![]() ![]() |
2010.08. 25. - 18:29:21
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fru mi rajta a haláli? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát hogy létezik egyáltalán ilyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na íme ...de nagyban még mindig úgy kéne XD (IMG:http://www.seeklogo.com/images/D/Depeche_Mode__-_precious_--logo-8DBBE5B722-seeklogo.com.gif) Nekem van PTA-s pólóm, aminek a hátulján ez rajta van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 25. - 18:47:15
Létrehozva:
|
|
|
Csajok tök fos a gyomrom........ (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Mode baromi jók a képek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 25. - 18:48:10
Létrehozva:
|
|
|
Áhh de jók ezek, Bettike. Mit ettél, Vica?
|
|
|
|
2010.08. 25. - 18:48:22
Létrehozva:
|
|
|
Hát én még most is röhögök azon amit Niki tegnap mondott. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pedig Lola csak azért jelentkezett be, hogy bemondja a frankót. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nagyon készen volt. Bezzeg ha csak úgy írok, akkor mindenki eliszkol onnan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na hagyjuk is. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hé jók a képek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tök jó én is kidekorálnám dm borítókkal a könyveket, füzeteket. Vica, Petrával mizújs volt? |
|
|
|
2010.08. 25. - 18:49:39
Létrehozva:
|
|
|
Szia Niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
heheh XD szeretem az egyedi dolgokat...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 25. - 18:55:21
Létrehozva:
|
|
|
Fru összeettem ezt azt úgyhogy magamnak köszönhetem amiért rossz a gyomrom.Jó hülye vagyok.............. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Pedig Lola csak azért jelentkezett be, hogy bemondja a frankót. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nagyon készen volt. Bezzeg ha csak úgy írok, akkor mindenki eliszkol onnan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na hagyjuk is. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hé jók a képek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tök jó én is kidekorálnám dm borítókkal a könyveket, füzeteket. Vica, Petrával mizújs volt? Niki és mi volt a frankó a jeszzus megnyilvánulás? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Petrával minden oké.Otthagytam az oviba ma másfél órát és tök jól elvolt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki tetszenek a képeim fb.-n? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 25. - 18:55:38
Létrehozva:
|
|
|
mit ettél Vica? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 25. - 19:01:58
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe, ja éppen képeket nézegetek.
Hát ez jó, ügyes okos ez a Petra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha-ha, hát ja néha olyan durvákat mondok, szégyellem is magam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 25. - 19:02:49
Létrehozva:
|
|
|
Fru összeettem ezt azt úgyhogy magamnak köszönhetem amiért rossz a gyomrom.Jó hülye vagyok.............. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Niki és mi volt a frankó a jeszzus megnyilvánulás? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Petrával minden oké.Otthagytam az oviba ma másfél órát és tök jól elvolt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Niki tetszenek a képeim fb.-n? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így jár, aki mohó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 25. - 19:02:53
Létrehozva:
|
|
|
Ne is kérdezzétek mit össze zabáltam.
Az ebéd az sült virsli volt krumplipürével és paradicsom szósszal ,de már a virsli sem tetszett a belemnek mert füstölt.Mindennek ellenére azért délután ettem hamburgert amibe hagyma van.Meg még egy kis nápolyit is és más nasit is de abból nem sokat. |
|
|
|
2010.08. 25. - 19:02:56
Létrehozva:
|
|
|
Niki szerintem egyáltalán nem mondasz durvákat..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) legalábbis én röhögök rajta mint állat..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 25. - 19:04:32
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe, ja éppen képeket nézegetek. Hát ez jó, ügyes okos ez a Petra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha-ha, hát ja néha olyan durvákat mondok, szégyellem is magam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD Nagy volt, amit a Dave képeknél is benyögtél amíg élek tuti nem felejtem el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 25. - 19:05:37
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe, ja éppen képeket nézegetek. Hát ez jó, ügyes okos ez a Petra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha-ha, hát ja néha olyan durvákat mondok, szégyellem is magam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mert most mi volt a durva amit mondtál? Ja úgy elszégyellted magad,hogy egy fillér sem maradt a zsebedben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nézegessed csak a képeket. Hát az a szerencse,hogy a kislányom elég cserfes ha elengedi magát és ma jól elszórakoztatta az óvónőket.Jó sokat dumált. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így jár, aki mohó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak ne tessék kinevetni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 25. - 19:06:45
Létrehozva:
|
|
|
jesszus Vica....(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Hát mi paradicsomlevest ettünk, meg smarnit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) más néven császármorzsa, aki azon a nevén ismerné..xD Vica majd nézd meg, FAcebook-on az egyik képedhez miket jelöltem be...nagyon fogsz röhögni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 25. - 19:07:01 |
|
|
|
2010.08. 25. - 19:07:45
Létrehozva:
|
|
|
Niki szerintem egyáltalán nem mondasz durvákat..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) legalábbis én röhögök rajta mint állat..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jesszus Vica....(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hát mi paradicsomlevest ettünk, meg smarnit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) más néven császármorzsa, aki azon a nevén ismerné..xD Vica majd nézd meg, FAcebook-on az egyik képedhez miket jelöltem be...nagyon fogsz röhögni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Melyik képhez? De rég ettem már császármorzsát....... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 25. - 19:07:46
Létrehozva:
|
|
|
Nem is szégyellem ám magam. Hazudok. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fru, az melyik is volt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehe hát meghallgatnám egyszer a Petrát, hogyan löki a sódert. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.08. 25. - 19:08:11
Létrehozva:
|
|
|
Am Vica elmeséltem egy-két ismerősömnek amikor mondtad h a Petra azt mondta Dave-re hogy apu, dőltek is a röhögéstől (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 25. - 19:08:32
Létrehozva:
|
|
|
Vica a dM albumod legutolsó képénél (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 25. - 19:11:51
Létrehozva:
|
|
|
hehe Mode láttam.Te lökött vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vica szerelme......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bettike szerelme....... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |