![]() ![]() |
2010.08. 09. - 19:44:23
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
heheheheheh (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) enyém az egy pont..............még sem vagyok annyira idióta.......... dehogy vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 09. - 19:44:41
Létrehozva:
|
|
|
Halk volt, nem rövid, az a baj..na mindegy most én voltam süket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mennem kell lányok és Gergő, jön a váltás..(IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Jó éjt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjt! |
|
|
|
2010.08. 09. - 19:44:46
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.08. 09. - 19:45:07
Létrehozva:
|
|
|
Halk volt, nem rövid, az a baj..na mindegy most én voltam süket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mennem kell lányok és Gergő, jön a váltás..(IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Jó éjt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) váltás? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak nem anyukád? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjszakát! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nézd ám a south parkot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 09. - 19:45:30
Létrehozva:
|
|
|
Ennél a műsornál ez már haladásnak számít (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 09. - 19:45:39
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.08. 09. - 19:46:51
Létrehozva:
|
|
|
dehogy vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem voltál süket csak nem figyeltél. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) O.o hogyhogy? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Milyen apropóból? Mi volt a hír? Hien-el volt interjú és abban volt DM. |
|
|
|
2010.08. 09. - 19:47:20
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem voltál süket csak nem figyeltél. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hien-el volt interjú és abban volt DM. Jééézusom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 09. - 19:47:53
Létrehozva:
|
|
|
De komolyan..Az Aktívba sok k..vát meg egyéb marhaságot szoktak mutogatni, hogy DM-re is szentelnek időt, kész csoda. Kriszti uncsim az alacsony színvonal miatt hagyta ott az Aktívot, most a 21. században szokott lenni az RTL-en (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.08. 09. - 19:48:41
Létrehozva:
|
|
|
Hien és a DM........ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miért pont a DM-et választották zenei aláfastésnek jó kérdés.
|
|
|
|
2010.08. 09. - 19:48:52
Létrehozva:
|
|
|
Jééézusom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én meg sokkot kaptam a suliba óra előtt a gépterembe mikor olvastam a neten h Martin Kelemen Annával kavart. Nézek, mondom mi a f...? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát még mikor írták h Annácska Dave-re pályázott eredetileg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -DevotedViolator- girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 09. - 19:51:18 |
|
|
|
2010.08. 09. - 19:49:09
Létrehozva:
|
|
|
Igen.. elég érdekes... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 09. - 19:50:34
Létrehozva:
|
|
|
De komolyan..Az Aktívba sok k..vát meg egyéb marhaságot szoktak mutogatni, hogy DM-re is szentelnek időt, kész csoda. Kriszti uncsim az alacsony színvonal miatt hagyta ott az Aktívot, most a 21. században szokott lenni az RTL-en (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most sem kimondottan a DM-re szenteltek időt csak felhasználták a zenéjüket. "sok k..vát szoktak mutogatni"....ez nem volt valami hízelgő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 09. - 19:51:22
Létrehozva:
|
|
|
de igaz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 09. - 19:51:43
Létrehozva:
|
|
|
Hien szereti a DM-et? Nem is tudtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt nem tudom de interjú volt vele,hogy a szüleit ember csempéséssel vádolják és pár másodpercre az említett DM számok voltak a zenei aláfastés. |
|
|
|
2010.08. 09. - 19:52:28
Létrehozva:
|
|
|
Azt nem tudom de interjú volt vele,hogy a szüleit ember csempéséssel vádolják és pár másodpercre az említett DM számok voltak a zenei aláfastés. Ezek szerint a dM emberrablós zene... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 09. - 19:52:53
Létrehozva:
|
|
|
Most sem kimondottan a DM-re szenteltek időt csak felhasználták a zenéjüket. "sok k..vát szoktak mutogatni"....ez nem volt valami hízelgő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem, csak meg szoktam mondani a frankót őszintén az esetek többségében tudod őszinte csajszi vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 09. - 19:55:24
Létrehozva:
|
|
|
Én meg sokkot kaptam a suliba óra előtt a gépterembe mikor olvastam a neten h Martin Kelemen Annával kavart. Nézek, mondom mi a f...? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát még mikor írták h Annácska Dave-re pályázott eredetileg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem Dave-nek nem kellett volna.Martinnak is gyanús........ (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Ezek szerint a dM emberrablós zene... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) felröhögtem......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) régen öngyilkosnak titulálták........ Nem, csak meg szoktam mondani a frankót őszintén az esetek többségében tudod őszinte csajszi vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) szóval a ismert női sztárjaink akik a seggüket mutogatják szerinted k..vák? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudom őszinte vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 09. - 19:55:29
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem Dave-nek nem kellett volna.Martinnak is gyanús........ (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) felröhögtem......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) régen öngyilkosnak titulálták........ Sajnos páran az osztályomból még most is... (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
|
2010.08. 09. - 19:57:06
Létrehozva:
|
|
|
Sztem több esze van annál, mint hogy ilyen ribikkel foglalkozzon bármelyikük is. Álmába lehet hogy megtörtént a dolog.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A valóságban bottal se piszkálnák meg szerintem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem Dave-nek nem kellett volna.Martinnak is gyanús........ (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) felröhögtem......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) régen öngyilkosnak titulálták........ szóval a ismert női sztárjaink akik a seggüket mutogatják szerinted k..vák? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudom őszinte vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt inkább celebek vannak, a sztár nálam Madonnánál, Michael Jacksonnál, Jimmy Hendrixnél kezdődik (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |