![]() ![]() |
2010.08. 30. - 18:51:26
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öcsém ezért a 10 évesnek kinéző kiscsávóért vannak oda a lányok?Na ne.............. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) ugye, hogy 10-nek néz ki????????????????????? bleeee (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Öcsém, ha én meglátnám Alant egy guminővel, utána olyat kapna..... XD |
|
|
|
2010.08. 30. - 18:52:36
Létrehozva:
|
|
|
Am a La passion klipje megihletet, egy elemet átveszek belőle a novimba is, de persze átalakítva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Veheh vicces az a jelenet, mikor a nőci hazamegy, meglátja a pasiját a guminővel, fogja a guminőt és kivágja az ablakon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na erre kivi leszek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bettike gyíkpisa................heheh (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 30. - 18:53:49
Létrehozva:
|
|
|
Jól van Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgyis tudom, hogy nem köcsögösködésből röhögöd ki a séróját (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na erre kivi leszek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bettike gyíkpisa................heheh (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát most miért, nem az? XD |
|
|
|
2010.08. 30. - 18:55:35
Létrehozva:
|
|
|
Egyre jobb lesz.. Takonymarci, gyíkpisa... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 30. - 18:56:04
Létrehozva:
|
|
|
még arra sem méltó, hogy lehányjam...
amúgy sem értem a korombeliek férfi ízlését, de ezzel a gyerekkel az élen, meg azzal a búval baszott nagyképű királyfi SP-vel az élen meg pláne nem ... Hadd ne mondjam, kit választanék inkább, mint ezeket az idiótákat...és itt most nem Alanre gondolok Egyre jobb lesz.. Takonymarci, gyíkpisa... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) veehehehehhehe XD hát nem aaaz? XD A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 30. - 18:56:18 |
|
|
|
2010.08. 30. - 18:56:39
Létrehozva:
|
|
|
ugye, hogy 10-nek néz ki????????????????????? bleeee (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Öcsém, ha én meglátnám Alant egy guminővel, utána olyat kapna..... XD Hát ha Alan gumicsajt dugna az azt jelenti,hogy te valamit nem jól csinálsz vagy nem adsz neki lyukat és így kénytelen-kelletlen rá kellett fanyalodnia a gumicsajra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 30. - 18:56:42
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=hx3OeYMOiIA...feature=related
Itt a La Passion klip (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 30. - 18:58:41
Létrehozva:
|
|
|
Jól van Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgyis tudom, hogy nem köcsögösködésből röhögöd ki a séróját (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát most miért, nem az? XD Persze,hogy nem köcsögösködésből röhögtem ki.Spontán jött. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) még arra sem méltó, hogy lehányjam... amúgy sem értem a korombeliek férfi ízlését, de ezzel a gyerekkel az élen, meg azzal a búval baszott nagyképű királyfi SP-vel az élen meg pláne nem ... Hadd ne mondjam, kit választanék inkább, mint ezeket az idiótákat...és itt most nem Alanre gondolok veehehehehhehe XD hát nem aaaz? XD hehe már megint SP-t szidod? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 30. - 18:57:49 |
|
|
|
2010.08. 30. - 18:59:31
Létrehozva:
|
|
|
Vica: na ja..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és mi van, ha Britt háta mögött a gumicsajt nyomatja???????? úúúú...közbe kell lépnem, tenni kell valamit, nem hagyhatom életem szerelmét kielégületlenül holmi guminővel XD
Igen, szidom, mert egy idióta, nagyképű barom (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) xD http://www.youtube.com/watch?v=hx3OeYMOiIA...feature=related Itt a La Passion klip (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ááá király (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 30. - 18:59:48
Létrehozva:
|
|
|
Vica: na ja..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és mi van, ha Britt háta mögött a gumicsajt nyomatja???????? úúúú...közbe kell lépnem, tenni kell valamit, nem hagyhatom életem szerelmét kielégületlenül holmi guminővel XD Igen, szidom, mert egy idióta, nagyképű barom (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) xD Először azt olvastam h Britt nyomatja guminővel.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 30. - 19:02:42
Létrehozva:
|
|
|
Először azt olvastam h Britt nyomatja guminővel.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) LOOOOL hát az szép lenne XD XD |
|
|
|
2010.08. 30. - 19:05:40
Létrehozva:
|
|
|
Mode Alan nem marad kielégületlen mert a gumicsajba engedi a muníciót.Jobb lenne ha vázába csinálná? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 30. - 19:06:43
Létrehozva:
|
|
|
VÁZÁBA!!!!!!!!!!!!!!! XD XD XD
Isteneeeeeem XD ez nagyon jóóó XD egyre jobban röhögök XD nem, az lenne a LEGJOBB ha belém rakná xD |
|
|
|
2010.08. 30. - 19:08:46
Létrehozva:
|
|
|
Mode Alan nem marad kielégületlen mert a gumicsajba engedi a muníciót.Jobb lenne ha vázába csinálná? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A guminő ráadásul nem eshet teherbe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vázába? LolXD Csak nehogy rászoruljon a dákójára, és a végén ne tudja lehúzni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A padlóhoz kell akkor verje a vázát, hogy amikor eltörik, kiszabaduljon a farkaXD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 30. - 19:10:12
Létrehozva:
|
|
|
Csak arra vigyázzon,hogy ne legyen túl szűk a váza mert akkor a micsodájára szorul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A guminő ráadásul nem eshet teherbe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vázába? LolXD Csak nehogy rászoruljon a dákójára, és a végén ne tudja lehúzni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A padlóhoz kell akkor verje a vázát, hogy amikor eltörik, kiszabaduljon a farkaXD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehe egyre gondoltunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De az nem jó mert összekaszabolná a farkát. :Damikor széttörné a vázát. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.08. 30. - 19:12:53 |
|
|
|
2010.08. 30. - 19:15:23
Létrehozva:
|
|
|
Csak arra vigyázzon,hogy ne legyen túl szűk a váza mert akkor a micsodájára szorul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehehe egyre gondoltunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De az nem jó mert összekaszabolná a farkát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igaz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Képzeld csak el: Alan szólna Bettikének h : - Bettikém, rászorult a váza a farkamra, segítenél leszedni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) - Betti: De hogy került az oda? - Alan: Ha leszeded, megmutatom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Erre Bettike odamegy, és elkezdi húzni, mint nagyapó a répát a földből, nagy nehezen leszedi, mire lejön, Bettike elesik a vázát kezében szorongatva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.08. 30. - 19:17:19
Létrehozva:
|
|
|
Fruuuuuuuuuu anyám nagyon röhögök. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.08. 30. - 19:18:50
Létrehozva:
|
|
|
Bazz én nagyon röhögök XD XD
Én segítenék leszedni neki, de nem ráncigálnám, akkor csak kárt teszek a váltóban, aztán vihetem a szervizbe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) óóóóóó (IMG:http://www.brightlights-darkroom.com/USERIMAGES/Recoil%20@%20Islington%20Academy%2025%20April%202010012A.JPG) |
|
|
|
2010.08. 30. - 19:21:32
Létrehozva:
|
|
|
Bazz én nagyon röhögök XD XD Én segítenék leszedni neki, de nem ráncigálnám, akkor csak kárt teszek a váltóban, aztán vihetem a szervizbe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) óóóóóó (IMG:http://www.brightlights-darkroom.com/USERIMAGES/Recoil%20@%20Islington%20Academy%2025%20April%202010012A.JPG) vihetem a szervízbe...hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) helló sógi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.08. 30. - 19:21:58
Létrehozva:
|
|
|
Lányok, én veszélyesen hülye vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szegény Alan, ha ezt tudná (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |