![]() ![]() |
2010.08. 25. - 19:11:55
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lányok, mennem kell, majd holnap megnézem, Vica mit reagált XD
Jó éjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 25. - 19:12:58
Létrehozva:
|
|
|
Am Vica elmeséltem egy-két ismerősömnek amikor mondtad h a Petra azt mondta Dave-re hogy apu, dőltek is a röhögéstől (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja egy időben apunak hívta Dave-et. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lányok, mennem kell, majd holnap megnézem, Vica mit reagált XD Jó éjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már reagáltam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó éjt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 25. - 19:13:05
Létrehozva:
|
|
|
Niki: Az volt, mikor vki megjegyezte, h Jen milyen bénán öltözik és mondta erre, hogy ő csinosabb lenne. Erre te mondtad, hogy nem írtad meg neki, hogy te csinosabb lennél mellette? A másiknál meg írtad, hogy szerintem meg leszarják a véleményed (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 25. - 19:15:25
Létrehozva:
|
|
|
Nem is szégyellem ám magam. Hazudok. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fru, az melyik is volt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehe hát meghallgatnám egyszer a Petrát, hogyan löki a sódert. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sejtettem.Nem vagy te az a széggyellős fajta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Petra hehe........van dumája. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 25. - 19:15:37
Létrehozva:
|
|
|
Jaaa! Hahaha!
Igen, hát én is sokszor röhögök magamon. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sőt én mindig a hülye poénjaimon röhögök... Azért írtam, mert abból akkor annyira átjött az irigység, meg a rosszindulat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 25. - 19:17:35
Létrehozva:
|
|
|
Nikikém bírom a szöveged. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kellesz ide nekünk.Értékeljük a hozzászólásaidat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 25. - 19:22:14
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szurkoljatok, hogy most sikerüljön a gyerek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most érzem, hogy sikerülnie kell, meglesz már. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te figyu, tudjátok min röhögtem? A gyógyszertől amit kaptam, most lett négy petesejtem. Na mondom: depeche mode négyese! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja hát a szívemben négyen maradtak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 25. - 19:23:49
Létrehozva:
|
|
|
Niki én nagyon szurkolok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
hehe 4 fiad lenne:David,Alan,Andrew,Martin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 25. - 19:24:33
Létrehozva:
|
|
|
Sajnos sokan a külsőből ítélnek.
|
|
|
|
2010.08. 25. - 19:26:21
Létrehozva:
|
|
|
Nem értem mi volt a bajuk Jen ruhájával.
|
|
|
|
2010.08. 25. - 19:28:23
Létrehozva:
|
|
|
Sajnos sokan a külsőből ítélnek. Hát ja. Ez nem jó. it's no good. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki én nagyon szurkolok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hehe 4 fiad lenne:David,Alan,Andrew,Martin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jézusom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megalakulna a DM junior. |
|
|
|
2010.08. 25. - 19:28:59
Létrehozva:
|
|
|
Hihi Niki DM junior. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 25. - 19:32:29
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szurkoljatok, hogy most sikerüljön a gyerek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most érzem, hogy sikerülnie kell, meglesz már. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te figyu, tudjátok min röhögtem? A gyógyszertől amit kaptam, most lett négy petesejtem. Na mondom: depeche mode négyese! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja hát a szívemben négyen maradtak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Drukkolok neked, Niki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem értem mi volt a bajuk Jen ruhájával. Szimplán savanyú nekik a szőlő, de meg tudom érteni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy Jackson fiv ha esetleg öt gyerkőc lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 25. - 19:32:36
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem semmi baj nem volt Jen külsejével.
Ja Fru savanyú sokaknak a szőlő. |
|
|
|
2010.08. 25. - 19:33:19
Létrehozva:
|
|
|
Na babucik, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én is megyek...most húzósabb napjaim vannak.
Jó éjt! Csók! Üdv! Ja hello Mode, most látom már elköszöntél. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 25. - 19:37:19
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt Niki baby. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Puszi.
Akkor egyúttal én is elköszönök.Jó éjt mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 25. - 19:37:59
Létrehozva:
|
|
|
Na babucik, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én is megyek...most húzósabb napjaim vannak. Jó éjt! Csók! Üdv! Ja hello Mode, most látom már elköszöntél. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jóccakát Niki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 26. - 08:31:25
Létrehozva:
|
|
|
Szép,jó napos időket mindenkinek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.08. 26. - 08:52:58
Létrehozva:
|
|
|
hehe Mode láttam.Te lökött vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica szerelme......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bettike szerelme....... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heeeeeehehehehehehehehehheeee XD XD XD XD Drukkolok neked, Niki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szimplán savanyú nekik a szőlő, de meg tudom érteni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy Jackson fiv ha esetleg öt gyerkőc lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) khm.....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szurkoljatok, hogy most sikerüljön a gyerek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most érzem, hogy sikerülnie kell, meglesz már. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Te figyu, tudjátok min röhögtem? A gyógyszertől amit kaptam, most lett négy petesejtem. Na mondom: depeche mode négyese! Niki, akárhányszor eszembe jutsz, mindig azon gondolkodom, hogy ti mennyit agyalhattok meg dolgozhattok a gyereken, de komolyan én nagyon szurkolok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Csak az a baj, ha az ember sokat görcsöl rajta, hogy legyen már, meg ilyenek akkor tuti nem lesz..XD LoooL én simán elnevezném a sejtjeimet XD apropó lefényképeztem az eddigi műveimet, aztán még van pár itt, ami nyomtatásra vár |
|
|
|
2010.08. 26. - 09:37:23
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|