![]() ![]() |
2010.08. 30. - 12:52:35
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
miért? XD olyat kell választanom, aminek a tetején van üres hely, hogy ne ragasszam be egyikük fejét sem XD de itt van ez: (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs120.snc4/36384_136490749713858_100000588003682_273323_8359089_n.jpg) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na még ez lenne a legjobb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én ezt választanám. Na megyek majd jövök. |
|
|
|
2010.08. 30. - 17:37:32
Létrehozva:
|
|
|
Hű,de jó képekre jöttem vissza. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.08. 30. - 17:39:29
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nem rég hallottam a hírt, hogy az őrült csaj hozzánk kerül...hát ki is akadtam rendesen.... nem tudom, mi lesz, viszont bármi is lesz, igyekszem nem foglalkozni semmivel.. A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 30. - 17:39:58 |
|
|
|
2010.08. 30. - 17:40:55
Létrehozva:
|
|
|
mondjuk azért lenne kicsit hátrányos az első, mert felelés helyett Alan csomagját lesném..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) veehehehehhe xD (IMG:http://29.media.tumblr.com/tumblr_l7xnvz1KtO1qcvjsco1_400.jpg) Mode a mondatodon felröhögtem és Andy képén is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jók az MJ képek is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem rég hallottam a hírt, hogy az őrült csaj hozzánk kerül...hát ki is akadtam rendesen.... nem tudom, mi lesz, viszont bármi is lesz, igyekszem nem foglalkozni semmivel.. jesszus......... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.08. 30. - 17:41:41
Létrehozva:
|
|
|
Hehehe Mode!!!!
Andy nagyon odadugja a fejét, pedig vigyáznia kéne, hogy Dave nehogy szembecsórja a dákójával. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 30. - 17:50:55
Létrehozva:
|
|
|
Niki XD XD
Vica: És akkor az MJ képek közül szerinted melyik menjen az ellenőrző hátuljára? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode a mondatodon felröhögtem és Andy képén is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jók az MJ képek is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jesszus......... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) De nem úgy lenne? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondanám, hogy ez meg ez így van, közben meg tátott szemekkel lesném Alan csomagját és nagyokat nyelnék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát jesszus bizony. |
|
|
|
2010.08. 30. - 17:57:32
Létrehozva:
|
|
|
Niki attól függ melyik dákóra gondolsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mode MJ képek közül a második legyen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 30. - 18:00:25
Létrehozva:
|
|
|
Hát igen, nekem is a második az egyik szívem csücske..(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Csak attól félek, hogy ha kinyomtatom , akkor nem lesz szép. Úgy értem, hogy a kép minősége sem a legjobb, de megvan A4-esben is, és nem rossz..na majd még eldöntöm Dákó XD XD szerintem azt csinálom, hogy kinyomtatom az elsőt is, és a másodikat is, aztán meglátjuk. |
|
|
|
2010.08. 30. - 18:01:44
Létrehozva:
|
|
|
hehe Mode jól ki lesz dekorálva az ellenőrződ borítója. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
tetszettek a képeim fb-n? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 30. - 18:03:02
Létrehozva:
|
|
|
Ki ám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ugye előző évben is ki lett szépen..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Már a füzeteket is elkezdtem kidekorálni. Csak egyelőre nem merem mind, mert egy csomó változás lesz , és nem tudom, mit hogyan csináljak. Majd kiderül nem sokára Igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 30. - 18:07:09
Létrehozva:
|
|
|
Kül ha már volt ma szó Vince Clarkról akkor még pár infó róla ha már egyébként sosem esik szó a pasiról.Szóval nem kapkodta el a nősülést se és a gyereket sem mert 2004-ben vette el Tracy Hurley-t tehát 43 éves volt akkor és a fia a következő évben született. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ki ám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ugye előző évben is ki lett szépen..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már a füzeteket is elkezdtem kidekorálni. Csak egyelőre nem merem mind, mert egy csomó változás lesz , és nem tudom, mit hogyan csináljak. Majd kiderül nem sokára Igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó egyedi füzeteid lesznek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Örülök neki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 30. - 18:07:37 |
|
|
|
2010.08. 30. - 18:07:38
Létrehozva:
|
|
|
úú akkor tényleg nem kapkodta el (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
szegény gyerek, nagypapa lesz az apja...(IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Mondjuk nem csodálom, hogy nem nősült meg túl hamar. Nem egy szépség ...ízlések és pofonok, meg nem is ezen múlik, de akkor sem..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 30. - 18:09:08
Létrehozva:
|
|
|
úú akkor tényleg nem kapkodta el (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) szegény gyerek, nagypapa lesz az apja...(IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Mondjuk nem csodálom, hogy nem nősült meg túl hamar. Nem egy szépség ...ízlések és pofonok, meg nem is ezen múlik, de akkor sem..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én nem tudtam,hogy nős.Sőt azt gondoltam,hogy agglegény.Valahogy az jött le a külseje alapján. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 30. - 18:10:57
Létrehozva:
|
|
|
Jó egyedi füzeteid lesznek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Örülök neki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát persze, mondom, én szeretem az egyedi dolgokat..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én nem tudtam,hogy nős.Sőt azt gondoltam,hogy agglegény.Valahogy az jött le a külseje alapján. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jól van akkor nem csak én ítéltem a külseje alapján a dolgot XD XD XD |
|
|
|
2010.08. 30. - 18:13:04
Létrehozva:
|
|
|
Hali!
|
|
|
|
2010.08. 30. - 18:18:17
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.08. 30. - 18:18:35
Létrehozva:
|
|
|
úú akkor tényleg nem kapkodta el (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) szegény gyerek, nagypapa lesz az apja...(IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Mondjuk nem csodálom, hogy nem nősült meg túl hamar. Nem egy szépség ...ízlések és pofonok, meg nem is ezen múlik, de akkor sem..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ja, Vince nem egy kimondott szépség, nem olyan nők kedvence, mint Dave. A neje szerintem nem a külseje miatt szeretett bele Vince-be, mert a kevésbé szép embereknek is van kisugárzásuk pl exbarátom se volt a szépség szobra, mégis olyan sugárzása volt, h úgy éreztem, mindig a közelében akarok lenni, valahogy kétlábú mágnesnek éreztem. Hát igen, nem siette el a nősülést, de nem is jó azt annyira elsietni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 30. - 18:20:50
Létrehozva:
|
|
|
Hát ebben egyet tudok érteni Fruzsi, nálam is vannak olyan emberek, akik nem kimondottam szépek, legalábbis mint pasi nekem nem az esetem, de mégis odavagyok érte..(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |