![]() ![]() |
2010.08. 18. - 13:11:20
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2010.08. 18. - 13:34:55
Létrehozva:
|
|
|
Vica, gondoltam, hogy visszakapod, mert ma beszéltem anyámmal, és elmagyarázta, hogy a mi postásunk úgyis ismerős, szóval tudta volna a dolgokat, és nem vitte volna el máshova. Örülök, hogy azért megvan XD Bocs, hogy tegnap eltűntem, de elment a net, és fél 10-ig vissza sem jött (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Ritkán, de előfordul. A képeket látják a vendégek is, elég, ha rákattintanak a linkre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Basszus, muszáj Facebook-on kiraknom valami más igazolványképet, mert minden böszme megtalál..... Mode baby feladtam ismételten a lemezeket neked.Most már remélem minden rendben lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Meggárgyult a netetek?Az nem jó. Láttam Facebook-on az új képedet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze,hogy amikor a régi volt fent mindenki megtalált elvégre egy hírességgel vagy lefotózva rajta. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Kukk.... He-he milyen kis tacskó itt Dave. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Martiiiiiiiiiin (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Tetszik Alan mi, ahogy énekel a mikrofonba?! Ugye? Na jó, most elárulom: ebből érettségiztem: kézbesítés, kébesítetetlen küldemények kezelése, közvetett kézbesítés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "tacskó Dave" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aaazzzzzz Mode honnan van az a kép? Trixx akkor most ezzel a baromságommal,hogy rossz házszámot írtam a borítékra emlékeztettelek az érettségidre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja Vica, 68-at írj! XD Vicces vagy..........XD Azt írtam.:XD |
|
|
|
2010.08. 18. - 13:39:52
Létrehozva:
|
|
|
A Dave kép Facebook-ról van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nem baj, hogy sokan megtalálnak, hanem az a baj, akik megtalálnak. Amikor beregisztráltam Facebook-ra, megállapodtam magammal XD, hogy ez az oldal csakis és kizárólag dM-es ismerősöket tartalmazhat...meg a nagyon közeli barátnőket esetleg. Erre 2 hete egyik osztálytársam jelöl be, holott azt is megfogadtam, hogy egyik o.társam nevét sem akarom sem látni, sem hallani a nyáron, most meg egy böszme seggfej húga jelölt be. Nincs baj a kiscsajjal, csak az, hogy ezen az oldalon nem akarom az ismerőseim között látni egyetlen múltbéli emlékemet sem....pláne a hülyeségekre nem vagyok kíváncsi, amiket kiírnak..mindenféle szerelmes üzenet, meg bölcsesség, mint akik már leéltek 80 évet és mindent tudnak a szerelemről meg az életről is....... Ezért hívnak ott Annie Jacksonnak, és most ezért is cseréltem le a képemet, hogy véletlenül se találjon meg egyik hülye sem.... Helyes! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor holnap keresni fogom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként nagyon szívesen hagynám ott tovább a képet, de akkor meg ez van.. A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 18. - 13:39:22 |
|
|
|
2010.08. 18. - 13:41:58
Létrehozva:
|
|
|
A Dave kép Facebook-ról van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem baj, hogy sokan megtalálnak, hanem az a baj, akik megtalálnak. Amikor beregisztráltam Facebook-ra, megállapodtam magammal XD, hogy ez az oldal csakis és kizárólag dM-es ismerősöket tartalmazhat...meg a nagyon közeli barátnőket esetleg. Erre 2 hete egyik osztálytársam jelöl be, holott azt is megfogadtam, hogy egyik o.társam nevét sem akarom sem látni, sem hallani a nyáron, most meg egy böszme seggfej húga jelölt be. Nincs baj a kiscsajjal, csak az, hogy ezen az oldalon nem akarom az ismerőseim között látni egyetlen múltbéli emlékemet sem....pláne a hülyeségekre nem vagyok kíváncsi, amiket kiírnak..mindenféle szerelmes üzenet, meg bölcsesség, mint akik már leéltek 80 évet és mindent tudnak a szerelemről meg az életről is....... Helyes! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor holnap keresni fogom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Facebook-ról.....köszi sokat segítettél. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Értem.:XD Jó keresd csak most már ha minden igaz megtalálod.:XD Kül bocsi a kavar miatt.Nem volt szándékos.Ezentúl jobban oda figyelek. Na megyek porszívózni és felmosni majd jövök. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 18. - 13:44:23
Létrehozva:
|
|
|
Gondolom, hogy nem direkt csináltad..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól van hát semmi gond (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát Facebook-on egy felhasználó töltötte fel naaaa XD XD XD Menj, én is megyek zabálni, meg a jó kis dobozomat befejezni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kaptam mamámtól egy dobozt, és jó zár van rajta, még anno papám csinálta. Papa pedig lakatos volt, szóval eléggé értett az ilyenekhez. Olyan jól van megcsinálva, hogy az ember feltörni sem tudja. Aztán a borítás egy kicsit már meg van szakadozva rajta, úgyhogy új, fekete színű borítást rakok rá (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Kulcsai meg rajta vannak a csomómon, úgyhogy...XD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 18. - 13:45:17 |
|
|
|
2010.08. 18. - 17:43:01
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Visszaolvasgattam. Bettike, nem minden pasi buzi, ha így lenne, apácának mennék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár ez nem jönne össze, mert nem vagyok szűz na meg a pasikról se tudnék könnyen lemondani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem mindegyik buzi, csak jól körül kell nézni. Én egyébként kiütést kapok, ha egy pasi rózsaszín pólót vesz fel. Angoltanárom, Edina mesélte, hogy látott az utcán egy őszhajú pasit szoknyába meg spagettipántos virágos topban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jók a képek amiket betettél, de Alan szerintem kinézet terén simán megelőzi őket. Ja meg az a Dave+ Martin kép, hát az vmi állati aranyos, én úgy megölelném mind a kettőt és természetesen Andy papát is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 18. - 18:03:25
Létrehozva:
|
|
|
Szia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ja nem mindegyik, a 10-ből 2 nem az (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na hát az a pasi akit angoltanárod látott az tuti buzi volt... Basszus..mondtam én, hogy Alant egyikük is felülmúlja? XD Olyan pasi csak egy van!!!! XD persze attól függ, milyen 10-et állítunk egymás mellé XD |
|
|
|
2010.08. 18. - 18:16:04
Létrehozva:
|
|
|
Ja, az a csávesz sztem is búza volt. Egyébként ha 10-ből 2 nem búza az is valami (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 18. - 18:21:06
Létrehozva:
|
|
|
Kösz.....xD xD xD xD xD
Ez a 10-ből 2 dolog talán így van más országban, de hogy itt nem, az tuti...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 18. - 18:31:33
Létrehozva:
|
|
|
Szerencsére én normálisakat fogtam ki, bár azt Vicának is mondtam, hogy mióta rákaptam a devóra, vonzom a rocker típusú pasikat. Az egy hónapos könyvtári gyakszi alatt belezúgtam az egyik könyvtáros fiába, aki szintén ott dolgozik. Jó fej nagyon, annyit tudunk együtt röhögni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 18. - 18:40:53
Létrehozva:
|
|
|
Hát én nem fogtam még ki normálisat, de nem is akarok XD
|
|
|
|
2010.08. 18. - 18:48:49
Létrehozva:
|
|
|
Lehet nekem is így kéne hozzáállni és akk. egyszer csak találkoznék egy olyan csávóval akinél úgy lennék h na bazz belém vágott a villám és hát őt kerestem ezen a bolygónXD
|
|
|
|
2010.08. 18. - 18:53:56
Létrehozva:
|
|
|
Próbáld meg ..XD de ha nem akarod, hogy rád találjanak, akkor nem is fognak XD
...vagy aki egyszer rám talált, az is eltűnt egyszer csak szó nélkül...xD Aminek persze örülök, mert megkímélt a lekoptatástól XD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 18. - 18:54:24 |
|
|
|
2010.08. 18. - 19:01:52
Létrehozva:
|
|
|
Nem azt akarom h egyáltalán ne találjanak rám, úgy teszek, mintha nem érdekelne engem hímnemű lény, ami nem igaz, nagyon is érdekel, csak az találjon meg, aki tényleg olyan. Egyébként tök gáz, hogy már 12 évesen is dugnak egyesek orrba-szájba..
|
|
|
|
2010.08. 18. - 19:05:12
Létrehozva:
|
|
|
Hát sajnos ma a lányok és fiúk korán kezdik, mert azt hiszik, hogy ha nem veszítik el a szüzességüket minél előbb, akkor lekésnek valamit, vagy nem tudom.
Mondjuk én az ilyeneket csak sajnálni tudom.......... Sok mindenben a szülő is felelős.. |
|
|
|
2010.08. 18. - 19:11:01
Létrehozva:
|
|
|
Ezen a képen Trixx játszadozik Martinnal, le merem fogadni...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs461.ash1/25345_106714706021263_100000482020499_163528_5288360_n.jpg) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs249.snc4/39806_143338969025503_100000482020499_338661_7527795_n.jpg) |
|
|
|
2010.08. 18. - 19:15:06
Létrehozva:
|
|
|
Ezen a képen Trixx játszadozik Martinnal, le merem fogadni...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs461.ash1/25345_106714706021263_100000482020499_163528_5288360_n.jpg) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs249.snc4/39806_143338969025503_100000482020499_338661_7527795_n.jpg) Wehehe XD Az első képen mi az a piros pötty a nyakán? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát sajnos ma a lányok és fiúk korán kezdik, mert azt hiszik, hogy ha nem veszítik el a szüzességüket minél előbb, akkor lekésnek valamit, vagy nem tudom. Mondjuk én az ilyeneket csak sajnálni tudom.......... Sok mindenben a szülő is felelős.. Nagyon is sok mindenben, sztem ezeket a gyerekeket vagy leszarják nagy ívben vagy a gyerek mesteri mode-on képmutató. |
|
|
|
2010.08. 18. - 19:17:46
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.08. 18. - 19:18:49
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica! Hiányoltalak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.08. 18. - 19:21:58
Létrehozva:
|
|
|
Az is Trixx volt, megharapta szegény Martint XD
Szerintem leszarják. Nem törődnek azzal, hogy a gyerek mit csinál. Egyik o.társam is ilyen, vele sem foglalkoznak a szülei, és meglett az eredménye....szép kis "pályafutás"....csak magamból tudok kiindulni, velem mindig volt foglalkozva, mindig volt velem egy felnőtt, és úgy neveltek, ahogy. Meglett az eredménye, nem lettem egy büdös ribanc. Igaz, hogy van más, ami miatt viták vannak, de inkább legyenek amiatt, minthogy elb*am az egész életem egy meggondolatlan döntés miatt...(IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Szia Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mire nekem lassan mennem kell, arra ideértél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ááá a seggem szélét megcsípte egy köcsög szúnyog XD |
|
|
|
![]() ![]() |