![]() ![]() |
2010.08. 17. - 18:19:33
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
óóó Hello vendégeink (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mit kértek?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alant? XD Dave-et? Jacksont??? XDDDDDDDDDDDDDDDDD Népszerűek vagyunk.10 vendégünk van.............. és nincs tovább házak? Nincs, lakóház több nincs |
|
|
|
2010.08. 17. - 18:22:05
Létrehozva:
|
|
|
Akkor remélem visszaküldik és újra küldöm ,de majd 10-szer megnézem milyen címet írok a borítékra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
óóó Hello vendégeink (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mit kértek?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alant? XD Dave-et? Jacksont??? XDDDDDDDDDDDDDDDDD Nincs, lakóház több nincs hehe ők nem látják a képeket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 17. - 18:35:48
Létrehozva:
|
|
|
Már megint egyedül maradtam? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
|
|
|
|
2010.08. 17. - 18:59:28
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica! Szarakodik a fb és nem látom mit írsz!
10 vendég volt itt? E már döfi, kérem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 17. - 19:22:10
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.08. 17. - 19:23:03
Létrehozva:
|
|
|
Mode neked pár Alan kép. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egy Martin kép pedig Trixx-nek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ó köszi Vicusom. Ez az egyki leges legszebb fotó Martinról. Olvadozom..... |
|
|
|
2010.08. 17. - 19:28:03
Létrehozva:
|
|
|
Trixx szívesen.Amikor rátaláltam nekem is az jutott az eszembe,hogy milyen jó néz ki rajta Martin. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.08. 17. - 19:29:02
Létrehozva:
|
|
|
óóó Hello vendégeink (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mit kértek?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alant? XD Dave-et? Jacksont??? XDDDDDDDDDDDDDDDDD MARTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja hogy én nem vendég vagyok. Sebaj, vendégek, Martint kérjetetk!!!!! Trixx szívesen.Amikor rátaláltam nekem is az jutott az eszembe,hogy milyen jó néz ki rajta Martin. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ez egy Dave-estől szép dicséret. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 17. - 19:31:05
Létrehozva:
|
|
|
Trixx nekem is nagyon bejött az a kép Martinról. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
MARTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja hogy én nem vendég vagyok. Sebaj, vendégek, Martint kérjetetk!!!!! Ez egy Dave-estől szép dicséret. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 17. - 19:34:21
Létrehozva:
|
|
|
Na megyek mosogatni...
|
|
|
|
2010.08. 17. - 19:35:11
Létrehozva:
|
|
|
Jó mosogatást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.08. 17. - 19:41:54
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.08. 17. - 20:36:19
Létrehozva:
|
|
|
Elmosogattam, vacsiztam, visszajöttem.
Jó éjt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 17. - 21:03:56
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt. Jelentem nem volt vihar az éjszaka. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neo nyaralsz?Hol?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Milyen filmet néztél? Ausztriában "nyaralok", csak közben dolgozgatok is mivel munkanélküli vagyok és itt 2 hét alatt megkerestem eddig 2 havi fizetésemet (amennyi volt a gyárban). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A "Perzsia hercege" filmet néztem, csak nem magyarul hanem németül. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó reggelt. Jelentem nem volt vihar az éjszaka. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neo nyaralsz?Hol?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Milyen filmet néztél? Ausztriában "nyaralok", csak közben dolgozgatok is mivel munkanélküli vagyok és itt 2 hét alatt megkerestem eddig 2 havi fizetésemet (amennyi volt a gyárban). (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A "Perzsia hercege" filmet néztem, csak nem magyarul hanem németül. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Affene, már ez a fórum is hülye. Kétszer küldi el az üzimet! (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
2010.08. 18. - 06:51:02
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
Neo és mikor jössz haza? Jesszus németül néztél filmet?Én egy szót sem értettem volna. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.08. 18. - 09:50:49
Létrehozva:
|
|
|
Mode visszaértek a lemezek hozzám.
Érvényesült az elv,hogy vissza a feladónak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma délután újra feladom és reményeim szerint most már tényleg megérkezik hozzád holnap.Hehe mikor újra címeztem a borítékot a te borítékodat néztem.Meg vagy 10-szer leellenőriztem mit írok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 18. - 09:51:22 |
|
|
|
2010.08. 18. - 12:20:33
Létrehozva:
|
|
|
Vica, gondoltam, hogy visszakapod, mert ma beszéltem anyámmal, és elmagyarázta, hogy a mi postásunk úgyis ismerős, szóval tudta volna a dolgokat, és nem vitte volna el máshova. Örülök, hogy azért megvan XD
Bocs, hogy tegnap eltűntem, de elment a net, és fél 10-ig vissza sem jött (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Ritkán, de előfordul. A képeket látják a vendégek is, elég, ha rákattintanak a linkre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Basszus, muszáj Facebook-on kiraknom valami más igazolványképet, mert minden böszme megtalál..... A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 18. - 12:19:30 |
|
|
|
2010.08. 18. - 12:43:01
Létrehozva:
|
|
|
Kukk....
He-he milyen kis tacskó itt Dave. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Martiiiiiiiiiin (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Tetszik Alan mi, ahogy énekel a mikrofonba?! Ugye? Mode visszaértek a lemezek hozzám. Érvényesült az elv,hogy vissza a feladónak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma délután újra feladom és reményeim szerint most már tényleg megérkezik hozzád holnap.Hehe mikor újra címeztem a borítékot a te borítékodat néztem.Meg vagy 10-szer leellenőriztem mit írok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jó, most elárulom: ebből érettségiztem: kézbesítés, kébesítetetlen küldemények kezelése, közvetett kézbesítés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 18. - 12:52:48
Létrehozva:
|
|
|
Szia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Igen, de inkább az, ahogy mosolyog...elolvadok (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ja Vica, 68-at írj! XD |
|
|
|
![]() ![]() |