![]() ![]() |
2010.08. 05. - 11:18:11
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szóval akkor úgy gondolod,hogy a dudáimon lógnál egész nap? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A kisbabák sem lógnak egész nap az anyjuk cicijein nem hogy egy felnőtt férfi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én ott lógnék egész nap! XD Mi a fenét olvastál a kiemelt szó helyett? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Nem írom le, mert közbotrány okozásért azonnali agyonlövésre ítélnének, de legalább 3x. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) MA ESTE LEGÉNYBÚCSÚ! XD Limuzin... pia... pia... pia... pia... sztriptíz baby... ŰBERATOM! XD |
|
|
|
2010.08. 05. - 12:39:34
Létrehozva:
|
|
|
Én ott lógnék egész nap! XD Nem írom le, mert közbotrány okozásért azonnali agyonlövésre ítélnének, de legalább 3x. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) MA ESTE LEGÉNYBÚCSÚ! XD Limuzin... pia... pia... pia... pia... sztriptíz baby... ŰBERATOM! XD Na még csak az hiányozna. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem tudom mire gondolsz.Mit lehet félre olvasni a babázás szón. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Abszolút semmi olyanra nem gondoltam amikor leírtam.Komolyan mondom........ Érezd jól magad a legénybúcsún. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 05. - 13:57:12
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Á mindig akkor jövök, mikor nincs itt senki. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Neo: jó szórakozást estére. Mode: a sulival kapcsolatban. Mi lenne ha keresnél az osztályból egy padtársat? Mert akkor tuti nem ülne melléd az új dilis csaj. Van esetleg valaki aki mellett szívesen ülnél? Esetleg megkérdezhetnéd, hátha váltana. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 05. - 14:33:40
Létrehozva:
|
|
|
Szia Trixx. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jaj nem is meséltem ma hogy jártam.De azt előtte hozzá kell,hogy tegyem mostanában azon kapom magam,hogy vadidegen pasik dudálnak meg köszönnek nekem és én meg csak lesek mert nem tudom,hogy kicsoda és mi a fenének köszönget. Na szóval ma békésen sétálgatunk haza a járdán a lányommal amikor látom,hogy jön egy busz az úton és a soför int.Hát én mint udvarias,jól nevelt kislány visszaintettem bár gőzöm nem volt ki a pasi.Hát látom hogy egy-két méter után megáll a busz és nyílik az ajtaja.Azt mondja nekem a pasi nagy bazsajogva el visz ám a városba(arra tartott egyébként).Nem tünt ám fel az idiótának,hogy én éppen az ellentétes irányba tartok.Mondtam is neki,hogy nem arra megyek. Meg hát mit gondolt csak úgy szíre-szóra felszállok egy számomra vadidegen pasi buszára?Pláne gyerekkel?Ennyire hülyének látszódom? A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 05. - 16:24:09 |
|
|
|
2010.08. 05. - 16:23:30
Létrehozva:
|
|
|
Frunak megy az első kép ha majd erre jár és visszaolvas. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A második pedig mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
23859_379984379194_749659194_3812183_2450074_n.jpg ( 35.53K )
Letöltések száma: 1
30283_113058182063339_100000774727656_82372_4284683_n.jpg ( 48.94K )
Letöltések száma: 3 |
|
|
|
2010.08. 05. - 17:07:03
Létrehozva:
|
|
|
Hello (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mindjárt visszaolvasok, de ezt el kell újságolnom!!! lehet, hogy anyám ezen a hétvégén nem lesz itthon! Holnap délután menne el, és vasárnap este jönne haza!!! áááá életem egyik legszebb hétvégéje lenne XD Ráadásul holnap én nem is leszek itthon délután, megyünk mamámmal apámhoz. Juj de jó lenne szurkoljatok , hogy elmenjen XDDD Húúúúúúúú Alannel is mennyit nyalakodhatnánk aaahhhhh (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) na és akkor visszaolvasás XD "Tudod mit jelent élni, nevetni és olykor szomorkodni? Mosolyogni annyira, hogy sírni kelljen, hatalmasakat szeretkezni, tombolni, táncolni egy éjszakán át, a barátaidat megvigasztalni, másokat mosolyra deríteni, emlékezni és felejteni, pénzt adni és kuporgatni, reménykedni és álmodozni, tanulni és tanítani, makacsnak lenni és könyörögni, változni és változtatni, érezni az ízeket, látni fényeket és hallani a hangokat, valóra váltani az álmaidat és olyankor elviselni, ha nem válik valóra mindezeket úgy tenni, hogy önmagad vagy minden egyes pillanatban, mert nem tudhatjuk melyik lesz az utolsó." Ezt kaptam facebook-on........ (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez annyira jó.... Szia Trixx. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaj nem is meséltem ma hogy jártam.De azt előtte hozzá kell,hogy tegyem mostanában azon kapom magam,hogy vadidegen pasik dudálnak meg köszönnek nekem és én meg csak lesek mert nem tudom,hogy kicsoda és mi a fenének köszönget. Na szóval ma békésen sétálgatunk haza a járdán a lányommal amikor látom,hogy jön egy busz az úton és a soför int.Hát én mint udvarias,jól nevelt kislány visszaintettem bár gőzöm nem volt ki a pasi.Hát látom hogy egy-két méter után megáll a busz és nyílik az ajtaja.Azt mondja nekem a pasi nagy bazsajogva el visz ám a városba(arra tartott egyébként).Nem tünt ám fel az idiótának,hogy én éppen az ellentétes irányba tartok.Mondtam is neki,hogy nem arra megyek. Meg hát mit gondolt csak úgy szíre-szóra felszállok egy számomra vadidegen pasi buszára?Pláne gyerekkel?Ennyire hülyének látszódom? Velem is előfordulnak ilyenek, de nem szabad hinni neki. Dudálnak, meg mit tudom én.... idióták, ahelyett, hogy dolgozna... Szerelmem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs233.snc4/39000_1467668005217_1039059339_1310387_6754923_n.jpg) Sziasztok! Á mindig akkor jövök, mikor nincs itt senki. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Neo: jó szórakozást estére. Mode: a sulival kapcsolatban. Mi lenne ha keresnél az osztályból egy padtársat? Mert akkor tuti nem ülne melléd az új dilis csaj. Van esetleg valaki aki mellett szívesen ülnél? Esetleg megkérdezhetnéd, hátha váltana. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia! Hát, ezt fogom tenni, ha lesz rá lehetőségem, Mindenkinek megvan a saját helye, épp ez a gond, meg a saját barátnője. De mivel lesznek, akik elmennek, és lesznek, akik jönni fognak, talán nem lesz túl nagy gond.. A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 05. - 17:24:37 |
|
|
|
2010.08. 05. - 17:16:38
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs148.snc3/17549_103622596327631_100000396747868_94117_346039_n.jpg)
Kész a medálom jeeeeeeeeee |
|
|
|
2010.08. 05. - 17:25:28
Létrehozva:
|
|
|
Frunak megy az első kép ha majd erre jár és visszaolvas. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A második pedig mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajj istenem, úgy szeretem ezt a mosolyát Alannek...olyan édes (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Meg Dave (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.08. 05. - 18:07:57
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok, ha vagytok még egyáltalán! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bocs, hogy nem tudtam korábban jönni, de volt pár elintéznivaló.
|
|
|
|
2010.08. 05. - 18:12:03
Létrehozva:
|
|
|
Szia Fruzsi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én itt vagyok, ragyogok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Barátnőd ott van még? (IMG:http://blog.recoil.co.uk/wp-content/uploads/wppa/15.jpg) |
|
|
|
2010.08. 05. - 18:20:47
Létrehozva:
|
|
|
Szia Fruzsi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én itt vagyok, ragyogok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Barátnőd ott van még? (IMG:http://blog.recoil.co.uk/wp-content/uploads/wppa/15.jpg) Nem, ma reggel ment el. Majdnem lekéste a vonatot, mert kimaradt a 2-es troli így gyalog mentünk ki az állomásra, épphogy elérte a vonatját. Jól néz ki a sógi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elmehetne a Mártixba Smith ügynöknek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 05. - 18:24:23
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.08. 05. - 18:30:10
Létrehozva:
|
|
|
Ki lesz Morpheus? XD
|
|
|
|
2010.08. 05. - 18:31:10
Létrehozva:
|
|
|
Szevasztok csajok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 05. - 18:31:52
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.08. 05. - 18:33:45
Létrehozva:
|
|
|
Mode gyönyörűséges a medálod. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.08. 05. - 18:35:10
Létrehozva:
|
|
|
Ugye, nekem is nagyon tetszik (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Holnap hozza Orsi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.08. 05. - 18:35:12
Létrehozva:
|
|
|
Fru neked pedig van egy jóhírem.
Már megvan írva a folytatás nagyobb része de még nem vagyok egészen kész.Igyekszem és talán holnap küldöm neked. |
|
|
|
2010.08. 05. - 18:35:39
Létrehozva:
|
|
|
Szevasztok csajok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia nővérkém! Nagyon örülök annak az überkirály devós képnek, köszönöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 05. - 18:36:34
Létrehozva:
|
|
|
Ugye, nekem is nagyon tetszik (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Holnap hozza Orsi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Biztosan nagyon szépen fog mutatni a nyakadba. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dumcsizzatok jövök nem sokára.......... |
|
|
|
![]() ![]() |