![]() ![]() |
2010.08. 29. - 11:48:01
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fru megtaláltam azt két vidit amit tegnap beszéltünk.
Az első az nem valami szép..... A második elég vicces. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe meg azon röhögtem,hogy eszembe jutott amit tegnap mondtál Fru.Még jó,hogy nem a gatyáját vette le.Bár a női rajongók kimondottan örültek volna neki. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) http://depechemoderajongoi.network.hu/vide...eb/kopunk_egyet http://depechemoderajongoi.network.hu/vide...kell_az_a_zokni |
|
|
|
2010.08. 29. - 14:01:04
Létrehozva:
|
|
|
Aztakú Vica, mennyi kép. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Üdv és csók!!! Vicacica írtam neked a seregbe. Nézd meg mit szeretnék. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 29. - 15:24:52
Létrehozva:
|
|
|
Aztakú Vica, mennyi kép. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Üdv és csók!!! Vicacica írtam neked a seregbe. Nézd meg mit szeretnék. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe belendültem a képfelrakásba.:XD Megnéztem mit írtál és értettem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode kedves milyen volt a buli?Hány részeg fickó akart veled táncikálni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 29. - 15:36:35
Létrehozva:
|
|
|
Hellóóóóbellóóóóóó XD
Hát akkor innen is boldog születésnapot szívem második csücskének, Michael Jacksonnak (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Nos, hát a a tegnapi buli annyira jó volt, még most is csak arra tudok gondolni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az elején eléggé lassú dM zenék mentek. illetve nem azok a pörgősebbek, amikre lehet folyton ugrálni. Persze én ettől függetlenül ugráltam ..XD Még a Strange Too ment, amikor megjöttek az ismerősök. Bemutattak egy másik ismerősüknek, Esztinek, nagyon kedves volt a kiscsaj, már amikor megláttam, már akkor szimpi volt. Aztán ment a szokásos őrült Depeche Mode-osok tánca XD...közben , valamikor a buli közepe felé beállított 5-6 mini ribanc, ilyen korombeliek, meg velük 2 hülye fiú. Aztán leültek a kivetítő elé, és lestek. épp azt beszéltem Tamással, az ismerőssel, hogy ezek mit keresnek itt? Idejöttek aludni, vagy mi..... és láttam a ribancokon, hogy néznek engem erősen, biztos látták rajtam, hogy nem 30 fölött vagyok.....de hát kit érdekelt, én attól függetlenül ugyanúgy követtem Dave minden mozdulatát, és ugyanúgy kivert a víz amikor megláttam Alant. Aztán volt egy pillanatom, amikor eszembe jutott április 16, és szegény Tamásnak elkezdtem ecsetelni, hogy Alan mennyire szép volt, meg azt is megmutattam neki, ahogy átöleltem a drágámat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kérdezi tőlem "Jó pasi?" Mondom "De még mennyire" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) le se tagadhatnám, hogy szerelmes vagyok..(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Meg megint volt a Hamburgos változatú Shout, na ott meg kellett kapaszkodnom, mert tényleg sok volt ..az a csípőmozgás..ahh.... Aztán....volt egy kisebb társaság fiatal srácokból. Először még nem, de ahogy ment az idő, rá volt írva a homlokukra, hogy akarnak valamit. nem emlékszem pontosan, hogy melyik szám ment, de Tamással egymás mellett álltunk, én táncoltam, mert nem bírtam nyugton maradni, közben meg fél szemmel néztem azokat a szerencsétlen fiatal fiúkat. (őket nem először láttam itt) Aztán láttam, hogy egy csomószor rám néznek, meg ilyenek....nem igazán törődtem velük. Aztán kicsivel később egyre közelebb kerültek felénk, ahol mi álltunk, hát ugye a kivetítő közvetlen közelében, szokás szerint.... és egyik számnál, -amit meg is kell keresnem, mert k*va jó volt xD - a legmagasabb srác kis fiatal izé gyerek már mellettem nyomta a magáét, én meg rá sem bagóztam direkt, csak néztem a kivetítőt, és táncoltam. Hát gondoltam magamba, hogy ez azt várja, hogy én menjek oda hozzá , és kérjem fel táncolni???? Bakker, ha akar valamit, jöjjön oda, úgyis nemet mondtam volna neki. |
|
|
|
2010.08. 29. - 15:42:33
Létrehozva:
|
|
|
Hehe belendültem a képfelrakásba.:XD Megnéztem mit írtál és értettem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode kedves milyen volt a buli?Hány részeg fickó akart veled táncikálni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, szerencsére egy sem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem nem nagyon mer felkérni senki ismeretlen, mert látják rajtam, hogy le sem állok, meg be vagyok zsongva, mellesleg ahányszor mutatják Alant, én annyiszor ájuldozok el......(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jaaaajajjjj !!!! XD Képzeld!!! XD Elkezdődött a 101, és azt mutatták, ahogy még a színpad mögött készülődnek, aztán indulnak a koncertre. megláttam Alant, akkorát sikítottam bakker XDDD !!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Robi , a szervező, nagyon rendes gyerek, imádom ..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) néz rám, azt mondja "Nyugi, nyugi" peeersze mondom könnyű mondani!!! XD Meg Tamással elkezdtünk beszélgetni, hogy nálam hogyan indult a dM őrület. És elmeséltem neki a 101-es sztorit, hogy megláttam és durr. Azt mondja nekem: "Szerelem volt első látásra mi?" mondom neki, hogy így van. Megláttam, és mintha belém csapott volna valami, le kellett ülnöm, hogy felfogjam, amit látok...úúú öcsém azt soha nem felejtem el......(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) És hát ugye akkor pár perc áradozás akkor következett Alanről...XD meg szóba jött a nyakláncom is, hogy hogyhogy Dave...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg amikor Behind The Wheel 101 verziója ment, annak ugye a közepén kicsit hosszabb ideig mutatják a férjemet. én meg elkezdtem ott hajolgatni, térdre borultam és mint aki a törökökhöz imádkozik!! XD Kész regényt írok!! XD Jajj, és ma délután Hurts volt a rádióba!!! Ne féljetek, mindjárt felébredtem!! XD |
|
|
|
2010.08. 29. - 16:13:04
Létrehozva:
|
|
|
jáááháháááá XD
"a cigánynak van hat lába, mégsem durran el a láda, öregapám lába eres vóóót. legjobb csapat a depesmóóóód." |
|
|
|
2010.08. 29. - 16:37:11
Létrehozva:
|
|
|
Hát akkor Bettike úgy tűnik jól elvoltál az iccaka. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
heheheheh ezen a mondatodon felröhögtem "Bakker, ha akar valamit, jöjjön oda, úgyis nemet mondtam volna neki." (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jáááháháááá XD "a cigánynak van hat lába, mégsem durran el a láda, öregapám lába eres vóóót. legjobb csapat a depesmóóóód." (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe én meg azzal szórakoztattam magam éjszaka,hogy Dave haján röhögtem persze csak magamban pukkadoztam a dolgon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 29. - 16:37:33 |
|
|
|
2010.08. 29. - 16:40:41
Létrehozva:
|
|
|
Gyerekek itt olyan szép idő van.
Süni írt a seregbe egy dm buliról, biztos szupi lesz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode mindjárt olvasom az élményeid. |
|
|
|
2010.08. 29. - 16:47:10
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok csajok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Niki, én Facebook.on kaptam infót sünitől a buliról (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, elképzelem, ahogy éjszaka Dave haján röhögsz, és nekem is röhögnöm kell XD Izé...hát én egy kicsit utána olvastam ennek a márciusi martinos dolognak. Robi, a dM buli szervező mondta, hol tudom megtenni, és rájöhetek sok mindenre. Hát mit ne mondjak, rájöttem. Vica neked megírom majd egy e-mailbe, hogy mi volt ez az egész, de a lényeg, hogy nem lesz itt semmiféle Martin Gore est, és ez nem friss infó.. Hát akkor Bettike úgy tűnik jól elvoltál az iccaka. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) heheheheh ezen a mondatodon felröhögtem "Bakker, ha akar valamit, jöjjön oda, úgyis nemet mondtam volna neki." (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát így lett volna. Nem szeretek ismeretlenekkel táncolgatni...kivéve, ha szimpatikus az illető. Igen, amikor Insight volt, táncoltam Tamással, az ismerőssel, semmi akadálya, mert tudom, ki az. de amikor ismeretlenek jönnek oda...pf.. |
|
|
|
2010.08. 29. - 16:59:21
Létrehozva:
|
|
|
Gyerekek itt olyan szép idő van. Süni írt a seregbe egy dm buliról, biztos szupi lesz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode mindjárt olvasom az élményeid. Én is olvastam facebook-on ezt a bizonyos DM bulit.Szerintem is szupi lesz. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 29. - 17:04:46
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok csajok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki, én Facebook.on kaptam infót sünitől a buliról (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica, elképzelem, ahogy éjszaka Dave haján röhögsz, és nekem is röhögnöm kell XD Izé...hát én egy kicsit utána olvastam ennek a márciusi martinos dolognak. Robi, a dM buli szervező mondta, hol tudom megtenni, és rájöhetek sok mindenre. Hát mit ne mondjak, rájöttem. Vica neked megírom majd egy e-mailbe, hogy mi volt ez az egész, de a lényeg, hogy nem lesz itt semmiféle Martin Gore est, és ez nem friss infó.. hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát így lett volna. Nem szeretek ismeretlenekkel táncolgatni...kivéve, ha szimpatikus az illető. Igen, amikor Insight volt, táncoltam Tamással, az ismerőssel, semmi akadálya, mert tudom, ki az. de amikor ismeretlenek jönnek oda...pf.. Hehe hát nem röhejes Dave sérója azon a képen?Pedig mindig tetszik a haja ,de ott totál hülyén áll neki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk magam sem tudom hogy jutott eszembe pont az a kép az északa közepén.:XD Oké írd csak. |
|
|
|
2010.08. 29. - 17:08:19
Létrehozva:
|
|
|
Nem tudom, nekem semmi bajom ott Dave frizurájával (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 29. - 17:10:55
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem meg olyan neki mint a szénás kazal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 29. - 17:12:34
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.08. 29. - 17:13:29
Létrehozva:
|
|
|
Na Mode, akkor fasza volt a buli.
Ráztad magad Alan-re mi? Büszke lehet a férjed. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 29. - 17:14:00
Létrehozva:
|
|
|
Á helló fiúk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 29. - 17:15:42
Létrehozva:
|
|
|
hehe szegény Dave (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mindjárt jövök, benyomok egy szelet rántott húst (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na Mode, akkor fasza volt a buli. Ráztad magad Alan-re mi? Büszke lehet a férjed. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aha jó volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe ráznám én magam neki tyűűűűű XD XD |
|
|
|
2010.08. 29. - 17:17:48
Létrehozva:
|
|
|
Hát te jobban is nézel ki, mint ez a Britt lány. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 29. - 17:21:04
Létrehozva:
|
|
|
Mode én az előbb ettem rántott húst. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jaj nem is meséltem ma volt két jó beszólása a kislányomnak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kérdezett valamit tőlem én meg azt válaszoltam neki,hogy "je".Erre azt mondja a Petra " a Dávi mondta,hogy je". Hát felröhögtem.Arra az ominózus tv felvételre célzott amin azon a lemezen van amit neked küldtem Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A másik:mivel kimostam a pénztárcám mert kissé retkes volt így kiszedtem belőle előtte a cuccaimat(fényképek,papírok) és leraktam az előszoba asztalra.Egyszer hoz a Petra egy képet és azt mondja "megtaláltam a Dávit".Nézem mi van a kezébe hát látom,hogy az apja képe.Mondtam is neki,hogy az nem a Dávi hanem apád. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát te jobban is nézel ki, mint ez a Britt lány. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyet értek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |