![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
XD
jaja csak a szánk nagy XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
XD jaja csak a szánk nagy XD csak egy kicsit.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) New born......uh.....milyen szépen elénekelgetnek nekem a fiúk egyem a szívüket... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Fruzsi akkor fiú-lány párokat hoztál össze a sztoridban...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen..XD Az elején Bettike is szerepelXD Amikor jön a csaj pasija hogy dobni akarja bunyó tör ki, Bettikével lehűtjük a kedélyeketXD Hálából ott lehetünk az esti próbánXD A sztori eleje szülővárosomban, Debrecenben játszódik a két csaj is odavalósi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newboooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooorn (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ♥♥♥♥♥♥♥
De Vica azért az embernek jó beleélni magát a dologba..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mode milyen dologba jó beleélni magad? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Fruzsi akkor ha jól értem te és Bettike vagytok a főszereplők. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak te más néven..... Igen..XD Az elején Bettike is szerepelXD Amikor jön a csaj pasija hogy dobni akarja bunyó tör ki, Bettikével lehűtjük a kedélyeketXD Hálából ott lehetünk az esti próbánXD A sztori eleje szülővárosomban, Debrecenben játszódik a két csaj is odavalósi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaaaj teljesen felcsigázol már alig várom,hogy olvassam..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Newboooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooorn (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ♥♥♥♥♥♥♥ De Vica azért az embernek jó beleélni magát a dologba..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyetértek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én anélkül pl nem is tudnám írni a sztorim, muszáj beleélnem magam a szituba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Robert E. Howard is úgy írta a Conant, hogy hadonászott, meg ordítozott, úgy beleélte magát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode milyen dologba jó beleélni magad? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fruzsi akkor ha jól értem te és Bettike vagytok a főszereplők. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak te más néven..... jaaaj teljesen felcsigázol már alig várom,hogy olvassam..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nem, mi csak mellékszereplők vagyunk. Zoé és egy másik Betti a főszereplő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A mi Bettikénknek és Alannek is jut még szerep a sztorimban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát hogy ugye nagy a szánk. Most itt arra gondolok amiket írtunk vagy hát na érted XD
Egyetértek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én anélkül pl nem is tudnám írni a sztorim, muszáj beleélnem magam a szituba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Robert E. Howard is úgy írta a Conant, hogy hadonászott, meg ordítozott, úgy beleélte magát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem, mi csak mellékszereplők vagyunk. Zoé és egy másik Betti a főszereplő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A mi Bettikénknek és Alannek is jut még szerep a sztorimban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na aztat majdan én megírom-e XDDD Alan rátalál Bettikére, és rájön, hogy egész életében őt kereste. Mivel Bettike is mindig Alanre várt, együtt lesznek életük végégi, és boldogan élnek amíg meg nem halnak XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát hogy ugye nagy a szánk. Most itt arra gondolok amiket írtunk vagy hát na érted XD na aztat majdan én megírom-e XDDD Alan rátalál Bettikére, és rájön, hogy egész életében őt kereste. Mivel Bettike is mindig Alanre várt, együtt lesznek életük végégi, és boldogan élnek amíg meg nem halnak XD Az én sztorimban már rátalált és együtt élnek jó ideje, egy Recoil koncerten taliztak. Megfelel?XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Az én sztorimban már rátalált és együtt élnek jó ideje, egy Recoil koncerten taliztak. Megfelel?XD óóó anyáááááááááááááááááááááááááááááááááááááám!!! Issteni lesz XD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 16. - 11:57:42 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Lányok jól el sztorizgattok....ki kivel jött össze és kivel fog.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mode értem már mire gondoltál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fruzsi oké akkor Bettike nem a mi Mode Bettikénk hanem egy másik.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én meg majd olyan sztorit írok,hogy Évike és Dave.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyetértek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én anélkül pl nem is tudnám írni a sztorim, muszáj beleélnem magam a szituba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Robert E. Howard is úgy írta a Conant, hogy hadonászott, meg ordítozott, úgy beleélte magát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem, mi csak mellékszereplők vagyunk. Zoé és egy másik Betti a főszereplő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A mi Bettikénknek és Alannek is jut még szerep a sztorimban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem is juthatna egy mellékszerep.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
heheheee
Évike és Dave a fürdőkádban XD XD Na akkor jó ha érted..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
heheheee Évike és Dave a fürdőkádban XD XD Na akkor jó ha érted..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lol, most elképzeltemXD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
K*va kramcsák néni mááár (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Miért pont a fürdőkádban?Az nem jó túl szűk a hely inkább az ágyban.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Miért pont a fürdőkádban?Az nem jó túl szűk a hely inkább az ágyban.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD XD a természet lágy ölén XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
K*va kramcsák néni mááár (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Miért most szidod?Ott van már egy ideje nálad a vén szipirtyó..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD XD a természet lágy ölén XD Erdőbe vagy réten izéljünk szerinted? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Miért pont a fürdőkádban?Az nem jó túl szűk a hely inkább az ágyban.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A fene a jó dógodat, nővérkém (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Fruzsi hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Most nincs jó dolgom mert nincs itthon Dave. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |