![]() ![]() |
2010.08. 06. - 16:33:38
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meghozta Orsi a medált jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee XD
Gyönyörű (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 06. - 17:00:23
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Vica, írtam kritikát, el is küldtem mélben. Hehe, egyem meg, de aranyosXD Tudja ám a gyerek, mi a jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Képzeld csak el mi lesz, ha majd kamaszodik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Helló mindenki. Fru köszi.Olvastam és válaszoltam is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jesszus ne is mondd a lányom kamaszodását.Már előre látom,hogy lesz pár őszhajszálam tőle. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meghozta Orsi a medált jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee XD Gyönyörű (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt elhiszem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sziassssztooooooooooooook XD Anyám elment bakker juhhéééééé XDDD Orsi meg mindjárt hozza a nyakláncomat juhéééééé XDDD Azt csinálok amit akarok juhééééééééééééééé XDDDD Éjjel-nappal ordítva fogunk dugni Alannel juhééééééééé XDDDD Jól vagyok ám....(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Vica, eszméletlen lányod van...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo, örülök, hogy jól érezted magad a legénybúcsún, sztriptíz nem publikus. heheheee XD Mode éljen a szabad hétvége. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja eszméletlen......meg egy kis hisztizsák....... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 06. - 17:03:40
Létrehozva:
|
|
|
óóóóóó kedves Vica sziiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaa XD
Ma hülye vagyok nagyon XD Tisztára fel vagyok pörögve XD Öcsém, most meg Orsi illatát érzem fél órája, amióta elment (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Mode éljen a szabad hétvége. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja eszméletlen......meg egy kis hisztizsák....... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igeeeeeen éljeeeeen XD Bár holnap délután jön barátnőm, meg vasárnap megyek mamámhoz, de akkor is, este egyedül leszünk a férjemmel.........(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) húúúúú mindjárt nekiállok ilyen kókusztekercset csinálni, isten bizony XD addig kell amíg anyám nincs itthon XD |
|
|
|
2010.08. 06. - 17:06:39
Létrehozva:
|
|
|
Mode hawai ,dizsi, napfény van? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát csinálj sütit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi bográcsolni megyünk holnap a Petra keresztszüleihez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 06. - 17:08:22
Létrehozva:
|
|
|
Az a baj, hogy nincs kókuszreszelék a p***ábaaaaa XD XD XD
aaazzzzz meg szexxxxxx XD de majd reszelék helyett rakok bele mást XD kakaóport vagy akármit XD |
|
|
|
2010.08. 06. - 17:15:42
Létrehozva:
|
|
|
Milyen sütit csinálsz, Betti?
|
|
|
|
2010.08. 06. - 17:16:01
Létrehozva:
|
|
|
Kókusz tekercs kókusz reszelék nélkül?.....érdekes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 06. - 17:16:20
Létrehozva:
|
|
|
nem tudom mi a neve, valamilyen kókuszos tekercs, vagy valami ilyesmi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát most nekem kakaós lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 06. - 17:16:32
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.08. 06. - 17:16:54
Létrehozva:
|
|
|
hülye vagyok, hát rakok bele kávét...az milyen finom lesz
|
|
|
|
2010.08. 06. - 17:16:55
Létrehozva:
|
|
|
nem tudom mi a neve, valamilyen kókuszos tekercs, vagy valami ilyesmi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát most nekem kakaós lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 06. - 17:17:05
Létrehozva:
|
|
|
Vica megteremtem az új desszertet... XD
|
|
|
|
2010.08. 06. - 17:17:31
Létrehozva:
|
|
|
hülye vagyok, hát rakok bele kávét...az milyen finom lesz nem tudsz majd aludni........ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 06. - 17:17:57
Létrehozva:
|
|
|
Itt van ni, aneve kókuszos szalámi. Hát nekem kávés és kakaós lesz XDDD
|
|
|
|
2010.08. 06. - 17:18:11
Létrehozva:
|
|
|
Vica megteremtem az új desszertet... XD Kókusz nélküli kókuszos tekercs álá Bettike. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 06. - 17:18:42
Létrehozva:
|
|
|
Vica....én amúgy sem aludnék ma éjjel...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kókusz nélküli kókuszos tekercs álá Bettike. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így van XD |
|
|
|
2010.08. 06. - 17:19:27
Létrehozva:
|
|
|
Itt van ni, aneve kókuszos szalámi. Hát nekem kávés és kakaós lesz XDDD jó,hogy nem kókuszos kolbász...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem mert dugni fogsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 06. - 17:24:01
Létrehozva:
|
|
|
kókuszos kolbász XXXDDDDD
aaazzz fehér csokis kolbász lenne (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Igen de még mekkorát...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 06. - 17:24:50
Létrehozva:
|
|
|
Kókusz nélküli kókuszos tekercs álá Bettike. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az meg milyen? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kókuszos kolbász XXXDDDDD aaazzz fehér csokis kolbász lenne (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Igen de még mekkorát...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) OMFG! XD Ez valami új találmány? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 06. - 17:26:23
Létrehozva:
|
|
|
fehér csokis kolbász........fúúúúúj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Az meg milyen? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) OMFG! XD Ez valami új találmány? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyan amilyet Mode csinál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja Bettike új találmánya. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lecsurgatja Alan farkát fehér csokival. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |