![]() ![]() |
2010.08. 05. - 19:08:32
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fru küldtem neked valamit e-mailbe.Nem bírtam ki............ (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
2010.08. 05. - 19:09:20
Létrehozva:
|
|
|
Köszi! Jujj, de kíváncsi vagyok!
|
|
|
|
2010.08. 05. - 19:11:16
Létrehozva:
|
|
|
olvasd csak ....... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 05. - 19:23:26
Létrehozva:
|
|
|
Fru ilyen rosszat írtam,hogy nem tudsz mit írni válaszként? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 05. - 19:26:58
Létrehozva:
|
|
|
Fru ilyen rosszat írtam,hogy nem tudsz mit írni válaszként? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még el se olvastam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként az enyémben is van olyan h mikor Zoé közli a szülőkkel h bele van esve Dave-be az anyja totál kiakad, de ennyire, mint az Evelyn-é márcsak azért sem mert mode fan, akárcsak a Zoé apja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Próbálja lehiggasztani de mikor a Zoé apja mondja az anyjának, hogy miket mesélt neki Dave négyszemközt, méginkább hápog a döbbenettől (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 05. - 19:35:03
Létrehozva:
|
|
|
Na jó ha itt lettem hagyva akkor elmegyek...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Modenak elfelejtettem mondani szurk,hogy az anyukája elutazzon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még el se olvastam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként az enyémben is van olyan h mikor Zoé közli a szülőkkel h bele van esve Dave-be az anyja totál kiakad, de ennyire, mint az Evelyn-é márcsak azért sem mert mode fan, akárcsak a Zoé apja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Próbálja lehiggasztani de mikor a Zoé apja mondja az anyjának, hogy miket mesélt neki Dave négyszemközt, méginkább hápog a döbbenettől (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha nem olvastad el akkor honnan tudod,hogy Eve anyja mennyire volt kiakadva? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na akkor a tiédben is lesz balhé........ (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Fru ha elolvastad akkor légyszi legalább annyit írj,hogy tetszett vagy nem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 05. - 19:37:07
Létrehozva:
|
|
|
Na jó ha itt lettem hagyva akkor elmegyek...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Modenak elfelejtettem mondani szurk,hogy az anyukája elutazzon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha nem olvastad el akkor honnan tudod,hogy Eve anyja mennyire volt kiakadva? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na akkor a tiédben is lesz balhé........ (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Fru ha elolvastad akkor légyszi legalább annyit írj,hogy tetszett vagy nem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Onnan, h pont azt a részt olvastam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eddig egész jó, izgi lesz:D |
|
|
|
2010.08. 05. - 19:37:22
Létrehozva:
|
|
|
Fru elköszönés képpen neked. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Jóccakát mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.08. 05. - 19:38:14
Létrehozva:
|
|
|
Fru elköszönés képpen neked. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jóccakát mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ohh, de ari vagy! Jó éjt! |
|
|
|
2010.08. 05. - 19:38:55
Létrehozva:
|
|
|
Onnan, h pont azt a részt olvastam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eddig egész jó, izgi lesz:D Köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ohh, de ari vagy! Jó éjt! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ha egész jó akkor az azt jelenti,hogy nem annyira jó? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 05. - 19:39:50 |
|
|
|
2010.08. 05. - 20:26:43
Létrehozva:
|
|
|
Fruzsi felröhögtem amikor írtad, hogy olyan szexjeleneteket fogsz írni, amitől Vica magához nyúl, ha olvassa XDDD
|
|
|
|
2010.08. 05. - 20:30:21
Létrehozva:
|
|
|
Mode remélem összejön a szabad hétvégéd. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 05. - 20:31:19
Létrehozva:
|
|
|
Ohh köszi, én is nagyon remélem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD
|
|
|
|
2010.08. 06. - 05:27:41
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt kívánok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 06. - 09:55:08
Létrehozva:
|
|
|
Helló.
Az előbb meg kellett állapítanom,hogy a lányom még nálam is nagyobb Dávi mániás. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Néztünk DM -es dvd-t a konyhában és mikor vége lett az egyébként is hisztis kedvű kislányom el kezdett ordítani,hogy "Dávit akarok nézni" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondom neki nézzél a szobába mesét erre azt mondja "neeeem Dávit akarok nézni a tv-ben." (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 06. - 09:55:53 |
|
|
|
2010.08. 06. - 14:44:36
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Gigaűberatom volt a legénybúcsú! Valaki lefékezhetné egy kicsit a földet, most valahogy nagyon gyorsan forog! XD Vodka + Redbull Cinzano pezsgő Rum + cola Jägermaister Fügepálinka COOL -nem publikus a sztriptízes baba- XDXDXD |
|
|
|
2010.08. 06. - 15:16:17
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Gigaűberatom volt a legénybúcsú! Valaki lefékezhetné egy kicsit a földet, most valahogy nagyon gyorsan forog! XD Vodka + Redbull Cinzano pezsgő Rum + cola Jägermaister Fügepálinka COOL -nem publikus a sztriptízes baba- XDXDXD Szia Neo. Örülök neki,hogy ennyire jól érezted magad a bulin. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe ennyi piától nem csoda,hogy gyorsan forog számodra a világ. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 06. - 15:49:32
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Vica, írtam kritikát, el is küldtem mélben.
Helló. Az előbb meg kellett állapítanom,hogy a lányom még nálam is nagyobb Dávi mániás. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Néztünk DM -es dvd-t a konyhában és mikor vége lett az egyébként is hisztis kedvű kislányom el kezdett ordítani,hogy "Dávit akarok nézni" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondom neki nézzél a szobába mesét erre azt mondja "neeeem Dávit akarok nézni a tv-ben." (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe, egyem meg, de aranyosXD Tudja ám a gyerek, mi a jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Képzeld csak el mi lesz, ha majd kamaszodik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 06. - 16:12:55
Létrehozva:
|
|
|
Sziassssztooooooooooooook XD
Anyám elment bakker juhhéééééé XDDD Orsi meg mindjárt hozza a nyakláncomat juhéééééé XDDD Azt csinálok amit akarok juhééééééééééééééé XDDDD Éjjel-nappal ordítva fogunk dugni Alannel juhééééééééé XDDDD Jól vagyok ám....(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vica, eszméletlen lányod van...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo, örülök, hogy jól érezted magad a legénybúcsún, sztriptíz nem publikus. heheheee XD |
|
|
|
2010.08. 06. - 16:22:37
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|