535 Oldal V  « < 323 324 325 326 327 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> Enjoy The Silence!
Mode93
post 2010.08. 24. - 10:01:35
Létrehozva: #6481

devotee

Szia Niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehehee biztos azért, mert nem voltam itt, vagy nem tudom XD

één nem, te bökdösősőőő XD

Mit mondjunk? XD

Helyes, élvezzétek csak ki a jó időt, már úgysem lesz sokáig. Itt ma is szar idő van, mondjuk biztosan azért, mert menni kell a tankönyvekért. Tavaly is szar idő volt amikor menni kellett értük..xD

Ehhh Fruzsi múltkor mondtam, hogy Chaplin-ről nem tudok sokat, csak annyit, hogy Michael stb stb...xD
Hát itt a kép XD

(IMG:http://28.media.tumblr.com/tumblr_l7mqr9DZxY1qb8tudo1_500.jpg)

Basszus, már esik az eső (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 24. - 10:07:04
Létrehozva: #6482

devotee

Hahaha jó ez a kép! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Na ja, itt is felhős. Tankönyvek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) igen rossz a tankönyv rossz az idő.

Jó reggelt, jó éjt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kemény volt. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Hát gondolom, nyár van mindenki szétszéled...

Hogy van a férjed?
Dolgozik?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.08. 24. - 10:21:00
Létrehozva: #6483

devotee

A férjem kérlek szépen tárgyal most valakivel, valahol turné ügyben (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Jaja XD Bár én nagyon nem széledtem szét, most is csak a karnevál miatt nem voltam 2 napig (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

tankönyvekkel még nem is lenne baj, mert van amelyik szép, meg jó illata van meg ilyenek, de amikor tanulni kell belőle na azt nem szeretem XD Meg állítólag 3-szor vastagabbak lesznek, mint eddig....végezni meg nem is tudunk vele, szóval...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 24. - 10:24:24
Létrehozva: #6484

devotee

Hát igen, emlékszem hogy elég sok tankönyvet nem is használtunk szinte...
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Riói karnevál?

Tárgyal? Üdvözlöm.

Hun a Vica?

Nekem meg fáj a seggem. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Kaptam bele egy szurit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.08. 24. - 10:27:54
Létrehozva: #6485

devotee

XD XD Ezen felröhögtem XD
Minek kaptál szurit? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Dehogy is, Savaria Karnevál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vica szerintem főz XD

Átadom a férjecskémnek, nem sokára haza kell, hogy érjen ebédűni
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 24. - 10:35:03
Létrehozva: #6486

devotee

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Haha mit főztél neki (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) mit főztél ki neki, kikeverted a szerelmi bájitalt biztos. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Savaria jó gondolom ám (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) azt hittem riói (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na szép vagy, kiröhögöd a seggem fájdalmát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mert kellett. Most nincs kedvem részletezni, majd egyszer bébi.
De tényleg fáj, áhh!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.08. 24. - 10:40:49
Létrehozva: #6487

devotee

Jól van majd egyszer elmondod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Van krumplipüré, meg sütöttem ki mellé ilyen kis pulykafalatot, de mivel Őnagysága nem eszik húst, ezért ilyen zöldséges szarsággal fogja megenni a krumplit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

riói, persze, itt Magyarországon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.08. 24. - 10:49:15
Létrehozva: #6488

devotee

Na jól van én megyek, enni kőőő meg megnézem a sorozatomat, ami éjszaka volt, de én felvettem heheheeeeeee (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif) (IMG:style_emoticons/default/ninja.gif)

Pápá
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 24. - 10:51:59
Létrehozva: #6489

devotee

A válogatós mindenit neki.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Milyen sorozat az?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 24. - 11:46:51
Létrehozva: #6490

devotee

Idézet (Niki @ 2010.08. 24. - 11:24:24) *
Hát igen, emlékszem hogy elég sok tankönyvet nem is használtunk szinte...
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Riói karnevál?

Tárgyal? Üdvözlöm.

Hun a Vica?

Nekem meg fáj a seggem. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Kaptam bele egy szurit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szevasztok lánykák.

A Vica itt van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Reggel szar volt a net aztán elmentem boltba utána Petrával megkezdtük az óvodai beszokást aztán főzőcskéztem és most itten vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Niki miért kaptál szurit a popódba?

Idézet (Mode93 @ 2010.08. 24. - 10:39:18) *
Hát nem biztos, mondom még így is köhögnöm kellett, vagy mit mert akkorát... xD XD

Hát minek dugtad le annyira a torkodon a magnumot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Niki @ 2010.08. 24. - 10:47:07) *
Na hali! (fú hali na mindegy...)

Mizújság?
Mondjatok valamit babák.

Mode mit bökdösőőő mindig?!!

Vica még hány nap? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Hétvégén vasárnap voltam a balcsikán, de nem mentünk Siófokra most, "csak" ide Gyenesre. Szuper az a strand is.

Meg dolgozok agyba-főbe. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) azon kívül...
És még két lagzi hétvége is jön...
Nem kívánom...

Már nem sok nap Niki.Ne röhögj jó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Két lagzi?Vuhúúúúúúúúúúúúú.:XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 24. - 11:52:40
Létrehozva: #6491

devotee

Most olvasom,hogy nem részletezed Niki miért kaptál szurit.Juj biztos kellemetlen lehetett ha ennyire fájlalod. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Mint nekem máskor amikor vért vettek tőlem és a nővérke totál elszúrt a vénám mellet aztán meg csodálkozott,hogy nem jön a vér.Aztán szépen a karomban a helyére fordította a tűt én meg fintorogtam mert nemesett jól.Erre megkérdi a nővér "fáj?".Gondoltam magamban á dehogy.

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 24. - 12:02:58
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 24. - 12:07:03
Létrehozva: #6492

devotee

Idézet (Niki @ 2010.08. 24. - 10:53:51) *
Valamelyik nap röhögtem Mode rajtatok.
Annyiról szólt aznap a fórum, hogy jó reggelt, aztán következő hsz jó éjszakát.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen volt olyan nap amikor Mode nem ért rá mi meg Fruval a facebook-on csevegtünk és azért volt két kemény hozzászólás aznap. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De ha nálunk nem volt infóáradat miért nem néztél be a seregbe?Ott biztos találtál volna témát amihez hozzászólhatsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na megyek porszívózok.Nem sokára vendégeim lesznek.

Ja Mode puszilom a sógit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 24. - 12:09:20
Létrehozva: #6493

devotee

Na igen, nem volt jó a net?! És hogy viselte a Petra? Bár így, hogy még mellette voltál, gondolom jól. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szurit azért, hogy sikerüljön a baba, hormon... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De most többet erről ne beszéljünk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe Vica hát igen, az elég rossz. Akinek nem olyan jó a vénája, annak nekem se sikerül mindig tökéletesen, de a lényeg, hogy az ember találjon, még ha fáj is, de muszáj. Tudom milyen érzés mert nekem is bökték már szét, illetve szétment a véna, vagy passz és nagyon fáj.

Hahaha számolj vissza Vica, de röhögök!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Figyi kitaláltam, te visszamész dolgozni, én elmegyek gyesre, és mindenki jól járt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na két lagzi, de ácsi. Most hívott a Zotyám, hogy megint valami fokozott akció lesz, így nem megyünk. Na sebaj, egyikünknek sem volt kedve, az az igazság, hogy a család többi tagja úgyis képviseli magát, tök messze van tőlünk 3 óra, és így főleg nincs kedv, hogy fáradtak is vagyunk, sokat dolgoztunk most...
Na meg a lóvé is...majd anyósomék elrendezik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Most amúgy is szűkében állunk.
De jövő heti lagziba már mennünk kell.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 24. - 12:19:49
Létrehozva: #6494

devotee

Idézet (Niki @ 2010.08. 24. - 13:09:20) *
Na igen, nem volt jó a net?! És hogy viselte a Petra? Bár így, hogy még mellette voltál, gondolom jól. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szurit azért, hogy sikerüljön a baba, hormon... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De most többet erről ne beszéljünk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe Vica hát igen, az elég rossz. Akinek nem olyan jó a vénája, annak nekem se sikerül mindig tökéletesen, de a lényeg, hogy az ember találjon, még ha fáj is, de muszáj. Tudom milyen érzés mert nekem is bökték már szét, illetve szétment a véna, vagy passz és nagyon fáj.

Hahaha számolj vissza Vica, de röhögök!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Figyi kitaláltam, te visszamész dolgozni, én elmegyek gyesre, és mindenki jól járt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na két lagzi, de ácsi. Most hívott a Zotyám, hogy megint valami fokozott akció lesz, így nem megyünk. Na sebaj, egyikünknek sem volt kedve, az az igazság, hogy a család többi tagja úgyis képviseli magát, tök messze van tőlünk 3 óra, és így főleg nincs kedv, hogy fáradtak is vagyunk, sokat dolgoztunk most...
Na meg a lóvé is...majd anyósomék elrendezik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Most amúgy is szűkében állunk.
De jövő heti lagziba már mennünk kell.

Tényleg reggel nem volt jó a net.A szolgáltatónál volt egy kis bibi.

Sejtettem,hogy azért kaptál szurit.Oké nem mondok többet róla.

Nekem nem rossz a vénám.Láttam én is,hogy hol van és azt is,hogy a csaj egyenesen elszúrt mellette.Mikor kismama voltam elég sokat szúrtak ráadásul engem még többször is mint az átlagot mert rh negatív vagyok.Plusszban azért is mert akkoriban mikor terhes lettem volt macskánk és ugye azok mindenféle bacikat hordoznak és azt mondta az orvosom nézessünk meg ezt-azt .Na azért is szurkáltak.

Rendben Niki én megyek melóba te pedig menj babázni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Akkor lagzik sztornó.

Kül olvastátok,hogy Martin volt feleségének fia született?

http://www.freestate.hu/news/comments/ns-d...gahan-uj-fotok/

A Petra jól elvolt,de azért mindig mellette kellett lennem.Aztán meg már nem akart haza jönni.Kérdezte "visszajövünk?" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Holnap már otthagyom egy-két órára.

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 24. - 12:18:32
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 24. - 12:29:02
Létrehozva: #6495

devotee

Hehe aranyos lehetett a Petra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kíváncsi leszek akkor holnap rá..

Hú elhiszem, nagyon sokat szúrnak terhesség alatt, így nálad meg főként amiket írtál.
Én is azóta félek, amióta szétment egyszer a vénám, nekem is jó vénáim vannak amúgy.
Meg egyszer amit kaptam a fenekembe régebben, az szerintem elért valami ideget, mert hónapokig fájt, nagyon rossz volt.

Ja olvastam....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 24. - 12:33:31
Létrehozva: #6496

devotee

Idézet (Niki @ 2010.08. 24. - 13:29:02) *
Hehe aranyos lehetett a Petra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kíváncsi leszek akkor holnap rá..

Hú elhiszem, nagyon sokat szúrnak terhesség alatt, így nálad meg főként amiket írtál.
Én is azóta félek, amióta szétment egyszer a vénám, nekem is jó vénáim vannak amúgy.
Meg egyszer amit kaptam a fenekembe régebben, az szerintem elért valami ideget, mert hónapokig fájt, nagyon rossz volt.

Ja olvastam....

Csak addig gondolkodtam,hogy beugrott amit a macskák hordanak betegség és nekem azt is nézték.Toxoplazmózis(lehet rosszul írtam).Szerencsére nem volt olyanom.

Ja én is kaptam a hátsómba szurit mikor kiderült a Petra meg rh pozitív.Na most az nem ugrik mi a fene volt amit beadtak.De egyáltalán nem fájt.Sőt meg sem éreztem olyan ügyesen beadta a nővérke. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én is kíváncsi leszek holnap hogy viselkedik a Petra az oviban.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 24. - 12:35:03
Létrehozva: #6497

devotee

Az meg anti-D.

És milyenek az óvónők?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 24. - 12:41:56
Létrehozva: #6498

devotee

ja igen anti-D.Látod lyukas az agyam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Az óvónénik aranyosak.Az egyik egy idősebb aki már vagy 30 éve a pályán van a másik pedig egy fiatal ,de róla is jókat hallottam. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Niki ,Fru íme egy nektek való kép. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 24. - 12:37:34
Csatolt állományok

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 24. - 12:44:58
Létrehozva: #6499

devotee

Hehh köszi.

Majd én is keresek. Az a "baj" már az összes képlehetőséget ellőttük.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szerintem mi birtokoljuk már az összes dm képet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem tudok újat mutatni.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Az jó, fontos, hogy jók legyenek az óvónők.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 24. - 12:52:00
Létrehozva: #6500

devotee

Ezek is a tieitek csajok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Niki @ 2010.08. 24. - 13:44:58) *
Hehh köszi.

Majd én is keresek. Az a "baj" már az összes képlehetőséget ellőttük.
Szerintem mi birtokoljuk már az összes dm képet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem tudok újat mutatni.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Az jó, fontos, hogy jók legyenek az óvónők.

Nincs mit.

Nem baj ha már volt a kép amit be akarsz rakni.Szerintem mi is raktunk már be olyat amit többször volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hehe azért Mode mindig talál újat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szerencsére jókat hallottam az óvónőkről is és az oviról is.

Majd jövök később.Addig is mindenki legyen jó (és szobatiszta). (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

535 Oldal V  « < 323 324 325 326 327 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
14 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (14 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: