![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na kérem szépen hál isten nem volt túl hosszú a szülői.
Viszont volt amin kissé kiakadtam.....ilyen,hogy lepedőt kell varrnom majd a Petrának...jó mi? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) meg felsorolták mit kell majd havonta vinni mit három havonta plussz havonta ezer forint játékpénz.....igaz az nem csak játékra megy hanem mindenre mert szegény az óvoda mondjuk nem csak a Petra leendő ovi szegény hanem az országba mindegyik..... Szia Vica! Igen, megvolt..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aztán szépen a szívbaj jött ránk anyámmal. Ugyanis képzeld, vittem le a kutyámat. Egyik nő, aki épp kinn ült, szólt, hogy vigyázzak, mert egy német juhász ott kóborol. Mondtam ok. Erre a kutya meglátta Bumit (mi kutyánk) odajött, megszagolta, és jól nyakon kapta. Szegény kiskutyám sírt meg én is két kézzel fogtam a német juhászt és szabdaltam le róla.. aztán szerencsére ott volt nem egy lakó, segített, és jöttek az udvar előtt dolgozó munkások is.. 3 ember tudta leszedni a k*va kutyát... Szegény Bumi futott fölfelé, én meg utána, de úgy megijedtem, sírva rohantam be a lakásba. Szóltam anyámnak, aztán azt mondja talán nem az ő vére van rajta, lemossuk. Közbe jött egy egyik szomszéd hogy mi van, mert hát nem tudta, hogy egyedül vagyok-e itthon vagy mi van. Aztán hoppá! 2 lyuk van a Bumi nyakán, úgy átharapta a rohadék dögje. Mondta anyám nézzem meg, mikor rendel az állatorvos. 2-től 7-ig, hát futottunk is egyből az autóhoz, irány Sárvár. Aztán a doki azt mondta, szerencsére semmi baja, csak a bőrt szabta ki. Adott gyógyszert a bőre alá meg lenyírta ott a kis szőrét, szegénykémnek... de úgy megijedtem... mondtam anyámnak még egyszer meglátom azt a kutyát, lelövöm. Aztán jöttek a gazdái, kiderült, hogy egy most nemrég ideköltözött családé a kutya, azért szökhetett el, új neki a környezet. Meg kifizeti a Bumi kezelési költségeit, anyám beszélt vele azt mondta jól kezelte. Még szerencse, de ezek után még merjem kivinni a házból... most már kicsit lenyugodtam.. Ó te jó ég...mozgalmas volt a délután. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Szegény Bumi.Gyógyuljon meg hamar a nyaka. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elhiszem,hogy megijedtél,még jó,hogy nem harapott meg téged az a másik kutya. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 15. - 17:48:04 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Lepedőt varrni...minek az? az óvoda nem tud adni?? uramisten XD
Ja nálunk az osztálypénz havonta ezer forint, ezen nagyon nem lepődök meg- Bár oviba.... Na kérem szépen hál isten nem volt túl hosszú a szülői. Viszont volt amin kissé kiakadtam.....ilyen,hogy lepedőt kell varrnom majd a Petrának...jó mi? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) meg felsorolták mit kell majd havonta vinni mit három havonta plussz havonta ezer forint játékpénz.....igaz az nem csak játékra megy hanem mindenre mert szegény az óvoda mondjuk nem csak a Petra leendő ovi szegény hanem az országba mindegyik..... Ó te jó ég...mozgalmas volt a délután. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Szegény Bumi.Gyógyuljon meg hamar a nyaka. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elhiszem,hogy megijedtél,még jó,hogy nem harapott meg téged az a másik kutya. Hát igen, ma nagyon mozgalmas délután van. Most is itt van egy srác anyámmal, főzzük neki a vacsorát. rendes csávó, 27 éves azt hiszem és van egy 2 éves kisfia, majd el is hozza. Átadom a Buminak, most beszéltem mamámmal, ő is sajnálja nagyon. Hát azt mondták, nem bántja az embereket a kutya, nem is értem, hogy miért támadt rá a Bumira... de akkor már inkább harapjon engem meg, nekem úgysem fáj.. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nem az óvoda nem tud lepedőt adni.Azért kell varrni mert ez olyan speckó lepedő...gumikat kell varrni a két hosszú széleinél,hogy ne csússzon le az ágyról.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
jaaa értem.. azt hittem az óvoda nem tud adni xD
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
neked is fájna ha megharapna.....
Akkor nem nagyon érsz rá ha ott a pasi akinek főztök...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaaa értem.. azt hittem az óvoda nem tud adni xD hát nem....takarót adnak de huzatot is nekünk kell vinni.... (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát én bírom ám a fájdalmat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A térdem is tiszta horzsolás most meg a jobb csuklóm is, aztán azt se tudom miért meg hogyan lett olyan, mert észre sem vettem. Szerencsére nem vagyok egy tápos hülye lánygyerek, nem nyafogok ha orvoshoz kell menni. Legyen az fogorvos, bármilyen orvos. Ráérek, mert én panéroltam, anyám meg most süti ki a cuccosokat..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja a huzat az annyira nem meglepő, az valahogy érthető. Bár a mi ovinkban volt ágy, takaró, lepedő, párna, huzat, minden. fehér volt mindenkié, arra emlékszem |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Kaptam e-mailt Judytól egy érdekes infóról.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
jelszó Martin..... |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Én nem kaptam, még
de szerintem nem is fogok |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát én bírom ám a fájdalmat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A térdem is tiszta horzsolás most meg a jobb csuklóm is, aztán azt se tudom miért meg hogyan lett olyan, mert észre sem vettem. Szerencsére nem vagyok egy tápos hülye lánygyerek, nem nyafogok ha orvoshoz kell menni. Legyen az fogorvos, bármilyen orvos. Ráérek, mert én panéroltam, anyám meg most süti ki a cuccosokat..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja a huzat az annyira nem meglepő, az valahogy érthető. Bár a mi ovinkban volt ágy, takaró, lepedő, párna, huzat, minden. fehér volt mindenkié, arra emlékszem "tápos hülye lánygyerek"...még jó mit szólna Alan ha ilyen lennél.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát nem tudom nekem ez a huzat dolog is fura.Szerintem ilyen nem volt az én időmbe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én nem kaptam, még de szerintem nem is fogok Miből gondolod? |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
na ja, páros lábbal rúgna ki a lakásból ha ott nyávognék neki XD
Háát... a mai világban.. xD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
hehe azért lehet szeretne vígasztalgatni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szerintem te is kapni fogsz üzit.Azzal kapcsolatban amit már egyszer beszéltünk...ki fog jönni és mikor és lehet menni....remélem érted..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Meg is tette, aranyos volt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Hát, nem tudom, én ilyen e-maileket nem szoktam kapni (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Meg is tette, aranyos volt (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Hát, nem tudom, én ilyen e-maileket nem szoktam kapni (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) akkor majd Kesik mondja neked el amire célozgatok.Nem merem nyiltan kiírni ide mert nem tudom el lehet-e mondani. Írok e-mailt és érteni fogod.... A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 15. - 18:20:16 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ja, majd megkérdezem tőle szombaton, mert Alan óta nem is beszéltem vele. remélem rám nem haragszik amiatt a pénzes dolog miatt, mert én szart se tehetek róla....
Oké Vica |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát remélem.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
na megnézted az üzimet? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Meg, már írtam is vissza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na negye dóra, vagy fél, aztán jövök. Végre vacsora van. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jó étvágyat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mode ment egy másik e-mail bővebb infókkal. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Amíg te hamikázol én megyek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2013.01. 22. - 19:27:24 |
|
|
![]() ![]() |