![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Már nézem is.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
s? XD Na. Elolvastam. Hát..majd megkérdezem anyámat, de ...annyit nem ér meg, mint amennyit Alan megért... (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs355.snc3/29339_130159867013613_100000588003682_241052_4760804_n.jpg) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs467.ash1/25648_1438697889151_1284122593_1252850_5693424_n.jpg) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 15. - 18:57:14 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
a s....tudod mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
majd eldöntöd akarod-e látni Martint. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sziasztok! Nővérkém, hugi itt vagytok? Megvan az új gitár, nyüstölöm ezerrel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
tudom-tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát akarni akarom, de nem fogok összetörni, ha anyám nemet mond. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Alannél összetörtem amikor azt mondta, de Martinnál nem fogok. Szeretném látni, mert szeretem Őt is, de mint mondtam, ha nem akkor nem. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lesznek fényképek meg egy halom élménybeszámoló Szia Fruzsiii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na gyerünk azzal a masinával XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
tudom-tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát akarni akarom, de nem fogok összetörni, ha anyám nemet mond. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Alannél összetörtem amikor azt mondta, de Martinnál nem fogok. Szeretném látni, mert szeretem Őt is, de mint mondtam, ha nem akkor nem. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lesznek fényképek meg egy halom élménybeszámoló Szia Fruzsiii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na gyerünk azzal a masinával XD Ha minden jól megy, én megyek márciusban és látni fogom a mestert (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Fruzsiiiiiii szia végre itt vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
gitározz csak.... tudom-tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát akarni akarom, de nem fogok összetörni, ha anyám nemet mond. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Alannél összetörtem amikor azt mondta, de Martinnál nem fogok. Szeretném látni, mert szeretem Őt is, de mint mondtam, ha nem akkor nem. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Lesznek fényképek meg egy halom élménybeszámoló Szia Fruzsiii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na gyerünk azzal a masinával XD említds meg anyukádnak azt majd mond valamit.... |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na... Alanre senki se jött , Martinra meg mindenki XD Na arra kíváncsi leszek, ott ki nyeri meg a Meet & Greet-et...remélem Trixx
említds meg anyukádnak azt majd mond valamit.... Jaja, majd egy jó pillanatában mondom neki hogy mi van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lesz névnapom, akár kérhetném arra is. Hát, majd meglátjuk A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 15. - 19:29:04 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát ha Dave jönne akkor én is mennék. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Félreértés ne essék bírom Martint és tisztelem a tehetsége miatt de Dave a kedvencem és hát rá egy kicsivel jobban kíváncsi vagyok.
Na... Alanre senki se jött , Martinra meg mindenki XD Na arra kíváncsi leszek, ott ki nyeri meg a Meet & Greet-et...remélem Trixx Jaja, majd egy jó pillanatában mondom neki hogy mi van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lesz névnapom, akár kérhetném arra is. Hát, majd meglátjuk hehe hát az jó lenne ha Trixx nyerné a találkozót Martinnal. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 15. - 19:30:31 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Jaja, ha Dave jönne, már lenne jegyem, Ő más, Ő nagyon-nagyon fontos. De Martin miatt nem fogok a vonat alá feküdni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jajj hát én nagyon örülnék, ha nyerne. Imádja Martint. Majdnem annyira, mint én Alant. Csak hát azért mégsem..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 15. - 19:31:54 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Fruzsi meséld már az álmod légyszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Vica Dave-ről jut eszembe: a hidden housest próbáltam játszani az új gitáromon. Áldom az eszem h elektroakusztikust vettem, ha erősítővel játszom, én leszek a női Jimmy Hendrix (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sziasztok!
A nagy hír igeeeeeeeeeeeeee. Köszi édesek vagytok, én is remélem megnyerem. De jó lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!! Olyan rossz hogy mostanában csak így este tudok jönni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mert hogy sok a meló...... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Fruzsi .....Hidden houses....a kedvencem....biztos jól játszod. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Fruzsi meséld már az álmod légyszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oké, de félek h kissé elragadtatom magam ha elmesélem, nem baj? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Trixx majd szólok pár szót az érdekedben, ha tudok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sziasztok! A nagy hír igeeeeeeeeeeeeee. Köszi édesek vagytok, én is remélem megnyerem. De jó lenne!!!!!!!!!!!!!!!!!! Olyan rossz hogy mostanában csak így este tudok jönni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mert hogy sok a meló...... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) mekkora lenne ha találkoznál Martinnal..... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Trixx majd szólok pár szót az érdekedben, ha tudok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe szólsz Alan-ek,hogy járjon közben Trixx érdekében. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
mekkora lenne ha találkoznál Martinnal..... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) hehe szólsz Alan-ek,hogy járjon közben Trixx érdekében. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akár...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
jaj nem is mondtam,hogy a lányomnak hóvirág lesz a jele az oviba és a micimackó csoportba fog járni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Akár...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy apádnak szólsz.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hóvirág óóóó jajj de jóóó (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Micimackó, még jobb (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Vica, ha én Alan-nek szólnék ilyen érdekekben, te már Dave mellett pózolnál... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) jaj nem is mondtam,hogy a lányomnak hóvirág lesz a jele az oviba és a micimackó csoportba fog járni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vagy apádnak szólsz.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaja, apuci jobb is lenne..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
hehe azt hittem azt mondod Mode,hogy ha Alan-ek szólnál az érdekemben akkor már Dave felesége lennék. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |