![]() ![]() |
2010.08. 24. - 17:39:50
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
xD XD XD
Egy klubnak írok, hogy szeretnék csatlakozni. Neverland Knights a neve, és Michael Jackson igazáért harcolnak. Érte harcolnak, mondjuk úgy. Amikor meghalt, utána 1-2 hónappal úgymond megígértem neki, hogy harcolok és kiállok érte akár a sajtóval, vagy bárki és bármivel szemben, de nem hagyom bemocskolni a nevét még jobban....nemrég megújult a magyar hivatalos honlap és van egy ilyen klub is. Ez a leírása: Története A Neverland Knightsot azért hoztuk létre, hogy egy olyan bázist biztosítsunk a Rajongóknak, ahol inkognitójukat megőrizve, ugyanakkor összefogva a többi Rajongóval, harcolhassanak Michael Jacksonért. Akcióinkat többek között a sajtó, a negatív közvélekedés ellen indítjuk, eszközeink, pedig az éppen aktuális feladathoz igazodnak. Ne felejtsd: együtt többre megyünk! Aztán e-mailt kell írni, megírni, hogy miért akarunk csatlakozni, és elbírálják. |
|
|
|
2010.08. 24. - 17:40:18
Létrehozva:
|
|
|
Niki jól hangzik a kajcsid.Nyammi......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 24. - 17:40:18
Létrehozva:
|
|
|
Kétszer ment............. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 24. - 17:40:45 |
|
|
|
2010.08. 24. - 17:40:51
Létrehozva:
|
|
|
Min röhögtél Fru? Mode hát ez aztán szép álom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jujuj de ínycsiklandó illatok jönnek az orromba. Mindjárt kész lesz a kaja nyámi-nyámi olyan fini! Sült fokhagymás csirke, és az öntet rajta tejfölös-fehérboros.... nyamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jaja XD |
|
|
|
2010.08. 24. - 17:41:46
Létrehozva:
|
|
|
xD XD XD Egy klubnak írok, hogy szeretnék csatlakozni. Neverland Knights a neve, és Michael Jackson igazáért harcolnak. Érte harcolnak, mondjuk úgy. Amikor meghalt, utána 1-2 hónappal úgymond megígértem neki, hogy harcolok és kiállok érte akár a sajtóval, vagy bárki és bármivel szemben, de nem hagyom bemocskolni a nevét még jobban....nemrég megújult a magyar hivatalos honlap és van egy ilyen klub is. Ez a leírása: Története A Neverland Knightsot azért hoztuk létre, hogy egy olyan bázist biztosítsunk a Rajongóknak, ahol inkognitójukat megőrizve, ugyanakkor összefogva a többi Rajongóval, harcolhassanak Michael Jacksonért. Akcióinkat többek között a sajtó, a negatív közvélekedés ellen indítjuk, eszközeink, pedig az éppen aktuális feladathoz igazodnak. Ne felejtsd: együtt többre megyünk! Aztán e-mailt kell írni, megírni, hogy miért akarunk csatlakozni, és elbírálják. Értem. |
|
|
|
2010.08. 24. - 17:41:52
Létrehozva:
|
|
|
Gyerekek fú, ne most részletezzétek a dolgokat épp eszekXD
|
|
|
|
2010.08. 24. - 17:43:12
Létrehozva:
|
|
|
Gyerekek fú, ne most részletezzétek a dolgokat épp eszekXD Mire gondolsz konkrétan? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 24. - 17:44:13
Létrehozva:
|
|
|
xD XD
|
|
|
|
2010.08. 24. - 17:45:18
Létrehozva:
|
|
|
Fru ne gondolj rá miközben eszel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 24. - 17:45:26
Létrehozva:
|
|
|
Értem. ja egyébként igen, ezért is vagyok nagyon-nagyon érzékeny erre a témára, ezért húzom föl magam rajta és beszélek annyit. Mint most (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.08. 24. - 17:47:21
Létrehozva:
|
|
|
Min röhögtél Fru? Mode hát ez aztán szép álom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jujuj de ínycsiklandó illatok jönnek az orromba. Mindjárt kész lesz a kaja nyámi-nyámi olyan fini! Sült fokhagymás csirke, és az öntet rajta tejfölös-fehérboros.... A facebookon. A ki a te herceged alkalmazásnál az jött ki, h a kedvenc celebed (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 24. - 17:47:50
Létrehozva:
|
|
|
Mode beszélj csak nyugodtan arról amiről szeretnél. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.08. 24. - 17:49:40
Létrehozva:
|
|
|
Fru ne gondolj rá miközben eszel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem gondolok rá, de mikor elolvastam h Bettike tanult cumizni, láttam a jelenetet magam előtt XD Én ugyanis nagyon vizuális típus vagyok. Ha olvasok vmit látom magam előtt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 24. - 17:50:40
Létrehozva:
|
|
|
Nem gondolok rá, de mikor elolvastam h Bettike tanult cumizni, láttam a jelenetet magam előtt XD Én ugyanis nagyon vizuális típus vagyok. Ha olvasok vmit látom magam előtt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD LoL én is, érzem az ízét a számban XDDD Vica: Oké, de azért most nem kezdem el, mert nagyon hosszú lenne..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 24. - 17:53:17
Létrehozva:
|
|
|
"én is, érzem az ízét a számban "...............Mooooooode.......hehehehehe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) te lökött vagy
|
|
|
|
2010.08. 24. - 17:53:26
Létrehozva:
|
|
|
B. Bettina, a neverlandi amazon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 24. - 17:56:42
Létrehozva:
|
|
|
Nya, sikerült megfogalmaznom és elküldenem a levelet. remélem engedélyezik a dolgokat.. asszem eléggé meggyőző levelet írtam
"én is, érzem az ízét a számban "...............Mooooooode.......hehehehehe (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) te lökött vagy de téééényleeeg XDDDD nedves és vastag XDDD B. Bettina, a neverlandi amazon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szeretnék az lenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD |
|
|
|
2010.08. 24. - 17:58:08
Létrehozva:
|
|
|
Mode biztosan megkapod az engedélyt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nya, sikerült megfogalmaznom és elküldenem a levelet. remélem engedélyezik a dolgokat.. asszem eléggé meggyőző levelet írtam de téééényleeeg XDDDD nedves és vastag XDDD szeretnék az lenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD "nedves és vastag"........... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) látom elemedben vagy........ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 24. - 18:01:17
Létrehozva:
|
|
|
Egyszerű kaja, de nagyon finom Vica: Sült fokhagymás csirke
Hozzávalók 6 személyre: fél kg csirkecomb 1 csontos csirkemell fél kg csirkeszárny 1 fej fokhagyma zöldfűszerek (kakukkfű, rozmaring, zsálya) 2 dl fehérbor só, bors 2 dl tejföl Elkészítése: A csirkecombokat, a mellet és a szárnyakat sózd be, majd egy kiolajazott tepsibe sorakoztasd őket egymás mellé. Önts alájuk egy deci fehérbort. A fokhagymát szedd gerezdjeire, de ne hámozd meg, csak szórd a csirke közé. Locsold meg olívaolajjal, borsozd, majd szórd meg a zöld fűszerekkel a csirkét. A sütőt melegítsd elő 180 fokra, és told bele az alufóliával gondosan lefedett tepsit. Egy órán át süsd lefedve, majd még fél órát pirítsd a fólia nélkül. Egy kis lábosban gyűjtsd össze a sült fokhagymák belsejét, mely a héjától megsülve olyan szépen elválik, hogy könnyedén kiszedegetheted. Adj hozzá kb. 3 evőkanállal a pecsenyeléből, majd öntsd fel 1 deci fehérborral, és forrald össze. Húzd le a lángról, keverd hozzá a két dl tejfölt, és ha kell, homogenizáld botmixerrel. Ezzel az öntettel tálald a csirkét. Így mentettem még le. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode gyakorolhatnál a csirkecombon is cumizni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 24. - 18:01:58
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Niki a receptet drága vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De én nem használnék sok fokhagymát nem bírja a bélrendszerünk és csak pipiciciből csinálnám. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |