2010.08. 04. - 11:34:19) *
Neo ez nem Ausztria. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt nem úgy van.

Ezt csak példaként mondtam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.08. 04. - 19:57:27) *
A régi melóhelyemre megyek vissza.Ahonnan eljöttem babázni.

Jujj! De nagyon mást olvastam a kiemelt szó helyett! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 04. - 19:19:55
Létrehozva: #5597

devotee

"Tudod mit jelent élni, nevetni és olykor szomorkodni? Mosolyogni annyira, hogy sírni kelljen, hatalmasakat szeretkezni, tombolni, táncolni egy éjszakán át, a barátaidat megvigasztalni, másokat mosolyra deríteni, emlékezni és felejteni, pénzt adni és kuporgatni, reménykedni és álmodozni, tanulni és tanítani, makacsnak lenni és könyörögni, változni és változtatni, érezni az ízeket, látni fényeket és hallani a hangokat, valóra váltani az álmaidat és olyankor elviselni, ha nem válik valóra mindezeket úgy tenni, hogy önmagad vagy minden egyes pillanatban, mert nem tudhatjuk melyik lesz az utolsó."

Ezt kaptam facebook-on........ (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.08. 04. - 19:20:30
Létrehozva: #5598

devotee

Hát, a mai fiataloknak nem biztos, hogy tetszeni fog ez a zene, mert egy kicsit olyan dm-es, meg olyan ....régi stílusú egy picikét, nem ez az új hülyeség amiket kitalálnak.

Na mennem kell. Jön a váltás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 04. - 19:28:52
Létrehozva: #5599

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.08. 04. - 20:19:51) *
Az nem elég! XD
24 órából 20-at a számban szeretném érezni! XD

Ezt csak példaként mondtam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jujj! De nagyon mást olvastam a kiemelt szó helyett! XD

Szóval akkor úgy gondolod,hogy a dudáimon lógnál egész nap? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A kisbabák sem lógnak egész nap az anyjuk cicijein nem hogy egy felnőtt férfi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mi a fenét olvastál a kiemelt szó helyett? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.08. 04. - 20:20:30) *
Hát, a mai fiataloknak nem biztos, hogy tetszeni fog ez a zene, mert egy kicsit olyan dm-es, meg olyan ....régi stílusú egy picikét, nem ez az új hülyeség amiket kitalálnak.

Na mennem kell. Jön a váltás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Attól még tetszhet a fiataloknak mert kicsit DM-es.

Jó éjt menjél izélni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Neo válaszoljál mert elhúzok...........

Jól van ha nincs válasz akkor jó éjt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Egyedül nem dumálok itt.........
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 05. - 05:51:56
Létrehozva: #5600

devotee

Jó reggelt kedveskéim. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

535 Oldal V  « < 278 279 280 281 282 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
6 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (6 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: