![]() ![]() |
2010.08. 07. - 21:58:28
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geeeeeergőőőő nekem mennem kell, mert anyám jön a helyemre..xD
hazajött aztán már tolakodik XD Jó éjszakááát (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Holnap válaszolok XD |
|
|
|
2010.08. 07. - 21:59:16
Létrehozva:
|
|
|
őőő..nem, de Stanley-ről Alan fia jut eszembe xD óóóó Gergőőőőő xDDDDDDD Ajánlom a filmet kedves figyelmedbe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Teccik? hm? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jóéjt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már várom a választ (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) xD |
|
|
|
2010.08. 08. - 07:01:01
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
Gergő üdv itt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mode és Gergő ti lököttek vagytok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Annyira röhögtem a kis tegnapi párbeszédeteken. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 08. - 09:09:25
Létrehozva:
|
|
|
Jóóóóóó reggelt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 08. - 09:38:11
Létrehozva:
|
|
|
Szép jóreggelt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Köszi Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát tudod... csak hoztuk a szokásos formánkat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Általában ez van ha magunkra maradunk: képtelenné válunk az értelmes emberi kommunikációra xDD Igaz Mode? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jólvan, azthiszem visszafekszek, mert nagyon kiadósra siikerült a reggeli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 08. - 12:34:53
Létrehozva:
|
|
|
Jóóóóóó reggelt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Neo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szép jóreggelt! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi Vica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát tudod... csak hoztuk a szokásos formánkat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Általában ez van ha magunkra maradunk: képtelenné válunk az értelmes emberi kommunikációra xDD Igaz Mode? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jólvan, azthiszem visszafekszek, mert nagyon kiadósra siikerült a reggeli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Gergő. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe ki kell feküdni a reggelit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 08. - 12:51:12
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Klassz volt a tegnapi osztálytali:) |
|
|
|
2010.08. 08. - 13:07:28
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Klassz volt a tegnapi osztálytali:) Szia Fru. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örülök neki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pár perce írtam neked válasz e-mailt. |
|
|
|
2010.08. 08. - 13:32:05
Létrehozva:
|
|
|
Elolvastam, és már nagyon vártam, hogy írj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.08. 08. - 14:48:25
Létrehozva:
|
|
|
Ej de kihalt a fórum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.08. 08. - 15:43:50
Létrehozva:
|
|
|
Hellooo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nagymuttertől jelentkezem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen Vica, mi lököttek vagyunk, tudjuk XD Gergő: Így van!!!! XD XD Hitelbe kapom az ekét? A munkaviszonyom folyamatos, de megszakításokkal. Ehhőz munkaviszony is kő? Mióta kö' köccsönhöz munkaviszony? Öt évre köccsönbe tudod adni? Vájjá... öt esztendő piszkos sok, legyen inkább tíz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megint elkapott a hülyeségi roham xDD Mondtam én, hogy hitelbe kapod-é? XD Aszontam hhho' kőőccsönbe, nem kő pénz, XD de ha már így felajánlottad XD 10 év??? Há' mi falunknáá is elkőő ám az eke xD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 08. - 15:44:45 |
|
|
|
2010.08. 08. - 15:45:53
Létrehozva:
|
|
|
Helló Bettike! Ejj olyan überfaszájos volt az osztálytali. A a srác aki 4 évig utált engem, megdicsérte a hajam h milyen jó lett, hogy kikupálódtam 3 év alatt, sőt még bocsánatot is kért!
|
|
|
|
2010.08. 08. - 15:53:55
Létrehozva:
|
|
|
Helló Bettike! Ejj olyan überfaszájos volt az osztálytali. A a srác aki 4 évig utált engem, megdicsérte a hajam h milyen jó lett, hogy kikupálódtam 3 év alatt, sőt még bocsánatot is kért! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elolvastam, és már nagyon vártam, hogy írj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Úgy látom akkor okénak találtad a válaszom. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hellooo (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagymuttertől jelentkezem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen Vica, mi lököttek vagyunk, tudjuk XD Gergő: Így van!!!! XD XD Mondtam én, hogy hitelbe kapod-é? XD Aszontam hhho' kőőccsönbe, nem kő pénz, XD de ha már így felajánlottad XD 10 év??? Há' mi falunknáá is elkőő ám az eke xD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 08. - 16:01:26
Létrehozva:
|
|
|
Na végre valaki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Üdv Vica!
Amúgy nem értem miért nem jeleníti meg a beállított képem ez a vacak, miért van mg mindig kérdőjel. Tényleg nagyon vártam h írj, lestem a postafiókom, attól féltem, hogy nem jött be csak nem mered elmondani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 08. - 16:10:18
Létrehozva:
|
|
|
Vica, itt vagy még? Na b..meg! Már megint szarakodik a neted? Grrr... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
A hozzászólást -DevotedViolator- girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 08. - 16:13:50 |
|
|
|
2010.08. 08. - 16:30:49
Létrehozva:
|
|
|
Sziaszok!
Mrs Wilder: kissé megkésve... lehajott fejjel a szégyentől... KÍVÁNOK NEKED NAGYON-NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.08. 08. - 16:39:12
Létrehozva:
|
|
|
Szia Trixx! Mizujs?
|
|
|
|
2010.08. 08. - 16:41:06
Létrehozva:
|
|
|
Fruzsi, biztos rossz helyre töltöd fel..(IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Kicsit szakadozva be-beköszönök, 7 óra előtt semmiképp nem leszek, illetve attól függ, hogy Apa mikor visz haza. Trixx, köszönöm szépen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Helló Bettike! Ejj olyan überfaszájos volt az osztálytali. A a srác aki 4 évig utált engem, megdicsérte a hajam h milyen jó lett, hogy kikupálódtam 3 év alatt, sőt még bocsánatot is kért! Biztos megjött az esze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 08. - 16:43:53
Létrehozva:
|
|
|
Ja, olyan normális lett, meg is lepődtem. Fura, h ehhez 3 év kellett, hogy észbe kapjon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jobb későn mint soha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Otthagytam hazamenetelkor az mp3mamat és visszamentünk érte. Egy másik volt oszttársam meg mondta h ha ottmaradt volna az mp3mam, akkor tett volna át DM dalokat róla. Mondtam neki, h ha kell neki DM dal szóljon mert dvd-n megvan az összes album (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A hozzászólást -DevotedViolator- girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 08. - 16:45:14 |
|
|
|
2010.08. 08. - 16:48:43
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|