![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziaaaa Fruzsi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sejthettem volna,hogy ott.Hisz mindig ott jár.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha tudnád Vica nekem milyen nehéz volt államvizsghára tanulni mert mindig máshol járt az eszemXD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
most különösen ott jár mert nem kaphatom meg XD
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sziaaaa Fruzsi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja igen, a szia lemaradt, mekkora paraszt vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, tegnap leírtam az álmom, elolvastad? |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Fruzsi de neked ugye nem Alan micsodáján járt az eszed mert ha igen akkor a hugunk agyon csap.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ja igen, a szia lemaradt, mekkora paraszt vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, tegnap leírtam az álmom, elolvastad? Igen...és reagáltam is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) most különösen ott jár mert nem kaphatom meg XD Dehogy is nem.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak nem a szokásos helyre.... |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Fruzsi de neked ugye nem Alan micsodáján járt az eszed mert ha igen akkor a hugunk agyon csap.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem, nekem nem Alan járt az eszemben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Fruzsi várj kitalálom...akkor Dave-en..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sea of sin........ (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) jaaaaj de jó kis dal.... |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Fruzsi várj kitalálom...akkor Dave-en..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sea of sin........ (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) jaaaaj de jó kis dal.... Hát majdnem..XD Ugyanis azon agyaltam h egy-egy szitut a fickemben hogyan írjak le szal körülötte is keringett az agyam ha úgy vesszükXD Meg beletelt pár napba amíg a tavas álmomat sikerült megemészteni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
jaj akartam már mondani csak elmaradt...
a lányom oviját úgy hívják,hogy Corvina...hehe az jutott az eszembe,hogy kinek voltak corvinái?....igen Mátyás királynak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A lányom Depeche Mátyás óvodájába fog járni.......hehe hülye vagyok mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát majdnem..XD Ugyanis azon agyaltam h egy-egy szitut a fickemben hogyan írjak le szal körülötte is keringett az agyam ha úgy vesszükXD Meg beletelt pár napba amíg a tavas álmomat sikerült megemészteni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A tavas álom....ehe...ehe.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) apropó jó,hogy említed mikor lehet majd és hol olvasni a fickedet?Én ugyanis nagyon kíváncsi vagyok rá. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
heheheee XD Depeche Mátyás
Hát még szerencse, hogy nem ott járt Fruzsi agya mert akkor... XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
ÁÁÁÁÁ My joy..... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sea Of sin (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Én most további jó zenéket keresek youtube-on miután megetettem Alant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
heheheee XD Depeche Mátyás Hát még szerencse, hogy nem ott járt Fruzsi agya mert akkor... XD mert akkor mi?Ha Brittnek engeded,hogy a férjed körül legyeskedjen akkor mi lenne a problémád azzal,hogy Fruzsi Alan répájára gondol?Mármint ha arra gondolt volna.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
ÁÁÁÁÁ My joy..... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) óóóó My Joy...is Alan Wilder, My joy... (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sea Of sin (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Én most további jó zenéket keresek youtube-on miután megetettem Alant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem kell Őt etetni...nem pici baba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egy falat anya kedvéért egy falat apa kedvéért egy falat Bettike kedvéért.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
mert akkor mi?Ha Brittnek engeded,hogy a férjed körül legyeskedjen akkor mi lenne a problémád azzal,hogy Fruzsi Alan répájára gondol?Mármint ha arra gondolt volna.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nanana XD Én nem engedem Brittnek XD nem kell Őt etetni...nem pici baba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egy falat anya kedvéért egy falat apa kedvéért egy falat Bettike kedvéért.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hahahaa XD Egyedül evett, én csak elé raktam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mit is jelent az? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dangerous....... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nanana XD Én nem engedem Brittnek XD hahahaa XD Egyedül evett, én csak elé raktam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem mi?Csak a facebook-on mondtad,hogy néha átengeded neki.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te nem ettél vele?Mit raktál a kajába? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
De ettem vele én is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Finom volt XD
Hát mert kénytelen vagyok XD XD Nincs más választásom XD Azt jelenti, Az én örömöm.. Alan Wilder.. az én örömöm XD |
|
|
![]() ![]() |