535 Oldal V  « < 29 30 31 32 33 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> Enjoy The Silence!
Mode93
post 2010.06. 15. - 19:43:59
Létrehozva: #601

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.06. 15. - 19:43:09) *
hehe azt hittem azt mondod Mode,hogy ha Alan-ek szólnál az érdekemben akkor már Dave felesége lennék. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

xD XD
Na.. azt azért nem tudnám lerendezni, de párszor találkoznátok..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 15. - 19:45:32
Létrehozva: #602

devotee

Mode hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de jó is lenne találkozni vele párszor.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 15. - 19:46:53
Létrehozva: #603

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.06. 15. - 19:45:32) *
Mode hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de jó is lenne találkozni vele párszor.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Elhiszem, hogy tetszene..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vinnénk Petrát is..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 15. - 19:51:55
Létrehozva: #604

devotee

dehogy vinnénk akkor Dave vele foglalkozna nem velem.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

naná,hogy tetszene.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

lassan elpályázok mert reggel kelés van..... korán

Szóval jó éjszakát mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A holnapi viszontlátásra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 15. - 19:53:57
Létrehozva: #605

devotee

Hát először jönne Petra, hogy szimpi legyél neki te is..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Aztán később..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jajj képzeljétek el! Meséli anyukám, hogy egy gyerekkori barátja egyszer balesetet szenvedett. Olyat, hogy sétált az út szélén és valami ekés traktor belekapott a fejébe. Gyakorlatilag meghalt nem tudom, mennyi időre, mert agyműtétje volt, elég súlyos. És kérdezte anyám, hogy tényleg olyan-e a halál, amilyennek leírják, miszerint jön egy fehér fény. És mondja anyunak a hapsi, hogy olyan amilyennek mondják. Mielőtt meghalsz, az életed lepereg a szemed előtt, jön egy fehér fény és meghalsz. Érdepeche lehet..

Pá Vica aludjatok jól! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 15. - 19:53:45
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 15. - 19:56:28
Létrehozva: #606

devotee

Mode hát elég nagy baj lenne ha csak a gyerekem miatt lennék neki szimpi amúgy nem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jesszus micsoda történet.....a férjem is mesélte,hogy egyszer fejre állt kocsival és előtte is lejátszódott az élete pedig egy haja szála sem görbült meg.

páááááááááá

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 15. - 19:56:56
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.06. 15. - 19:57:21
Létrehozva: #607

devotee

Nos Vica, az álom az volt, hogy egy tóban úszkáltunk, konkrétan a Szent Anna tóban pucéran. Versenyeztünk, persze én győztem. Hirtelen nem láttam Dave-et, eltűnt. Néztem jobbra- balra, hogy hová tűnt. Aztán egyszer csak hirtelen felbukkant a hátam mögött, szívbajt hozta rám. Megfordultam, és csúnyán néztem rá, jelezve, hogy nem akarok szívinfarktust kapni idő előtt elpatkolni. Ő meg, hogy kiengeszteljen, átölelt szorosan és megcsókolt. (jó volt vele, totálisan elolvadtam, ahogy álmomban öleltem, hihetetlen nyugalom szállt meg, és énke nem akarta elengedni) Álombeli énem abban a minutumban elolvadt. Persze az álombeli én annyira nem volt azért lesokkolva hogy csak kukán bámuljon, szorosan átölelte Dave-et és a természetesen a csókot is viszonozta. Egy jó ideig így voltunk, és hát fantasztikus álom volt, nagyon élethű volt az egész abszurditása ellenére, annyira, hogy szinte éreztem és persze vigyorogtam álmomban de ki az a nőnemű dm fan, aki szomorkodna ha ilyet álmodik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem akartam felkelni, de sajnos a macskám pont a legrosszabbkor kezdte el dögönyözni a mellkasom, akkor, a smárolós rész közepén. Kipihenten, de kissé kótyagosan ébredtem aznap, muszáj volt felkelni, mert akkor államvizsgára készültem. Reggel negyed 12-kor ébredtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 15. - 19:59:46
Létrehozva: #608

devotee

Gondolom ez ösztönös az emberben, vagy nem tudom. Ha ilyen halál közeli dolgokban van... hát majd egyszer mi is megtudjuk xD

Hát nagy baj lenne, az igaz XD

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 15. - 20:00:44
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.06. 15. - 19:59:48
Létrehozva: #609

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.06. 15. - 20:56:28) *
Mode hát elég nagy baj lenne ha csak a gyerekem miatt lennék neki szimpi amúgy nem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jesszus micsoda történet.....a férjem is mesélte,hogy egyszer fejre állt kocsival és előtte is lejátszódott az élete pedig egy haja szála sem görbült meg.

páááááááááá

Hehe:D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 15. - 20:00:06
Létrehozva: #610

devotee

Fruzsi...reggel negyed 12-kor..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.06. 15. - 20:03:39
Létrehozva: #611

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 15. - 20:59:46) *
Gondolom ez ösztönös az emberben, vagy nem tudom. Ha ilyen halál közeli dolgokban van... hát majd egyszer mi is megtudjuk xD

Én meg arra lennék kíváncsi, hogy azok, akik Dave-hez hasonlóan a halálból jöttek vissza, vajon milyen volt a halállal szembenézni, látták-e Jézust (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 15. - 21:00:06) *
Fruzsi...reggel negyed 12-kor..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát most na...Nekem akkor volt reggel..XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 15. - 20:09:00
Létrehozva: #612

devotee

Arra én is kíváncsi vagyok. Milyen lehet a halál utáni élet...hogy az embernek olyan mint amikor alszik csak többet nem ébred fel...vagy fenn élnek a mennyországban (van aki pokolban) és onnan néznek minket....

Értem én xD

Na szerintem megyek én is. Nekiállok kipihenni az évet....xD xD

Jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 15. - 20:06:39
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.06. 15. - 20:14:34
Létrehozva: #613

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 15. - 20:35:29) *
Trixx majd szólok pár szót az érdekedben, ha tudok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

He-he. Az jó lenne!

Sok puszi drágák, megyek hajatmostni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 16. - 06:59:40
Létrehozva: #614

devotee

Idézet (DevotedViolator- girl @ 2010.06. 15. - 20:20:22) *
Sziasztok! Nővérkém, hugi itt vagytok? Megvan az új gitár, nyüstölöm ezerrel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jó reggelt kedveskéim. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Fruzsi erre elfelejtettem tegnap reagálni.Olyan aranyos vagy,hogy ezt mondod.....nővérkém.....az ugye bár én lennék.... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (DevotedViolator- girl @ 2010.06. 15. - 20:57:21) *
Nos Vica, az álom az volt, hogy egy tóban úszkáltunk, konkrétan a Szent Anna tóban pucéran. Versenyeztünk, persze én győztem. Hirtelen nem láttam Dave-et, eltűnt. Néztem jobbra- balra, hogy hová tűnt. Aztán egyszer csak hirtelen felbukkant a hátam mögött, szívbajt hozta rám. Megfordultam, és csúnyán néztem rá, jelezve, hogy nem akarok szívinfarktust kapni idő előtt elpatkolni. Ő meg, hogy kiengeszteljen, átölelt szorosan és megcsókolt. (jó volt vele, totálisan elolvadtam, ahogy álmomban öleltem, hihetetlen nyugalom szállt meg, és énke nem akarta elengedni) Álombeli énem abban a minutumban elolvadt. Persze az álombeli én annyira nem volt azért lesokkolva hogy csak kukán bámuljon, szorosan átölelte Dave-et és a természetesen a csókot is viszonozta. Egy jó ideig így voltunk, és hát fantasztikus álom volt, nagyon élethű volt az egész abszurditása ellenére, annyira, hogy szinte éreztem és persze vigyorogtam álmomban de ki az a nőnemű dm fan, aki szomorkodna ha ilyet álmodik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem akartam felkelni, de sajnos a macskám pont a legrosszabbkor kezdte el dögönyözni a mellkasom, akkor, a smárolós rész közepén. Kipihenten, de kissé kótyagosan ébredtem aznap, muszáj volt felkelni, mert akkor államvizsgára készültem. Reggel negyed 12-kor ébredtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hűűűű de jó kis álom.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) a fene én miért nem tudok ilyet álmodni,hogy Dave-el csókolózok....

hehe most képzeld el ha a cica nem ront közbe akkor talán tovább is haladtatok volna álmodban. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 15. - 20:59:46) *

Hát nagy baj lenne, az igaz XD

Én minnél később szeretném megtudni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 16. - 09:05:29
Létrehozva: #615

devotee

Na szép jó reggelt mindenkinek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

"csodás" esős napra ébredtem így a nyári szünet első napján...mit ne mondjak nagyon örülök neki......na nem mintha tudnék bárhova is menni, de azért az embernek a kedve is jobb, ha süt a nap.

(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs089.snc4/35795_1499806897200_1294980867_1370219_643521_n.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 16. - 09:39:13
Létrehozva: #616

devotee

Oh my Wilder, hogyan esik........ hát kész...tegnap még rövid nadrágban meg ujjatlan felsőben mászkáltunk, ma meg már be kell öltözni meg esernyőt felhúzni. Uramatyám.....

Na én lassan elindulok kirántani az ebédet a kedves férjemnek.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 16. - 09:45:01
Létrehozva: #617

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.06. 16. - 10:39:13) *
Oh my Wilder, hogyan esik........ hát kész...tegnap még rövid nadrágban meg ujjatlan felsőben mászkáltunk, ma meg már be kell öltözni meg esernyőt felhúzni. Uramatyám.....

Na én lassan elindulok kirántani az ebédet a kedves férjemnek.

Hellllóóóó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Itt is esik.... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)

Hehe Mode azt hittem mész kirántani a férjed gatyájából a répát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 16. - 09:48:22
Létrehozva: #618

devotee

jááááájájjjjájájájá XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
neeem azt nem lehet sajnos mert kramcsák néni úgy gondolta ideje belőni a pisztolyt..... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.06. 16. - 09:53:27
Létrehozva: #619

devotee

Mode akkor most pár napig no sex. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kül attól még eljátszadozhatsz a répával....csak te most nem kapsz semmit.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Alan-ek nem kell koplalnia mert nálad ott az öregasszony

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 16. - 09:54:38
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.06. 16. - 09:55:18
Létrehozva: #620

devotee

Hát sajnálatos mode-on igen. XD de sebaj, nem kell ahhoz szex, hogy kielégítsem..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 16. - 09:55:03
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

535 Oldal V  « < 29 30 31 32 33 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
5 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (5 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: