![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hát ezt mondtam én is.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Bár Ő is kibír ennyi időt anélkül szerintem..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát az attól függ mennyire kanos.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
hahahaaaaaaa
xD XD XD Hát, most nem tűnik annak XD Fekszik és nézi a tv-t xD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Te meg ülsz a számítógép előtt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kénytelen tévézni szegényke mert gondolom elhajtottad,hogy pár napig nuku ungi-bungi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindjárt kifutok bepanérolni a sajtocskát aztán lesz ebéd (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Dehogy hajtottam én el..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Soha nem hajtanám el (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Tudja ő, hogy mi van most (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Rendes férjként tiszteletben tartja,hogy most nyűgös napjaid vannak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Panírozd azt a sajtot....gyorsan ám.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Már meg is van, most várom az olajat XD
heheee a répa amikor beszéltük hogy mikor lesz puha XDDDDD XD XD XD Hát persze, hogy tiszteletben tartja..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nothing...o no....most ezt hallgatom.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Már meg is van, most várom az olajat XD heheee a répa amikor beszéltük hogy mikor lesz puha XDDDDD XD XD XD Hát persze, hogy tiszteletben tartja..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oh tökéletes férj..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hogy függ össze a répa az olajjal? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Nothiiiiiing megőrülök azért a számééért (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Arra hogy lehet rázni a seggünket óóóóó XD Nothing...o no....most ezt hallgatom.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oh tökéletes férj..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hogy függ össze a répa az olajjal? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát azért nem tökéletes, mert vannak hibái, de én imádom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát sehogy, csak eszembe jutott XD Rántott répa XD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 16. - 10:23:13 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Rántott répa....fúúúj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ja most én is székbe ülve rázom magam mert nyomatok egy kis DM-et. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
rákukkantok az olajra XD
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Kukkants...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aztán süsd az ebédnek valót.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Rántott répa....fúúúj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja most én is székbe ülve rázom magam mert nyomatok egy kis DM-et. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja én sem enném meg XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Rántva nem mi?Csak amúgy.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ó LILIAAAAAAN (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most ez megy..... |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
fúj rántott répát én sem enném meg XD
Rántva nem mi?Csak amúgy.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ó LILIAAAAAAN (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most ez megy..... Most kétszer írtam le XDD Jóvan sok eszem van XD izéééé na amúgy talán XD Liliaaaan |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mode látom nagyon elvagy......hol jár az eszed kiscsillag? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát őőőőőőőő
pont ott XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sejthettem volna,hogy ott.Hisz mindig ott jár.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
heheheheeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |