![]() ![]() |
2010.08. 27. - 16:39:11
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szép lenne...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
aztán ki tudja...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) találtam egy oldalt, tele van MJ ügynök logókkal (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Dm-be is találhatnék olyat...XD |
|
|
|
2010.08. 27. - 16:41:11
Létrehozva:
|
|
|
Mode te aztán ügyesen keresgélsz a neten. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pl hol találtad a kisbabás képet? |
|
|
|
2010.08. 27. - 16:49:39
Létrehozva:
|
|
|
majd még jövök
|
|
|
|
2010.08. 27. - 16:51:11
Létrehozva:
|
|
|
kisbabás kép Facebook-ról való (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Mode csak az egyik e-mailre válaszoltál és pont nem lényegesre. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én is tudom (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.08. 27. - 16:56:38
Létrehozva:
|
|
|
Akkor nem röhögni kéne meg a nyelved nyújtogatni hanem válaszolni kiscsillag. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kül a nyelvkinyújtós smile-t utálom.Én sosem használom.Még a gyerekemre is rászólok ha nyújtogatja a nyelvét. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 27. - 17:08:49
Létrehozva:
|
|
|
Majd válaszolok, ha lesz kedvem hozzá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én csak azért használom a nyelveset, mert hát itt eléggé furcsa a kifejezése, de msn-en meg más, és megszoktam, hogy ott azt használom, ha olyan...nem is tudom mit akarok mondani, de nem pimaszkodásra, vagy ilyesmire. Nem vagyok óvodás |
|
|
|
2010.08. 27. - 17:30:16
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.08. 27. - 18:00:44
Létrehozva:
|
|
|
Na mi van hol van mindenki??
|
|
|
|
2010.08. 27. - 18:12:54
Létrehozva:
|
|
|
Majd válaszolok, ha lesz kedvem hozzá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én csak azért használom a nyelveset, mert hát itt eléggé furcsa a kifejezése, de msn-en meg más, és megszoktam, hogy ott azt használom, ha olyan...nem is tudom mit akarok mondani, de nem pimaszkodásra, vagy ilyesmire. Nem vagyok óvodás Jól van tedd azt. Tudom ám.Te egy rendes lány vagy. Na mi van hol van mindenki?? A mindenki közül az egyik itt van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó ez a kép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 27. - 18:18:44
Létrehozva:
|
|
|
na XD
Na. Készen vannak a logók, kinyomtattam őket, 7 db Michael Jackson és 4 dM XD Igaz, ezeknél még van több a másik szobában, remélem elég lesz az iskolai kollekcióhoz XD ... A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 27. - 18:19:01 |
|
|
|
2010.08. 27. - 18:19:30
Létrehozva:
|
|
|
Biztosan de ha nem akkor majd még gyártasz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 27. - 18:20:07
Létrehozva:
|
|
|
Ráadásul az egyik MJ logóba annyira szerelmes lettem, hogy még egy példányt nyomtattam belőle (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) egyik megy a falra..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De azokat kénytelen leszek rajzolni, hát ennyit nem lehet nyomtatni XD XD |
|
|
|
2010.08. 27. - 18:24:33
Létrehozva:
|
|
|
hehe szerelmes lettél a logóba ...ez tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 27. - 18:26:01
Létrehozva:
|
|
|
aha XD
Hát ami nekem megtetszik, abba szerelmes vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na jó, azért nem egészen, de....nagyjából..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) attól függ, milyen értelemben (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.08. 27. - 18:30:59
Létrehozva:
|
|
|
hehehe mint Alan-be is ugye szerelmes vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 27. - 18:37:08
Létrehozva:
|
|
|
Igen-igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Belé úgy, mint férfibe..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerelmes vagyok Dave-be is, mint emberbe, mint példaképbe..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Michael Jacksonba, mint...na azt hagyjuk ..XD Na , nekem most mennem kell, mert még nem ettem semmit fél 2 óta, meg ágyruhát is kell húznunk... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Jók legyetek holnap is, talán egy picit tudok majd jönni holnap (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Aztááán irány az iskola előtti őrjöngés, szétszabom a kivetítőt, mihelyst meglátom Alant xD Pápááááá jó éjt A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 27. - 18:37:34 |
|
|
|
2010.08. 27. - 19:09:39
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt Mode és mindenki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.08. 27. - 19:23:25
Létrehozva:
|
|
|
Hali csajok én lemaradtam.
Jó éjt!!! Mode, hehe ez a kép kész...enjoy-os. Na de jó kis képek vannak itt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Calo és a baba de cuki!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Basszus ez az anakonda. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem is hiszem el. Nem lehet, hogy odarakott egy vastag sport pamutzoknit? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 28. - 07:04:35
Létrehozva:
|
|
|
Basszus ez az anakonda. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem is hiszem el. Nem lehet, hogy odarakott egy vastag sport pamutzoknit? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziasztok. Niki ezen felröhögtem."pamutzokni" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe lehet nem hosszú túlzottan az anaconda viszont annál vastagabb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindenkinek szép napot,majd jövök délután. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 28. - 07:05:42 |
|
|
|
2010.08. 28. - 07:11:41
Létrehozva:
|
|
|
Ezen a képen aztán rendesen ki lehet venni az anacondát. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Jesszus......
Csatolt állományok
|
|
|
|
![]() ![]() |