![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Remélem lesz. Bár én amilyen itthon ülős típus vagyok.... De majd egyszer. Ja Mode és téged is lovellak ám!!! Én is itthon ülős vagyok. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Egyszer csak sikerül találkoznunk.Meg a lökött húgaimmal is..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) little on....aaaahhhhh (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Fruzsi miből gondolod,hogy nőnél van Dave? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Trixx. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én nem megyek Martinhoz.... Hm..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd megmondom Dave-nek,hogy csak két menetet nézel ki belőle. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jaj Vica nem úgy gondoltam h nőnél van:D Bosszant h pont a nővéremmel lépett le úgy hogy meg sem indokolta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na de hát úgy tűnik nem voltam elég jó neki, és lelépett a kis piszok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gondolhattam volna, hogy megint a farka után fut, ehh pasik..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak nehogy tőled is lelépjen, vigyázzál rá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Vica semmi XD
Trixx, még lehet, hogy megyek, de mondtam Vicának is, hogy nem fekszem a vonat alá ha anyám nemet mond (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na lányok. Én lassan elhúzom a csíkot, mert anyám mindjárt jön értem. Visszük a kutyust állatorvoshoz, kap még egy adag szurit. Előtte még lecipelem egy pisire. Majd jövök addig legyetek jók (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Vica semmi XD Trixx, még lehet, hogy megyek, de mondtam Vicának is, hogy nem fekszem a vonat alá ha anyám nemet mond (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja, igen tényleg, olvastam is. Persze, megértem hogy neked Wili az első, az sokkal fontosabb volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na lányok. Én lassan elhúzom a csíkot, mert anyám mindjárt jön értem. Visszük a kutyust állatorvoshoz, kap még egy adag szurit. Előtte még lecipelem egy pisire. Majd jövök addig legyetek jók (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oké, jó pisiztetést. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pusza |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Fruzsi húzta felém a little on-ja.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szóval tőled jött hozzám....előttem te voltál a nője....ezt nem is mondta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na majd csak jöjjön haza számon kérem rajta.... vigyázok nehogy engem is itt hagyjon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) I feeeel loved..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vuhúúúúú Vica semmi XD Trixx, még lehet, hogy megyek, de mondtam Vicának is, hogy nem fekszem a vonat alá ha anyám nemet mond (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na lányok. Én lassan elhúzom a csíkot, mert anyám mindjárt jön értem. Visszük a kutyust állatorvoshoz, kap még egy adag szurit. Előtte még lecipelem egy pisire. Majd jövök addig legyetek jók (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Páááá drága. Majd még találkozunk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ja, igen tényleg, olvastam is. Persze, megértem hogy neked Wili az első, az sokkal fontosabb volt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Oké, jó pisiztetést. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pusza Ez így van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ha nincs Valics, meg Kesik, akik besegítenek az anyagiakba akkor nem állhattam volna mellette...Alanért mindent megtettem |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mode és még Dave-ért tennél meg mindent. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Fruzsi húzta felém a little on-ja.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval tőled jött hozzám....előttem te voltál a nője....ezt nem is mondta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na majd csak jöjjön haza számon kérem rajta.... vigyázok nehogy engem is itt hagyjon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) I feeeel loved..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vuhúúúúú Páááá drága. Majd még találkozunk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Annyira azért nem hülye, hogy ezt az aprócska infót közölje (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Viszont üzenem neki, hogy ha tőled lelép vki másért, (mert én ugyan már vissza nem fogadom, kutyából nem lesz szalonna) saját kezűleg fogom kiherélni, mert a tesómért ölök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Oh Fruzsi drága vagy. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szegény Dave akkor jó lesz ha hűséges lesz hozzám mert megszabadítod a tojásaitól.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látod milyen?Elhallgatta,hogy veled is kavart... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fruzsi jöhet ám az olvasni való. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Oh Fruzsi drága vagy. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szegény Dave akkor jó lesz ha hűséges lesz hozzám mert megszabadítod a tojásaitól.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látod milyen?Elhallgatta,hogy veled is kavart... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fruzsi jöhet ám az olvasni való. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Most nem küldöm még át, majd estére. Most megyek, majd este megint jövök. Jó volt dumálni. Na szia. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Shine for me...ezt nekem kell mondanom Dave-nek ehelyett ő mondja nekem.... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Most nem küldöm még át, majd estére. Most megyek, majd este megint jövök. Jó volt dumálni. Na szia. Szia.Pááááá Oké majd akkor este. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Veled is jó volt dumcsizni. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Annyira azért nem hülye, hogy ezt az aprócska infót közölje (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Viszont üzenem neki, hogy ha tőled lelép vki másért, (mert én ugyan már vissza nem fogadom, kutyából nem lesz szalonna) saját kezűleg fogom kiherélni, mert a tesómért ölök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én meg az apámért ölök drágám!!! XD Mode és még Dave-ért tennél meg mindent. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) így igaz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Szép jó napos időket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Úristeeeeeeeeeeeeeen ÚÚristeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen Alannek milyen arca van jéééééééééééééééééééézusooooooooooooooooooooooooooooom (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs047.snc3/13433_130445553651711_100000588003682_242319_3097370_n.jpg) Szép jó napos időket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hahah XD Csókolom XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Miért milyen arca van? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Látom kezdesz beindulni... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak csókolnád..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 16. - 16:07:32 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát annyira szééép (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Olyan kis kerek, meg aranyos, csak bele kéne harapni XD Mint a habos torta vagy én nem is tudom de annyira gyönyörű (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Elaléltál mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát az Dave-re is igaz amit írtál. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
áááááááááá a rohadt életbe a mocskos távolságot meg korkülönbséget xD
Elaléltál mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát az Dave-re is igaz amit írtál. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Hát egy kicsit XD XD Bizony szép apu (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Csak hát Alanen valahogy kiakadtam XD kár, hogy nem látszik a kerek segge A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 16. - 16:10:49 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na persze halmoznád az élvezeteket mi?Nem elég az arca még a seggét is látni akarod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát igen ez van távolság és korkülönbség..... (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát, még a korkülönbséggel nem is lenne baj, mert leszarom, de olyan messze van.. xD
És nem érti a nyelvem.. XD Bár azt én már tanulom.. XD Igeeen az egész testét látni akarom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |