![]() ![]() |
2010.08. 06. - 20:56:07
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2010.08. 07. - 06:35:41
Létrehozva:
|
|
|
Vicus: Háááát nem lehet minden buszsöfőr jó pasi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébkén meg az hülyeség. Tetszel a jó pasiknak is hidd el. Meg aztán ez izlés dolga, mert aki neked jó pasi, nem biztos hogy nekem is az és fordítva. Ne becsüld le magad!!!! Fru: grat hogy ilyen ügyi gitáros csajszi vagy!!! Most pá, megyek takarítani. Pusza! Csokiból a legjobb a kapucíner! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mondjuk az nektetk nem való, csak nekem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sziasztok. Először is kissé szégyellem magam de látszik,hogy sűrűn nem nézem a naptárat. Bettike egy nap késéssel ugyan de azért Boldog Névnapot kívánok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx próbálom magam nem lebecsülni de nem mindig megy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Helló sógi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Délután majd jövök addig is nem rosszalkodni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 07. - 08:12:57
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Mindenkinek kellemes hétvégét! Ma esküvő! Remélem marad a májamból! XD |
|
|
|
2010.08. 07. - 12:58:22
Létrehozva:
|
|
|
Szeva mindenki! Tudom, még nem lesztek itt, amint eme sorokat írom, de gondoltam szólok nektek. Este 6-tól gimis osztálytalálkozón leszek, és mire hazajövök, nem biztos, hogy itt lesztek. Ha keresnétek, ne aggódjatok, nem tűntem el! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.08. 07. - 19:53:45
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok.
Látom ma nem volt itt nagy forgalom. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Fru érezd jól magad az osztálytalálkozón. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neo sok boldogságot a tesódnak és feleségének. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bettike pedig sehol........ (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Kül én isteni finomságos paprikás krumplit ettem ma amit bográcsban főztünk a lányom keresztanyjával. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 07. - 20:21:38
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Köszi a köszöntést Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Bocsi, hogy nem voltam, de barátnőm nálam volt, és nem számítottam rá, hogy ilyen sokáig marad. 9-kor ment el. Jól éreztük magunkat, egy csöppet sem lettünk felnőttebbek (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Anyám meg még ma haza fog érni....(IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.08. 07. - 20:28:04
Létrehozva:
|
|
|
Ja és lehet, hogy holnap sem leszek, mert este mamámhoz megy apukám, és szeretnék ott lenni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.08. 07. - 20:45:29
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (Bocsi, hogy csak így hívatlanul.. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) )
Mode, én innen a Marsról (merthogy nem ezen a bolygón élek az tutifix (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), konkrétabban parasztfalváról (merthogy tegnap beszéltünk xD) szeretnék utólag is NÉVNAPOD ALKALMÁBÓL NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNNI! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) *sok puszi!* És mindenkinek kellemes hétvégét! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 07. - 20:50:01
Létrehozva:
|
|
|
Sziiiiiiiiiiiiiiiia Gergőőőőőőőőőőőőő!!!!!!!!!!!
Te akkor jössz amikor csak akarsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kellemes hétvégét neked is parasztfalvára XD XD XD Ja igen, köszi neked is a köszöntést (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megcsípett a k*va szúnyoooog XD |
|
|
|
2010.08. 07. - 21:21:41
Létrehozva:
|
|
|
Sziiiiiiiiiiiiiiiia Gergőőőőőőőőőőőőő!!!!!!!!!!! Te akkor jössz amikor csak akarsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kellemes hétvégét neked is parasztfalvára XD XD XD Ja igen, köszi neked is a köszöntést (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megcsípett a k*va szúnyoooog XD Ohh, köszönöm szépen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Meglesz... hinnye megyek is ganajozni a lovakat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csípj vissza a mocsok szúnyognak! xD |
|
|
|
2010.08. 07. - 21:23:25
Létrehozva:
|
|
|
hehehe teheneket is fejjél XD
persze...ha az olyan egyszerű lenne XD |
|
|
|
2010.08. 07. - 21:33:55
Létrehozva:
|
|
|
A tehénfejés az asszonyállat dóga. Reggel disznóvágás is lesz. Már kévánom a jó kis hurkát, meg kolbászt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
... illetve a kolbászt annyira nem is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) xDDDD |
|
|
|
2010.08. 07. - 21:41:31
Létrehozva:
|
|
|
LOL XD XD
Én kívánom azt is XD XD Hallod majd én megfejem azt a tehenet XD |
|
|
|
2010.08. 07. - 21:45:37
Létrehozva:
|
|
|
Kolbász a'la Alan xDDD Az jó lédús kis (?) kolbász (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jóvan, úgyis bedöglött az eke, azt is meg kő javítani, a csuda vinné el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 07. - 21:49:13
Létrehozva:
|
|
|
xDDDDDD
Neeem nem kis...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de nem is nagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pont jó..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) óóóó á mindenségit há' parasztháznáááá döglik bé az eke???? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) XD hehehee XD nagy emberhez nagy kolbász dukál nem? xD xD Márpedig Alan eléggé nagy ember xD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 07. - 21:49:38 |
|
|
|
2010.08. 07. - 21:50:51
Létrehozva:
|
|
|
Oké, pontos paramétereket nem kérek, köszi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Há' most monnyad meg mán, gürcül itten az ember napkeltétő' napnyugtáig, oszt még a sufnituningos ekémben sem bízhatok meg? Milyen világban élünk? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 07. - 21:52:51
Létrehozva:
|
|
|
eeeeee more......há' ádok én néked kőőőccsön ekét ne azon mújjon mááán....ejj-ejj....ezek a mai ekék....ejj....párásztembernek kő az eke-é...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
nem is adtam volna XD XD Elég, ha Britt-tel ketten tudjuk XD |
|
|
|
2010.08. 07. - 21:53:17
Létrehozva:
|
|
|
Húha.. akkor ajánlom figyelmedbe azt a kis jelentéktelen infót, hogy én mostanra már kb. 190-191 cm vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) xDDDDD
Egy apró technikai kérdés: láttad a Ford Fairlane kalandjai c. filmet? Ha igen, csak annyit mondok: Stanley. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) xDD |
|
|
|
2010.08. 07. - 21:55:01
Létrehozva:
|
|
|
őőő..nem, de Stanley-ről Alan fia jut eszembe xD
óóóó Gergőőőőő xDDDDDDD |
|
|
|
2010.08. 07. - 21:57:45
Létrehozva:
|
|
|
Hitelbe kapom az ekét? A munkaviszonyom folyamatos, de megszakításokkal. Ehhőz munkaviszony is kő? Mióta kö' köccsönhöz munkaviszony?
Öt évre köccsönbe tudod adni? Vájjá... öt esztendő piszkos sok, legyen inkább tíz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megint elkapott a hülyeségi roham xDD |
|
|
|
![]() ![]() |