![]() ![]() |
2010.08. 18. - 19:24:21
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
" velem mindig volt foglalkozva"..Milyen gyönyörű szenvedő szerkezet, hugi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Lehet csalánra pisáltam azért vok ilyen "gonosz" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja egyébként felhatalmazlak titeket, hogy ha nagyon behülyülök, lőjetek le (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 18. - 19:24:34
Létrehozva:
|
|
|
Fru küldtem neked 3 e-mailt is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az első kettőt tekintsd tárgytalannak.A harmadik az igazi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 18. - 19:25:46
Létrehozva:
|
|
|
" velem mindig volt foglalkozva"..Milyen gyönyörű szenvedő szerkezet, hugi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lehet csalánra pisáltam azért vok ilyen "gonosz" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja egyébként felhatalmazlak titeket, hogy ha nagyon behülyülök, lőjetek le (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most ebbe mi a baj? XD XD |
|
|
|
2010.08. 18. - 19:26:49
Létrehozva:
|
|
|
Az is Trixx volt, megharapta szegény Martint XD Szerintem leszarják. Nem törődnek azzal, hogy a gyerek mit csinál. Egyik o.társam is ilyen, vele sem foglalkoznak a szülei, és meglett az eredménye....szép kis "pályafutás"....csak magamból tudok kiindulni, velem mindig volt foglalkozva, mindig volt velem egy felnőtt, és úgy neveltek, ahogy. Meglett az eredménye, nem lettem egy büdös ribanc. Igaz, hogy van más, ami miatt viták vannak, de inkább legyenek amiatt, minthogy elb*am az egész életem egy meggondolatlan döntés miatt...(IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Szia Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mire nekem lassan mennem kell, arra ideértél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ááá a seggem szélét megcsípte egy köcsög szúnyog XD Bocsi így sikerült. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Engem is neveltek.Azért vagyok ilyen jólnevelt,aranyos nő. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az a szúnyog is jóhelyre ment.:XD |
|
|
|
2010.08. 18. - 19:29:21
Létrehozva:
|
|
|
Na jól van, engemet mostan kéretnek, úgyhogy mennem kőőőő XD
Legyetek jók, különben jön az ördög!!!!!! XD Vica remélem holnap már ideér a küldemény......(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Páááááááá Aludjatok jóóóóóóóóól XD Bocsi így sikerült. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Engem is neveltek.Azért vagyok ilyen jólnevelt,aranyos nő. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az a szúnyog is jóhelyre ment.:XD Na bezzeg most meg tele van önbizalommal .,...XD hehehehe XD XD jaja, tudnám mit keresett a seggemen XD Öcsém, tuti, hogy Kramcsák néni nem sokára megérkezik, Kramcsák néni előtt soha nincs kedvem párzani XD XD |
|
|
|
2010.08. 18. - 19:31:10
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt hugi! Ó, hogy vinné el a rézfaszú bagoly áááá! Erre meg nem hajlandó megnyitni!! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
|
|
|
|
2010.08. 18. - 19:33:20
Létrehozva:
|
|
|
Mode én is remélem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó éjt. Na jól van, engemet mostan kéretnek, úgyhogy mennem kőőőő XD Legyetek jók, különben jön az ördög!!!!!! XD Vica remélem holnap már ideér a küldemény......(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Páááááááá Aludjatok jóóóóóóóóól XD Na bezzeg most meg tele van önbizalommal .,...XD hehehehe XD XD jaja, tudnám mit keresett a seggemen XD Öcsém, tuti, hogy Kramcsák néni nem sokára megérkezik, Kramcsák néni előtt soha nincs kedvem párzani XD XD önbizalom...egy fenét.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "párzani"......khm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 18. - 19:38:38
Létrehozva:
|
|
|
Ez nem igaz én mindig egyedül maradok.......... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.08. 18. - 19:39:53
Létrehozva:
|
|
|
Olyankor nekem gyakran élni sincs kedvem nemhogy párzani.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ez nem igaz én mindig egyedül maradok.......... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nyugi már, itt vok! Menjünk fb-ra! |
|
|
|
2010.08. 18. - 19:43:46
Létrehozva:
|
|
|
Menjünk.
Jó éjt mindenkinek. |
|
|
|
2010.08. 18. - 20:31:04
Létrehozva:
|
|
|
Ez nem igaz én mindig egyedül maradok.......... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hehh ez kísértetiesen hasonlít rám. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem értékelik a poénjaimat, biztos túl lagymik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 19. - 10:16:21
Létrehozva:
|
|
|
Hehh ez kísértetiesen hasonlít rám. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem értékelik a poénjaimat, biztos túl lagymik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Helló mindenki. Niki vagy mindig akkor jössz amikor a többiek éppen nem érnek rá. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A poénjaiddal nincs gond. Fru tegnap este még miután lefeküdtem a sötétben magamban azon röhögtem,hogy vajon hány óráig leszel fent és csorgatod a nyálad a képeket nézegetve. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode csomag oké?Na nem a sógi csomagja hanem amit küldtem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 19. - 15:24:41
Létrehozva:
|
|
|
Vica az utolsó mondatodon nagyon felröhögtem XD
Ugyanis reggel csillapíthatatlan vágyat éreztem a párzás iránt .....XD Ez valószínűleg azért volt, mert álmomban is majdnem párzás történt XD XD XD Eléggé hülye történet lett, de a végén majdnem sorra került kényszerből arra a dologra. De nem Alan kényszerített...XD na aztán reggel végül is.....khm XD Amúgy igen, a csomag ok, már bele is néztem aaa...abba a '85-ösbe. Hát mondanom sem kell, mit éreztem, amikor Alan szexi , ingét félig kigombolva ott játszott, én meg megláttam, és aaahhhh...(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Meg az utána következő videókban...heheheeee XD Az a német csaj, Martina milyen jó már neki, az utolsó videóban, ahogy kiemelik a színpadról aztán odament Dave-hez óóóó hogy az a..... Na aztán.... Ma délután elsétáltam mamámhoz. Hazafele.....istenem....szánalmasak a gyerekek. Valami hülye fiúk félúton egy hotelból kiabáltak nekem kifelé, hogy "Jó a segged", meg "Jó a melled". Vissza akartam kiabálni, hogy "Köszi seggfejek", de annyira röhögtem magamban...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sajnálom az ilyen buta és ostoba kölköket...azt sem tudják mi az a mell, meg segg, de azért beszólogatnak...pff... Aztán majd berakok egy fényképet, hogy a kutyim félúton hogy pihent meg...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És.... úgy megijedtem, mert már itt a házhoz közel láttam egy német juhászt szabadon mászkálni. Valószínűleg ott volt a gazdája is, csak a Bumi is megijedt, meg én is. Ugyanis az a múltkori eset, amikor egy elszabadult német juhász megtámadta a Bumit, az a kutya abból az utcából szökött meg.......úgy befostam, kerültünk egy kisutcát, de amikor a kisutca végéhez értünk, hát nem ott volt a kutya?????...... Aztán akkor megvártuk, amíg egy kicsit tovább megy, és elindultunk át a dzsumbujon futva a mi házunk elé.......magyarul árkon-bokron mindenen keresztül, a sínen is....aztán szerencsére épségben hazaértünk... A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 19. - 15:28:06 |
|
|
|
2010.08. 19. - 15:34:01
Létrehozva:
|
|
|
Bazeg regényt írtam XD
|
|
|
|
2010.08. 19. - 17:45:39
Létrehozva:
|
|
|
Szevasztok.
Mode örülök,hogy végre szerencsésen megérkezett a csomag. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja annak a Martinának milyen szerencséje volt.Kapott Dave-től puszit.Én is akaroooooooooook.............. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül én először Bettinának értettem amikor mondta a csaj a nevét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe nálam akkor is az a vidi viszi a pálmát amikor Dave "je"-vel válaszol.Még a közönség is felröhög........ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval beszólogattak a kiscsávók..................:XDHehe hát van szemük látták,hogy jó a segged és a dudáid. |
|
|
|
2010.08. 19. - 17:52:15
Létrehozva:
|
|
|
Jaaajjj én meg elkezdem "Mást nem is tudsz mondani? de édes vagy"
Jajj de imádom Dave-et (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Az a baj, hogy egy picit messze voltak a kiscsávók, szóval az égvilágon semmit sem láttak belőlem, meg aztán nem háttal álltam nekik, szóval ez csak ilyen gyerekes butaság volt. XD Hát nem hiszem el, egy képet nem tudok úgy kinyomtatni, hogy úgy állítom be a méreteket, ahogy én akarom...röheeeeej |
|
|
|
2010.08. 19. - 18:11:01
Létrehozva:
|
|
|
A mi nyomtatónk most szórakozik........... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Dave azon a felvételen haláli. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 19. - 18:13:27
Létrehozva:
|
|
|
Jaja, de nagyon aranyos, olyan szép arca van (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Úúúúrisssteeen meg amikor Alant mutatták ahogy levonul a színpadról és a fenekeeeeee ahhh azt hittem szétfolyooook (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.08. 19. - 18:19:06
Létrehozva:
|
|
|
Hehe sejtettem,hogy folyni fogsz Alan láttán mint tegnap este Fru amikor végre tudta ki csomagolni azt a rakás SOFAD képet amit küldtem neki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Igen Dave ott nagyon cuki. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Mode gondolom megismered a második képet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ott a kis cuki. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 19. - 18:21:59
Csatolt állományok
34028_133554466677089_100000676084939_216081_5721795_n.jpg ( 22.37K )
Letöltések száma: 1
39133_1358287955273_1173730376_30962036_380305_n.jpg ( 26.03K )
Letöltések száma: 2 |
|
|
|
2010.08. 19. - 18:23:52
Létrehozva:
|
|
|
Hát mit gondoltál..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amikor így oldalról mutatták, bele lehetett látni az inge alá úúristen XD XD
Apuciiiiiiiiiii (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |