535 Oldal V  « < 340 341 342 343 344 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> Enjoy The Silence!
---
post 2010.08. 29. - 17:26:20
Létrehozva: #6821

devotee

"ez nem a Dávi, hanem apád."

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vicaa!

Figyi, amúgy én is sokat hívom Dávinak Dave-et. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
tetszik ez a Dávi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Elszoktam ezt a nevet Petrától. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 29. - 17:28:24
Létrehozva: #6822

devotee

Hehe máskor meg Dave-re mondta,hogy apa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most megfordította.

Idézet (Niki @ 2010.08. 29. - 18:26:20) *
"ez nem a Dávi, hanem apád."

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Vicaa!

Figyi, amúgy én is sokat hívom Dávinak Dave-et. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
tetszik ez a Dávi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Elszoktam ezt a nevet Petrától. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Örülök,hogy tetszik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 29. - 17:42:25
Létrehozva: #6823

devotee

Vica, úgy látszik a seregben mindig egyedül maradok a hozzászólásaimmal, csak te bagózol rám.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Üdv Lilian!
Te ki vagy?

Mi itt chat-elünk, és hülyülünk, mondj valamit ha van kedved. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Juj de most tényleg lépnem kell egy kicsit csajok, mert kaja-kaja-kaja....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.08. 29. - 17:43:32
Létrehozva: #6824

devotee

Idézet (Niki @ 2010.08. 29. - 18:17:48) *
Hát te jobban is nézel ki, mint ez a Britt lány. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

óóóóóóó köszönöm szépen (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
csak az a kár, hogy Alan nem így gondolja.. (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.08. 29. - 18:21:04) *
Mode én az előbb ettem rántott húst. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jaj nem is meséltem ma volt két jó beszólása a kislányomnak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kérdezett valamit tőlem én meg azt válaszoltam neki,hogy "je".Erre azt mondja a Petra " a Dávi mondta,hogy je".
Hát felröhögtem.Arra az ominózus tv felvételre célzott amin azon a lemezen van amit neked küldtem Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A másik:mivel kimostam a pénztárcám mert kissé retkes volt így kiszedtem belőle előtte a cuccaimat(fényképek,papírok) és leraktam az előszoba asztalra.Egyszer hoz a Petra egy képet és azt mondja "megtaláltam a Dávit".Nézem mi van a kezébe hát látom,hogy az apja képe.Mondtam is neki,hogy az nem a Dávi hanem apád. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Egyet értek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

óó anyám, hát tőled is köszönöm (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

heheheee Petra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 29. - 17:43:55
Létrehozva: #6825

devotee

Pedig tuti így gondolná.

Vica írtam neked a seregben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.08. 29. - 17:44:02
Létrehozva: #6826

devotee

Mindenki kajál XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.08. 29. - 17:49:41
Létrehozva: #6827

devotee

Idézet (Niki @ 2010.08. 29. - 18:43:55) *
Pedig tuti így gondolná.

Vica írtam neked a seregben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Háááááát.......nem tudom....azért akármennyire is látszott bármi is az arcán, nem hiszem, hogy számára pont én néznék ki jobban Brittnél (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.08. 29. - 18:13:42
Létrehozva: #6828

devotee

Kevés volt az időtök Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De tényleg. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 29. - 18:21:17
Létrehozva: #6829

devotee

Oké Niki mindjárt megsasolom mit írtál aztán válaszolok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Niki @ 2010.08. 29. - 18:42:25) *
Vica, úgy látszik a seregben mindig egyedül maradok a hozzászólásaimmal, csak te bagózol rám.
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Üdv Lilian!
Te ki vagy?

Mi itt chat-elünk, és hülyülünk, mondj valamit ha van kedved. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Juj de most tényleg lépnem kell egy kicsit csajok, mert kaja-kaja-kaja....

Biztos nem elég izgi amit mondasz azért nem szólnak neked semmit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.08. 29. - 18:49:41) *
Háááááát.......nem tudom....azért akármennyire is látszott bármi is az arcán, nem hiszem, hogy számára pont én néznék ki jobban Brittnél (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Azt nem tudhatod.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.08. 29. - 18:35:10
Létrehozva: #6830

devotee

Niki: hehe...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor sem...szerintem legalábbis. Emlékszem, amikor már menni kellett, én direkt még egy fényképet csináltam, még oda is nézett, mi volt az a vaku hehe édesem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Vica: Hát, azért akkor is kétlem, hogy annyi nő közül a világon pont én lennék neki a jobb Brittnél, vagy bárki másnál.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 29. - 18:42:07
Létrehozva: #6831

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.08. 29. - 19:35:10) *
Niki: hehe...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor sem...szerintem legalábbis. Emlékszem, amikor már menni kellett, én direkt még egy fényképet csináltam, még oda is nézett, mi volt az a vaku hehe édesem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Vica: Hát, azért akkor is kétlem, hogy annyi nő közül a világon pont én lennék neki a jobb Brittnél, vagy bárki másnál.

Mindenesetre azért szívesen ölelt magához téged.Csinos,szép,fiatal csajt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 29. - 18:42:37
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.08. 29. - 18:47:27
Létrehozva: #6832

devotee

Na igen, és ez számít. Azért mondom én, hogy mit érdekel engem ismeretlen fiúk/ férfiak beszólása?.....életem szerelmének, aki soha nem lesz az enyém...neki, hát..mondjuk úgy, hogy nem voltam egy rondaság, ha Ő így gondolta, akkor magasról lefosom azt, hogy más mit gondol rólam..csak ez számít..
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 29. - 18:59:21
Létrehozva: #6833

devotee

Nekem úgy tünt szíves örömest húzott magához közelebb a fényképezésnél. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Mode melyik nap kezdődik a suli?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.08. 29. - 19:07:01
Létrehozva: #6834

devotee

jajj istenem, amikor ilyeneket hallok, akarva akaratlanul mosolygok...(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Hát mondjuk így is volt biztosan, egyáltalán nem volt egy bunkó. Meg még mosolygott is..(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Meg lehet nézni, egyik-másik képen eléggé fapofát vág. Úgy értem, hogy mellettem természetesen mosolygott. Valics mellett inkább röhögött, mert Valics megfogdosta a háját ugyebár...XD XD Olgi mellett sem vágott valami hű de szép képet (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Esetleg még Martina mellett húzódott még mosolyra egy picit. Meg András mellett is eléggé olyan semmilyen az arckifejezése.
Komolyan nem nagyképűségből, vagy ilyesmiből mondom ezt, csak én annyira büszke vagyok, hogy itt vagyok majdnem 17 évesen, és elmondhatom, hogy megszorongattam Alan Wildert...Jó érzés, csak az rossz benne, hogy az ember mégsem tud mindent megtenni amíg ott van vele. Meg hát lelkileg jó is, de utána meg mégis csak szar érzés egy idő után, hogy nincs ott..Hát persze, mindennek van előnye, meg hátránya.

szerdán....(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Na most meg azon röhögök, hogyan bújok bele a seggébe...jajj anyám..(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) xD xD

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 29. - 19:06:21
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 29. - 19:12:40
Létrehozva: #6835

devotee

Hát mondjuk mielőtt magához húzott jól megnézte a cicmancijaidat és azért is mosolygott. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A pasi mellett akit említesz meg mit vigyorogjon úgy volt vele.

Mode akkor még két nap szünet aztán vége az édes szabadságnak.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.08. 29. - 19:13:13
Létrehozva: #6836

devotee

Na ja, az is igaz.

Igen-igen, áááá szinte látom magam előtt az arckifejezését. "Hi" ..meg száj tátva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) meg ahogy odahajolt az arcomba.....jesszusom...

Bocsi, hogy megint áradozok, de hát nem tehetek róla, néha rám jön a dolog és akkor folyton erre gondolok...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 29. - 19:14:38
Létrehozva: #6837

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.08. 29. - 20:13:13) *
Na ja, az is igaz.

Igen-igen, áááá szinte látom magam előtt az arckifejezését. "Hi" ..meg száj tátva (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) meg ahogy odahajolt az arcomba.....jesszusom...

Bocsi, hogy megint áradozok, de hát nem tehetek róla, néha rám jön a dolog és akkor folyton erre gondolok...

Hát olyan domborulatok láttán nem csoda ,hogy tátva maradt a szája. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nyugodtan áradozzál csak......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.08. 29. - 19:18:06
Létrehozva: #6838

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.08. 29. - 20:12:40) *
Mode akkor még két nap szünet aztán vége az édes szabadságnak.

Igen, és már nagyon rosszul vagyok tőle, főleg, hogy rá kell vennem magam arra, hogy nem lehet fontosabb a Facebook meg a többi, mint a tanulás...soha nem lesz normális érettségim, ha nem szokok le a minden napos délutáni számítógépezésről. Jó, nem azért, mert mindig megtanultam mindent, csak nem rendesen. Ami az erősségem, abból tanulni sem kell, mert irodalomból mindenféle tanulás nélkül 5-ös vagyok, meg nyelvtanból, de valamennyit mindenképpen vissza kell vonnom a gépezésből. Hétvégéken tudok jönni biztos, de ha nagyon sok a tanulnivaló, akkor inkább azt tanulom. Meglátjuk, majd kialakul.

Idézet (vicuska @ 2010.08. 29. - 20:14:38) *
Hát olyan domborulatok láttán nem csoda ,hogy tátva maradt a szája. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nyugodtan áradozzál csak......... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

vehehe XD XD Jaaaaaa, a kis huncut, egy fejjel magasabbról persze, hogy jól belelátott XD
De hát neki szabad. Még az sem zavart volna, ha közben belecsíp a seggembe, vagy mit tudom én...visszacsíptem volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.08. 29. - 19:22:38
Létrehozva: #6839

devotee

Helyes gondolkodás kedves.Első a tanulás.

Hát ha nekem is beindul a meló akkor fél 4-ig dolgozok aztán megyek a Petráért az oviba.Utána főzök.Szóval nekem sem lesz sok időm majd irogatni.Legalább is nem annyit mint idáig.

hehe jó volt Alan belátása...... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 29. - 19:20:34
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.08. 29. - 19:24:09
Létrehozva: #6840

devotee

Na látod Vica, csak ez vigasztal, hogy te sem tudsz túl sok időt itt tölteni majd. Barátnőm koleszos, szóval ővele sem tudok beszélni msn-en , csak a hétvégéken.
Úgyhogy ja..
Mikor mész először dolgozni?

Jaja, jó volt..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó helyre vett jegyet...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

535 Oldal V  « < 340 341 342 343 344 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
27 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (27 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: