535 Oldal V  « < 337 338 339 340 341 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> Enjoy The Silence!
vicuska
post 2010.08. 28. - 17:46:46
Létrehozva: #6761

devotee

Oké értem a kramcsi miatt nem veszel miniszoknyát ,de a többi kifogásod csak duma. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Akkor én annó ribanc voltam mert miniszoknyába mentem diszkóba? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.08. 28. - 17:51:43
Létrehozva: #6762

devotee

Miért lenne duma???

Te még nem láttál engem dM buliba, nem tudod, mennyit ugrálok, és hogyan..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
meg nem fogom magamra csak azért is felhívni a figyelmet...a sok kis hülye p*a mind fölveszik a rövid ruhákat a bulikba, mert minél rövidebb, annál menőbb, aztán csodálkoznak, hogy megerőszakolják őket, meg fogdossák agyon a fiúk...Hát én nem leszek p*a......

Anno nem olyan világ volt, mint most, és te biztos nem ugráltál annyira, mint én

egyébként sem , soha nem az volt a célom a dM buliba menetellel, hogy hülye seggfejekre hívjam föl a figyelmet, akiknek csak a dugáson jár az eszük, meg a nők szexuális kinézetén....mindig olyan ruhát veszek, amibe kevésbé izzadok ki...legyen az bármi, most is egy férfi trikón gondolkodom..
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 28. - 17:57:06
Létrehozva: #6763

devotee

Hát annó mikor én voltam fiatal akkor is sajnos volt erőszak.

hehe hát ugrálni nem ugráltam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk én sem vettem fel sűrűn miniszoknyát,inkább a nadrágot választottam.Most sem szeretem a szoknyát túlzottan.

Azt vedd fel amit kényelmesnek találsz.Biztos van valami klassz nadrágod. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hehe mondjuk azt már hallottam,hogy a Dm bulikban a fiúk/férfiak elég idióták. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kül annó mikor bulikba jártam vagyis diszkóba én sem szerettem feltűnően öltözni.

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 28. - 17:53:57
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.08. 28. - 17:59:31
Létrehozva: #6764

devotee

Hát igen, már aki. Mondjuk aki a közelembe mer jönni, azt vagy pofán b*om, már elnézést, vagy elhajtom, ha olyat akar. Április 17-én is a nagy buliba, Valiccsal ott Alanezünk, meg minden, erre jön oda egy idióta, hogy "Én bejövök neked?". Pofájába ordítottam, hogy nem, aztán el is húzott...nem szeretem az ilyeneket.....

Persze, mindig volt erőszak, de a mai világban 1000-szer veszélyesebb..én meg nem szeretném egy ismeretlennek adni azt, amit úgysem fogok soha senkinek odaadni...

Van hát kismillió fekete nadrágom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na látod, én meg megállás nélkül ugrálok, hogy nézne ki, ha ott lafogna föl-le a szoknyám, aztán mindenki azon röhögne, hogy a seggem meg kilátszik. Torna órára sem szoknyába megyek be.

egyébként lehet, hogy a dM pólót veszem fel. meglátjuk, mennyire jó, vagy rossz a trikó.

meg most jut eszembe..milyen cipőt vennék föl egy miniszoknyához? magassarkúba kitörne a bokám, tornacipő gáz, papucs meg nem oda való, és az is idegesítene...sportcipő meg még gázabb, fúj..xD

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 28. - 18:00:03
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 28. - 18:01:38
Létrehozva: #6765

devotee

Hát mondjuk abban igazad van,hogy nem jó túlzottan felhívni magánra a figyelmet az ember lányának mert akkor rámásznak és rossz vége lehet.Sajnos ez egy szemét világ már ami az erőszakot illeti.

Na hát akkor elő az egyik fekete nacit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szegény csávó jól elhajtottad. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.08. 28. - 18:04:16
Létrehozva: #6766

devotee

Fekete nacit már kiválasztottam azt hiszem tegnap, csak még felső mellett nem döntöttem. Majd felveszem a trikóval együtt, oszt eldöntöm.

Szegény csávó, szegény csávó...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tök részeg volt. Meg egy nappal előtte szorongattam Alan Wilder-t, persze, hogy nem voltam kíváncsi senkire.
Még most sem vagyok..meg nem is leszek.

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 28. - 18:04:35
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 28. - 18:05:45
Létrehozva: #6767

devotee

Mode még mindig ezen röhögök "Pofájába ordítottam, hogy nem, aztán el is húzott.." (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.08. 28. - 18:06:45
Létrehozva: #6768

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.08. 28. - 19:05:45) *
Mode még mindig ezen röhögök "Pofájába ordítottam, hogy nem, aztán el is húzott.." (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) De hát így volt..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 28. - 18:07:09
Létrehozva: #6769

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.08. 28. - 19:04:16) *
Fekete nacit már kiválasztottam azt hiszem tegnap, csak még felső mellett nem döntöttem. Majd felveszem a trikóval együtt, oszt eldöntöm.

Szegény csávó, szegény csávó...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tök részeg volt. Meg egy nappal előtte szorongattam Alan Wilder-t, persze, hogy nem voltam kíváncsi senkire.
Még most sem vagyok..meg nem is leszek.

Hát én sem díjjaznám ha egy undorító részeg fazon zaklatna. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Na az tök jó.Naci és trikó........ (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.08. 28. - 18:07:11
Létrehozva: #6770

devotee

meg még mellé ki is röhögtem a marháját XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 28. - 18:08:18
Létrehozva: #6771

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.08. 28. - 19:06:45) *

Ahogy így elképzelem a jelenetet megszakadok a röhögéstől. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.08. 28. - 18:09:17
Létrehozva: #6772

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.08. 28. - 19:07:09) *
Hát én sem díjjaznám ha egy undorító részeg fazon zaklatna. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Na az tök jó.Naci és trikó........ (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na látod..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk valamennyire kedvemtől függ. Bár nem biztos. Sőt...
mer januárban amikor volt a koncert előtti buli, egy részeg hapsival jól eltáncolgattam, le is vagyok fényképezve, de nagyon gáz a kép..XD
Mondjuk azért az a hapsi az égvilágon semmit nem csinált velem, mint megölelt, úgy táncoltunk, meg néha megsimogatta a hátamat...semmi gond nem volt, jól esett megölelni, még akkor is, ha részeg volt XD Később anyám lekoptatta...XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 28. - 18:09:20
Létrehozva: #6773

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.08. 28. - 19:07:11) *
meg még mellé ki is röhögtem a marháját XD

Eleve nem értem ,hogy gondolják a pasik ,hogy ha berúgnak akkor vonzóak lesznek a lányok szemébe? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Idióták.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.08. 28. - 18:10:41
Létrehozva: #6774

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.08. 28. - 19:08:18) *
Ahogy így elképzelem a jelenetet megszakadok a röhögéstől. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

XD XD !!!!!!

Idézet (vicuska @ 2010.08. 28. - 19:09:20) *
Eleve nem értem ,hogy gondolják a pasik ,hogy ha berúgnak akkor vonzóak lesznek a lányok szemébe? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Idióták.

Idióták hát, seggfejek, barmok XD Na mondjuk Alant még akkor sem hajtanám el, ha a saját pisijében feküdne a részegségtől.....khm..... XD XD XD XD XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 28. - 18:11:19
Létrehozva: #6775

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.08. 28. - 19:09:17) *
Na látod..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk valamennyire kedvemtől függ. Bár nem biztos. Sőt...
mer januárban amikor volt a koncert előtti buli, egy részeg hapsival jól eltáncolgattam, le is vagyok fényképezve, de nagyon gáz a kép..XD
Mondjuk azért az a hapsi az égvilágon semmit nem csinált velem, mint megölelt, úgy táncoltunk, meg néha megsimogatta a hátamat...semmi gond nem volt, jól esett megölelni, még akkor is, ha részeg volt XD Később anyám lekoptatta...XD

Még jó,hogy ne fogdosott.

Hát nem tudom én lehet nem szívesen táncolnék részeg pasival. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.08. 28. - 18:11:25
Létrehozva: #6776

devotee

Alan fogdoshatna össze-vissza...ahh..úristen de jó lenne XD XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 28. - 18:12:40
Létrehozva: #6777

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.08. 28. - 19:10:41) *
XD XD !!!!!!

Idióták hát, seggfejek, barmok XD Na mondjuk Alant még akkor sem hajtanám el, ha a saját pisijében feküdne a részegségtől.....khm..... XD XD XD XD XD

Hehe Alan az más mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én lehet nem örülnék ha mondjuk Dave részegen akarna közelíteni hozzám.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.08. 28. - 18:13:11
Létrehozva: #6778

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.08. 28. - 19:11:19) *
Még jó,hogy ne fogdosott.

Hát nem tudom én lehet nem szívesen táncolnék részeg pasival. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

az a röhej, hogy én azt sem vettem észre először, hogy részeg XD Kicsit én is be voltam csípve, de nem olyan értelemben. tele voltam adrenalinnal, és annyira boldog voltam, hogy másnap koncert, hogy azt se tudtam kivel, csak nyomtam a showdert. na aztán később leesett, hogy részeg, amikor órákig el sem engedett XD Én meg azt képzeltem, hogy Alannel táncolok!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 28. - 18:13:56
Létrehozva: #6779

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.08. 28. - 19:11:25) *
Alan fogdoshatna össze-vissza...ahh..úristen de jó lenne XD XD

Bevenné a beteg gyomrod hm? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.08. 28. - 18:14:28
Létrehozva: #6780

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.08. 28. - 19:12:40) *
Hehe Alan az más mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én lehet nem örülnék ha mondjuk Dave részegen akarna közelíteni hozzám.

Igen, Alan más...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) húúú ha letolt gatyával jönne velem szembe, hogy "hazakísérhetlek?"
én meg súgnám a fülébe, hogy "Meg hát" XD XD XD XD XD

Hát...ki tudja...mondjuk az ember nem örülne, ha részegen látná az imádottját, ez így van
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

535 Oldal V  « < 337 338 339 340 341 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
19 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (19 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: