![]() ![]() |
2010.08. 09. - 19:58:44
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gergő tényleg? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Egyáltalán hallgattak már DM-et?Vagy annélkül alkottak véleményt?
Sztem több esze van annál, mint hogy ilyen ribikkel foglalkozzon bármelyikük is. Álmába lehet hogy megtörtént a dolog.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A valóságban bottal se piszkálnák meg szerintem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt inkább celebek vannak, a sztár nálam Madonnánál, Michael Jacksonnál, Jimmy Hendrixnél kezdődik (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De a mi celebjeink azt gondolják magukról,hogy ők sztárok. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
|
2010.08. 09. - 20:00:13
Létrehozva:
|
|
|
Gergő tényleg? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Egyáltalán hallgattak már DM-et?Vagy annélkül alkottak véleményt? Na most komolyan...szerinted? Jó ha egy percet hallottak 1-2 számból. Néha már unom a megjegyzéseiket. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Mindegy, a lényeg az, hogy én tudom, mi a zene. Merthogy ezek a mai "celebek" (SP, meg Barbi vagy ki a tököm) egyáltalán nem nevezhetők zenészeknek.. sztároknak meg végképp nem. (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) Ez az én véleményem, és máséval meg nem törődök. Szeretem és kész. Ők nyugodtan öngyilkosak lehetnek ha így gondolják (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.08. 09. - 20:00:46
Létrehozva:
|
|
|
Megyek én is.
Jóccakát mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) További jó dumcsit. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.08. 09. - 20:02:16
Létrehozva:
|
|
|
Sajnos..
Megyek én is. Jóccakát mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) További jó dumcsit. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jó éjt! |
|
|
|
2010.08. 09. - 20:02:21
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt Vica, szép álmokat! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.08. 09. - 20:02:39
Létrehozva:
|
|
|
Nagyon helyes, Gergő szard le őket magasról!
|
|
|
|
2010.08. 09. - 20:03:34
Létrehozva:
|
|
|
Igazából a kedvenc időtöltésem, hogy direkt kihangosítva hallgatom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.08. 09. - 20:04:06
Létrehozva:
|
|
|
Na most komolyan...szerinted? Jó ha egy percet hallottak 1-2 számból. Néha már unom a megjegyzéseiket. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Mindegy, a lényeg az, hogy én tudom, mi a zene. Merthogy ezek a mai "celebek" (SP, meg Barbi vagy ki a tököm) egyáltalán nem nevezhetők zenészeknek.. sztároknak meg végképp nem. (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) Ez az én véleményem, és máséval meg nem törődök. Szeretem és kész. Ők nyugodtan öngyilkosak lehetnek ha így gondolják (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Akkor először vegyék a fáradtságot,üljenek neki tisztességgel,méllyedjenek el benne úgy hallgassák aztán dumáljanak. Mondjuk nem értem mitől öngyilkos zene a DM? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.08. 09. - 20:04:32
Létrehozva:
|
|
|
Igazából a kedvenc időtöltésem, hogy direkt kihangosítva hallgatom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hehe:P |
|
|
|
2010.08. 09. - 20:04:49
Létrehozva:
|
|
|
Igazából a kedvenc időtöltésem, hogy direkt kihangosítva hallgatom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jól teszed. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 09. - 20:06:29
Létrehozva:
|
|
|
Attól, hogy kissé szomorkás a szövege, attól még nem öngyilkos.
Nincs is olyan daluk ami arról szólna |
|
|
|
2010.08. 09. - 20:07:39
Létrehozva:
|
|
|
Igazából a szöveg tetszett egyik barátomnak, csak pont a zenei aláfestés miatt találta depressziósnak (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Nemtudom... nem mondom hogy vidám zene, de nekem olyan érzelmi töltetet ad, ami hihetetlen.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -Gergő a tekergő :)- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 09. - 20:07:57 |
|
|
|
2010.08. 09. - 20:09:33
Létrehozva:
|
|
|
Hidd el, nekem is. Megnyugtat. Nem véletlen hallgattam esténként altatóként a Higher love-ot például. Annyira jó őket hallgatni, nem vidám, de mégis pozitív energiát ad és hihetetlenül megnyugtat.
|
|
|
|
2010.08. 09. - 20:10:59
Létrehozva:
|
|
|
Nekem a legjobb ellenpéldám arra hogy depis, az az, hogy ha megnézed a Live in Milan-t... mindenki mosolyog. A banda nevet, a közönség is vidám.. mint egy nagy közösség (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.08. 09. - 20:12:56
Létrehozva:
|
|
|
A szövegekből az jön le számomra, hogy aki a szöveget írja-Martin- egy nagyon őszinte ember, akiben egy filozófus veszett el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nekem a legjobb ellenpéldám arra hogy depis, az az, hogy ha megnézed a Live in Milan-t... mindenki mosolyog. A banda nevet, a közönség is vidám.. mint egy nagy közösség (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen. Meg Dave olyan energiát tud közvetíteni, hogy egy életre feltöltődsz két óra alatt és ha szomorúan jöttél oda vmi miatt, tuti vidáman távozol (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 09. - 20:15:56
Létrehozva:
|
|
|
A szövegekből az jön le számomra, hogy aki a szöveget írja-Martin- egy nagyon őszinte ember, akiben egy filozófus veszett el (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen. Meg Dave olyan energiát tud közvetíteni, hogy egy életre feltöltődsz két óra alatt és ha szomorúan jöttél oda vmi miatt, tuti vidáman távozol (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) True! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kedvencem amikor a WIME alatt Andy-vel nevetnek.. na az kész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 09. - 20:19:39
Létrehozva:
|
|
|
Meg a DM azért is jó mert a fiúk mindig vidámak és lököttek és mindkettő ragadós- a vidámság is meg a hülyeség is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
True! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kedvencem amikor a WIME alatt Andy-vel nevetnek.. na az kész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Wehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lököttek nagyon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=uIE7HKE8WsM...eos=nxaAojdWFA4 Ezt nem tudom, láttad-e de mindig röhögök rajta:D |
|
|
|
2010.08. 09. - 20:23:21
Létrehozva:
|
|
|
Meg a DM azért is jó mert a fiúk mindig vidámak és lököttek és mindkettő ragadós- a vidámság is meg a hülyeség is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Wehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lököttek nagyon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=uIE7HKE8WsM...eos=nxaAojdWFA4 Ezt nem tudom, láttad-e de mindig röhögök rajta:D Hülyéskedsz? Ezek a kedvenceim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt már csak http://www.youtube.com/watch?v=9y7NjdIQ-Vg...feature=related ennek a vége übereli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 09. - 20:25:57
Létrehozva:
|
|
|
Jaj hát ez tényleg nagy, de az amikor egy babával szórakozik az is nagy ami szintén Hourglass-os studeszfelvétel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A hozzászólást -DevotedViolator- girl- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 09. - 20:29:12 |
|
|
|
2010.08. 09. - 20:29:39
Létrehozva:
|
|
|
Jaj hát ez tényleg nagy, de az amikor egy babával szórakozik az is nagy ami szintén Hourglass-os studeszfelvétel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pont az előbb néztem meg (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |