![]() ![]() |
2010.08. 26. - 18:29:19
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jesszus Niki.Akkor hamar jöjjön a babuci és mehetsz gyesre.3 év.......... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.08. 26. - 18:29:43
Létrehozva:
|
|
|
Beszéljünk jobb dolgokról: Alan XD
Nem ám, csak viccelek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan lehet, hogy most Brittet dugja, úgyhogy...XD XD XD hülye vagyok (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.08. 26. - 18:30:21
Létrehozva:
|
|
|
Köszi jól van.Ma is szórakoztatta az óvónőket.Szófosása volt............ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 26. - 18:30:41
Létrehozva:
|
|
|
Hajrá azzal a kölökkel Niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki és amúgy hogy szeretnéd nevezni a babát? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A fene se tudja... Most már ott tartunk, hogy először legyen. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Több is tetszik, Izabella, Anna, Dávid (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , Ádám, Ákos, ... |
|
|
|
2010.08. 26. - 18:30:50
Létrehozva:
|
|
|
Beszéljünk jobb dolgokról: Alan XD Nem ám, csak viccelek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan lehet, hogy most Brittet dugja, úgyhogy...XD XD XD hülye vagyok (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Inkább téged dugna mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 26. - 18:31:04
Létrehozva:
|
|
|
Köszi jól van.Ma is szórakoztatta az óvónőket.Szófosása volt............ (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ezen felröhögtem XD De ez csak jó, akkor lesz jóban a nénikkel..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is szófosó voltam most is az vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 26. - 18:32:17
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudtam, hogy Alant fogod mondani. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
El is mennék most koncertre, dm és recoil. |
|
|
|
2010.08. 26. - 18:32:57
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A fene se tudja... Most már ott tartunk, hogy először legyen. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Több is tetszik, Izabella, Anna, Dávid (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , Ádám, Ákos, ... Mi hadi lábon álltunk a fiú nevekkel.De a Dávid és az Ádám nálunk is benne volt .Igaz a férjemnek egyik sem tetszett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így maradt a Márk.Az lett volna a Petra ha pöcsösnek születik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 26. - 18:33:10
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A fene se tudja... Most már ott tartunk, hogy először legyen. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Több is tetszik, Izabella, Anna, Dávid (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , Ádám, Ákos, ... Anna, nevezzétek el rólam (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) XD (Én is Anna is vagyok XD) Izabella szép név, én is azt akartam régebben, az tetszett, csak aztán 2 ember után is Szilviához ragaszkodom. |
|
|
|
2010.08. 26. - 18:33:13
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.08. 26. - 18:33:26
Létrehozva:
|
|
|
ezen felröhögtem XD De ez csak jó, akkor lesz jóban a nénikkel..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is szófosó voltam most is az vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 26. - 18:33:31
Létrehozva:
|
|
|
Mi hadi lábon álltunk a fiú nevekkel.De a Dávid és az Ádám nálunk is benne volt .Igaz a férjemnek egyik sem tetszett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így maradt a Márk.Az lett volna a Petra ha pöcsösnek születik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica XD pöcsösnek XD |
|
|
|
2010.08. 26. - 18:33:51
Létrehozva:
|
|
|
Anna, nevezzétek el rólam (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif) XD (Én is Anna is vagyok XD) Izabella szép név, én is azt akartam régebben, az tetszett, csak aztán 2 ember után is Szilviához ragaszkodom. Igen Anni Panni........ (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.08. 26. - 18:34:31
Létrehozva:
|
|
|
nyamiiiiiiiiiiii hozzatok nekem is Niki XD
Vica: Igen, de most inkább ne dugjon mert kramcsák néni itt van XD Igen Anni Panni........ (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nem vagyok Anni Panni XD |
|
|
|
2010.08. 26. - 18:34:51
Létrehozva:
|
|
|
Nyammi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 26. - 18:35:17
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tudtam, hogy Alant fogod mondani. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) El is mennék most koncertre, dm és recoil. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) gyereee szerzek jegyet Recoil-ra oszt megyünk jössz Mett & Greet-re is? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De én bújok Alan valogába!!! XD |
|
|
|
2010.08. 26. - 18:36:45
Létrehozva:
|
|
|
Vica XD pöcsösnek XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mondhattam volna kukacost is nyamiiiiiiiiiiii hozzatok nekem is Niki XD Vica: Igen, de most inkább ne dugjon mert kramcsák néni itt van XD nem vagyok Anni Panni XD Hozzám jövő héten jön a vén szipirtyó. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) hehe tudom csak húztam vele az agyad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) gyereee szerzek jegyet Recoil-ra oszt megyünk jössz Mett & Greet-re is? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De én bújok Alan valogába!!! XD Vagy ő a tiédbe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 26. - 18:37:54
Létrehozva:
|
|
|
Hahaha mi is az öcsémet mindig pöcsösnek hívtuk.
Emlékeztek, mikor a Gergőnek is azt mondtam? Hogy pöcsi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 26. - 18:39:31
Létrehozva:
|
|
|
Nekem ne a valogamba bújjon hanem egy kicsit előbbre..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De az is elég, ha csak hagyja magát, hogy bújjak hozzá, mint áprilisban..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
kukac XD Hahaha mi is az öcsémet mindig pöcsösnek hívtuk. Emlékeztek, mikor a Gergőnek is azt mondtam? Hogy pöcsi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) háhááá én emlékszem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 26. - 18:44:32
Létrehozva:
|
|
|
Bazzeg Neo Facebook-on.. XD XD
|
|