![]() ![]() |
2010.08. 11. - 19:31:59
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pedig még meg se írtam, mi lesz vele akkor, bugyicsere? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt hiszem belekeverte az agyam az álmomba amit írok.Olyan volt mintha én lettem volna Evelyn. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 11. - 19:32:54
Létrehozva:
|
|
|
Ahhh most még jobban p*ábaa XD na megyek mer meghalok XD Ezen a képen ha ott lennék csak lerántanám róla a nadrágot aztán Térdelj Le és Szeress!!!!!!!!!!!! XD PÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Vica: XXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Aaaz nem jó XD Úristen...Micsoda vad húgocskám van...XD Menj, könnyíts magadon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 11. - 19:33:48
Létrehozva:
|
|
|
Ahhh most még jobban p*ábaa XD na megyek mer meghalok XD Ezen a képen ha ott lennék csak lerántanám róla a nadrágot aztán Térdelj Le és Szeress!!!!!!!!!!!! XD PÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Vica: XXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Aaaz nem jó XD te teljesen bezsongtál......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úristen...Micsoda vad húgocskám van...XD Menj, könnyíts magadon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ujj elő a zuhany alatt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 11. - 19:34:12
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt hiszem belekeverte az agyam az álmomba amit írok.Olyan volt mintha én lettem volna Evelyn. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Izgi lehetettXD Hát öhm, nekem is volt egy-két izgi álmom, ami azt illeti.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 11. - 19:37:42
Létrehozva:
|
|
|
Hát inkább fura volt.Meg arra emlékszem,hogy kissé rosszul esett,hogy Dave Jo-t csókolgatta.Szóval Dave tetszett az álombéli énemnek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Fru facebook? |
|
|
|
2010.08. 11. - 19:38:12
Létrehozva:
|
|
|
Hát inkább fura volt.Meg arra emlékszem,hogy kissé rosszul esett,hogy Dave Jo-t csókolgatta.Szóval Dave tetszett az álombéli énemnek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát nem csodálom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ok. |
|
|
|
2010.08. 11. - 19:39:39
Létrehozva:
|
|
|
Akkor jó éjt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.08. 12. - 06:49:47
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Úgy látszik tegnap én voltam az utolsó hozzászóló és ma én vagyok az első. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 12. - 08:53:37
Létrehozva:
|
|
|
te teljesen bezsongtál......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ujj elő a zuhany alatt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem szoktam zuhanyozni XD Én meg a második (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheee jó reggelt XD 9-kor keltem, valahogy nem tudok aludni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Na vazze, Facebook-on meg 44 értesítés xD Ja meg azt se tudtam, milyen nap van. |
|
|
|
2010.08. 12. - 09:51:26
Létrehozva:
|
|
|
Szevasz Mode.
Kérlek szépen ma csütörtök van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megérkeztek a lemezek.Jááááááááj és a gyönyörűséges képecskék. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszönet. |
|
|
|
2010.08. 12. - 09:53:04
Létrehozva:
|
|
|
Na, kész csoda XD XD
Azért nézd meg, hogy a lemezen az van-e amit ráírtam XD XD Igen, rájöttem, hogy csütörtök van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma meg nokedlit szaggatok az angol telivér csodálatos férjemnek (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.08. 12. - 11:30:08
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.08. 12. - 12:20:56
Létrehozva:
|
|
|
Na, kész csoda XD XD Azért nézd meg, hogy a lemezen az van-e amit ráírtam XD XD Igen, rájöttem, hogy csütörtök van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma meg nokedlit szaggatok az angol telivér csodálatos férjemnek (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Oké megnézem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hugikáim ha minden igaz és a magyar posta is azt akarja,akkor holnap megérkeznek a lemezek amiket kértetek.Majd sikítsatok holnap ha megkaptátok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fru nézheted holnap a Devot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 12. - 15:16:09
Létrehozva:
|
|
|
Oké Vica köszönjük (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Majd Fruzsi is megköszöni..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 12. - 15:42:10
Létrehozva:
|
|
|
Ma kicsit kicsinosítottam a pizsama nadrágomat...XD
ez az eleje, eleve rajta volt Ez meg a hátulja xD Még van egy Dave Gahan felirat a Depeche felirat mellett, de azt elfelejtettem lefényképezni
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.08. 12. - 17:38:57
Létrehozva:
|
|
|
Csak nálam változott itt a betűtípus, vagy mindenkinél? XD
|
|
|
|
2010.08. 12. - 17:41:20
Létrehozva:
|
|
|
Oké Vica köszönjük (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd Fruzsi is megköszöni..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szívesen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A London-osat amit küldtél megnéztem délután. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ma kicsit kicsinosítottam a pizsama nadrágomat...XD ez az eleje, eleve rajta volt Ez meg a hátulja xD Még van egy Dave Gahan felirat a Depeche felirat mellett, de azt elfelejtettem lefényképezni Jó a pizsid. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nálam nem változott a betűtípus. |
|
|
|
2010.08. 12. - 17:43:50
Létrehozva:
|
|
|
Nálam igen. XD
Lejátszotta????? Komolyan??? el se hiszem, mert be voltam kakálva, hogy nem lesz jó XD Bizony, holnap ezt a gagyát viszem barátnőmhöz..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nála alszom, aztán szombat reggel Mamámhoz átsétálok, mert onnan egy köpésre van, aztán mamámnál leszek egész hétvégén. Úgyhogy előre szólok, holnap biztosan nem leszek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 12. - 17:48:11
Létrehozva:
|
|
|
A konyhai kislejátszóm lejátszotta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Érezd jól magad holnap a barátnődnél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 12. - 17:52:48
Létrehozva:
|
|
|
Ohh mindegy az, a lényeg, hogy lejátsza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát a jól érzés meglesz azt hiszem, már napok óta azon röhögünk, hogy mit fogunk művelni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Összekészítettem az összes Jackson dvd-met ...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Meg régen leveleztünk úgy, hogy alattunk laktak, csak ugye mi elköltöztünk, és úgy leveleztünk, hogy egymásnak dobtuk be a postaládájába a leveleket. És azokat is összekészítettem, és holnap elviszem...akkorákat fogunk röhögni juuuuj XD XD Emlékszem én a Leonardo Dicaprio-ba voltam szerelmes, meg a Harry Potter-be, és állandóan azzal szekált, hogy a kapriccsó fényképét képkeretben hordoztam még a játszótérre is XD XD meg a pisilős babák...meg amikor főzőcskéztük a gyömbéres sütit homokból meg a nem tudom milyen fa terméséből, amit mi csak morzsolónak hívtunk xD hajjj de jó is volt az az idő...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 12. - 17:53:50 |
|
|
|
![]() ![]() |