![]() ![]() |
2010.08. 09. - 20:30:25
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 09. - 20:30:31
Létrehozva:
|
|
|
Na én most elmegyek zuhanyozni, aztán megnézem a Live in Cologne-t (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jó éjszakát! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 09. - 20:34:15
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt!
|
|
|
|
2010.08. 09. - 21:15:47
Létrehozva:
|
|
|
MODE!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Remélem nézed a South Park-ot, Kulabááá megy!!!!! xDDDDDDDD |
|
|
|
2010.08. 10. - 06:10:14
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ma úgy látszik sikerül elég korán elkezdenem a napot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 10. - 06:50:36
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
Gergő jó korán keltél. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode én nem tudom mi van a Rapiddal de de még mindig van 4 szám ami error. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Akkor most mi van?Várjak még? A többi oké volt.Köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 10. - 07:14:04
Létrehozva:
|
|
|
Én is rakok be nektek vidit. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
http://depechemoderajongoi.network.hu/vide...acoustic_studio http://depechemoderajongoi.network.hu/vide...tic_performance A második kedvencem. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 10. - 07:18:03 |
|
|
|
2010.08. 10. - 09:33:03
Létrehozva:
|
|
|
na már csak három dal amire várnom kell.......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 10. - 09:41:08
Létrehozva:
|
|
|
Basszus, nem néztem a South Parkot....francbaaaaa XDDDD
Ja igen, jó reggelt XD Jééézusom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is ezt mondom XD váltás? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak nem anyukád? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jó éjszakát! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nézd ám a south parkot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De igen, anyukám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) höhö XD Én meg sokkot kaptam a suliba óra előtt a gépterembe mikor olvastam a neten h Martin Kelemen Annával kavart. Nézek, mondom mi a f...? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát még mikor írták h Annácska Dave-re pályázott eredetileg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a k*va anyját Annácskának, Dave-et békén lehet hagyni (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
|
2010.08. 10. - 09:55:30
Létrehozva:
|
|
|
Idézet Sztem több esze van annál, mint hogy ilyen ribikkel foglalkozzon bármelyikük is. Álmába lehet hogy megtörtént a dolog.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A valóságban bottal se piszkálnák meg szerintem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt inkább celebek vannak, a sztár nálam Madonnánál, Michael Jacksonnál, Jimmy Hendrixnél kezdődik (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) óóóóó Michael Jackson óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó óóóóóó Fruzsi óóóóóóóóóó (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ja egyébként én ribancoknak hívom azokat, akik a valogukat mutogatják a Tv-ben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Idézet Na most komolyan...szerinted? Jó ha egy percet hallottak 1-2 számból. Néha már unom a megjegyzéseiket. (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Mindegy, a lényeg az, hogy én tudom, mi a zene. Merthogy ezek a mai \\\"celebek\\\" (SP, meg Barbi vagy ki a tököm) egyáltalán nem nevezhetők zenészeknek.. sztároknak meg végképp nem. (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) Gergőkém, a mai fiataloknak sajnos fingjuk nincs arról, mi az igazi zene, és hogy mit jelent egy élmény egy dM koncerten pl. .. Tisztelet a kivételnek persze..... De amikor elmennek egy Sp (fúj...hányok) koncertre, és sikítoznak, sírnak, meg mindent csinálnak, csak nem élvezik a zenét....na..ezért fikázzák a Mode-ot, mert nem tudják, mi az igazi élmény, meg mit jelent az, hogy igazi zene. Idézet http://www.youtube.com/watch?v=uIE7HKE8WsM...eos=nxaAojdWFA4 Ezt nem tudom, láttad-e de mindig röhögök rajta:D LOOOOL, Ezen én hetekig röhögtem folyamatosan XD XD XD XD Jááááj a babás, a Hourglass stúdió videóóók azokat imádom XDDDDD Vica, írd le a számok címét, amelyik Error, aztán megpróbálkozunk vele még egyszer. A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 10. - 09:53:22 |
|
|
|
2010.08. 10. - 10:03:51
Létrehozva:
|
|
|
Szevasz Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Stay,Unspoken,Wonderful life...........ezek nem mentek (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) ja és nézd meg a vidiket amiket beraktam...............apád gyönyörűségesen énekel........ (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meg a DM azért is jó mert a fiúk mindig vidámak és lököttek és mindkettő ragadós- a vidámság is meg a hülyeség is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Wehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lököttek nagyon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=uIE7HKE8WsM...eos=nxaAojdWFA4 Ezt nem tudom, láttad-e de mindig röhögök rajta:D hehe ez a Dave lökött. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 10. - 10:18:26
Létrehozva:
|
|
|
Oké, akkor megpróbálkozom vele.
Megnézem, de biztosan láttam már (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hurts - Stay |
|
|
|
2010.08. 10. - 11:20:42
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.08. 10. - 11:27:20
Létrehozva:
|
|
|
Oké, akkor megpróbálkozom vele. Megnézem, de biztosan láttam már (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hurts - Stay köszi ez működött. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 10. - 11:32:51
Létrehozva:
|
|
|
Andy itt olyan aranyos ahogy alszik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.08. 10. - 11:33:23
Létrehozva:
|
|
|
Hurts - Unspoken
Andy itt olyan aranyos ahogy alszik. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) heheh (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 10. - 11:45:08
Létrehozva:
|
|
|
na akkor ezzel a dallal megint várakozó álláspontra helyezkedem............. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt pedig vigyorog a kis drága. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Működött az Unspoken. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.08. 10. - 11:47:35
Létrehozva:
|
|
|
Már megint? XD
anyám... xD Na azért ám...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És akkor Wonderful Life |
|
|
|
2010.08. 10. - 11:49:55
Létrehozva:
|
|
|
Ez pedig egy Trixinek való kép. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Már megint? XD anyám... xD Na azért ám...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És akkor Wonderful Life hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem Andy egy zabálnivaló pasi.Olyan aranyos. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kösszencs.Várok........... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.08. 10. - 11:51:12
Létrehozva:
|
|
|
Ja, Trixx-nek amit én nemrég feltöltöttem Facebook-ra ugyebár...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
vehehehe xD xD xD xD |
|
|
|
![]() ![]() |