535 Oldal V  « < 361 362 363 364 365 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> Enjoy The Silence!
Mode93
post 2010.09. 02. - 19:27:26
Létrehozva: #7241

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.09. 02. - 20:23:44) *
Köszi az infót. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Nem terpeszthet örökké Alan. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

DE! XD
előttem XD

ha esetleg jönne ide is, úgy döntene, hogy vissza érkezik, hogy ismét megcsodálja Valicsot és engem öhhmm XD.....akkor ajánlom neki, hogy álljon neki vetkőzni mer akkor megyek és Britt-et fogom kérdőre vonni, hogy mi az, hogy Alan nem vetkőzik a háreme előtt!!! XD

Idézet (vicuska @ 2010.09. 02. - 20:26:32) *
Hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Elölről vagy hátulról mutatnád magad mikor behajolsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

heheheheheheheeeeeee

Fentről, elölről..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.09. 02. - 19:29:17
Létrehozva: #7242

devotee

Júliusban nálunk volt barátnőm 4 napig, egyik nap ebédeltünk. Apa menni akart be mire megszólal: nem tudok felállni.
Úgy röhögtem mikor Esztire néztem, utána ő is röhögött de anya nem vette észre XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.09. 02. - 19:29:52
Létrehozva: #7243

devotee

Szóval legközelebb ha majd jön elvárod Alantől,hogy megdugjon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Elölről.......akkor a didkókat akarod mutatni neki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.09. 02. - 19:32:24
Létrehozva: #7244

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.09. 02. - 20:29:52) *
Szóval legközelebb ha majd jön elvárod Alantől,hogy megdugjon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Elölről.......akkor a didkókat akarod mutatni neki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nyeeheheheee nagyon röhögök XD

nem, azt várom el tőle, hogy dobjon le pár cuccot!! XD Elég , ha csak egy nadrág meg egy póló van rajta..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (de még az sem feltétlenül XD)

de az sem lenne rossz, amit te mondasz! XD
Anyám várna rám egy picit.......xD xD

Igen, azokat akarom neki jobban...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
DevotedViolator-...
post 2010.09. 02. - 19:32:53
Létrehozva: #7245

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.09. 02. - 20:32:24) *
nyeeheheheee nagyon röhögök XD

nem, azt várom el tőle, hogy dobjon le pár cuccot!! XD Elég , ha csak egy nadrág meg egy póló van rajta..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (de még az sem feltétlenül XD)

de az sem lenne rossz, amit te mondasz! XD
Anyám várna rám egy picit.......xD xD

Igen, azokat akarom neki jobban...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Picit...Huhuh sztem várhatna reggelig.. XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.09. 02. - 19:34:00
Létrehozva: #7246

devotee

Idézet (DevotedViolator- girl @ 2010.09. 02. - 20:32:53) *
Picit...Huhuh sztem várhatna reggelig.. XD

vagy még tovább is XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.09. 02. - 19:36:20
Létrehozva: #7247

devotee

hehe csajok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na én megyek.Jóccakát kedveskéim. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A holnapi viszontlátásra.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.09. 02. - 19:37:02
Létrehozva: #7248

devotee

aaajjj olyan kemény és férfias a....válla (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
..xD

Bazz nekem is mennem kell jéézusom még hajmosást terveztem, meg tízóraim sincs XD XD

Na irány nekem is XD

jó éjt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 03. - 06:30:37
Létrehozva: #7249

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.09. 02. - 18:21:56) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Még aneveikre is emlékszem. Egyikük Pista bácsi volt, a másik meg Jani bácsi.
Pista bácsit szerettem jobban (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

(IMG:http://30.media.tumblr.com/tumblr_l83i39fW5x1qbsn6lo1_400.jpg)

He-he az én apukám is Pista bácsi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így hívják a fiatalok a munkahelyén. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ja, és Jó Reggelt!

Idézet (vicuska @ 2010.09. 02. - 18:22:53) *
Helló csajok.

Trixikém ha már itt vagy akkor ezt a két képet berakom gyorsan.Már akartam berakni csak nem jártál erre. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Gyúrjál Matin gyúrját! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Köszi Vicus.
Sajna tegnap már nem láttam, mert pont 18:24-kor már kikpcsoltam a gépet, és indutam haza melóból.
De mindig örüköl a képknek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.09. 02. - 18:31:52) *
Hát nagyon jól ment az ovikezdés.A múlt héten kezdtük ,de csak 10 órától fél 12-ig volt bent a csaj.Aztán hétfőn kedden nem volt ovi és így tegnap folytattuk.Úgy volt,hogy bent ebédel aztán hazahozom.Mikor mentem érte látom ám,hogy fekszik az ágyba.hehe aztán kiderült,hogy maradni akar és így bent aludt.Ma meg már nem volt kérdés,hogy marad. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jobbulást neked.

Ugye milyen cuki kissrác Martin fia? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

hehe majd megírod.Én viszont megírtam neked a három az egyben levelet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na Vicus ez szuper hogy ilyen jól sikerült a Mini Módernak az ovi és nem volt gond.
Akkor úgy néz ki szeretni fogja. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Köszi, ma már jobban vagyok.

Jaj Calo nagyon édes. Úgy megzabálnám. Tiszta apja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.09. 02. - 18:42:20) *

Basszus majdnem félrenyeltem a kávémat. XD
Váááááááááááááááááááááááá nyami nyami
Martiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn popóóóóóóóóóóóóóó
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.09. 03. - 06:38:13
Létrehozva: #7250

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.09. 02. - 19:05:34) *

IMÁDOM mikod Dave így szereti Martint. ("wub" csak nem enged több ikont ez a .....)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.09. 03. - 07:41:15
Létrehozva: #7251

devotee

Jó reggelt.

Trixx örülök,hogy jobban vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Viszont nekem meg ma reggel lett olyan hasgörcseim.......... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Ráadásul nem tudom mitől.Teljesen váratlanul jött. Még szerencse,hogy mikor átvittem az oviba a Petrát akkor görcs szünet volt,de vissza felé már kapkodni kellett a lábaimat és igen gyors tempóba rohanni befelé a klotyóra.Még jó,hogy az ovi kb.3 percre van tőlünk.Kül lehet beszarok...........ááááááá,de utálom az ilyet............

Szívesen képeket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen szerencsére úgy látom az ovival nem lesz gond.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.09. 03. - 11:32:53
Létrehozva: #7252

devotee

MOOOOOOODE ALAN JÖN MEGINT BUDAPESTRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.09. 03. - 12:05:40
Létrehozva: #7253

devotee

Azt a mindenit.......... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  _163087_dave_gahan_150_elvis_02_09gg.jpg ( 61.82K ) Letöltések száma: 1

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.09. 03. - 12:54:55
Létrehozva: #7254

devotee

Tudom ,hogy nap híréhez képest most a képek eltörpülnek,de ha már itt vagyok akkor rakok be pár képet amik nekem újdonságok voltak.
Az első kép nekem nem volt még meg.........a második harmadik pedig a párjai amiket a képtáramban találtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A negyediket szintén most találtam...az ötödik meg a párja. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  650.jpg ( 92.88K ) Letöltések száma: 0
Mellékelt állomány:  23787_111898428839757_100000588003682_157691_4257372_n.jpg ( 82.88K ) Letöltések száma: 1
Mellékelt állomány:  ca10fe2632_16834621_o2.jpg ( 70.67K ) Letöltések száma: 0
Mellékelt állomány:  ugly4.jpg ( 33.75K ) Letöltések száma: 0
Mellékelt állomány:  1hoy05.jpg ( 32.2K ) Letöltések száma: 0

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.09. 03. - 13:03:47
Létrehozva: #7255

devotee

Bettike ezek a képek neked mennek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sajna nem valami jó élességű képek.
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  19036_1191352994396_1545533234_440755_3568784_n.jpg ( 24.26K ) Letöltések száma: 0
Mellékelt állomány:  19036_1191354634437_1545533234_440778_3707192_n.jpg ( 27.35K ) Letöltések száma: 0

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.09. 03. - 13:26:18
Létrehozva: #7256

devotee

Mielőtt visszaolvasnék...

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

ÁÁÁÁÁ annyira tudtam, ugye, ugye én megmondtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.09. 03. - 12:32:53) *
MOOOOOOODE ALAN JÖN MEGINT BUDAPESTRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁ
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.09. 03. - 14:01:20
Létrehozva: #7257

devotee

Nos, miután egy pindurkát sikerült lenyugodnom, elmesélem, hogy volt ez az Alan bejelentős dolog. A telefonom le van némítva, ma is le volt, de az osztályfőnöki órám kellős közepén egyszer csak hallom, hogy jön egy üzenet. Osztályfőnök néz le táskámra, mondtam hogy bocsánat, ez az enyém...a többiek persze "Jééééézusom".....mert hogy egy röhögés az üzenethangom, hát ebbe mekkora csoda van azt a mindenit!!!!! -.-"

Aztán olvasom Niki üzenetét, erre hangosan felnyögtem!!! XD Szerencsére akkora zaj volt, hogy meg sem hallotta senki! XD Aztán írni akartam neki vissza, de mondom inkább felhívom, ha vége az órának. Csakhogy az órából még volt fél óra!!! XD Azt hittem meghülyülök, mire vége lett....
közben egyáltalán nem figyeltem, komolyan, olyan voltam, mint egy zombi, nem is hallottam, hogy körülöttem ordítozás van. Aztán hirtelen kérdeztek valamit, ami engem is érint, azt meghallottam, jelentkeztem, aztán kész, visszaestem zombi állapotba. Amikor vége lett az órának, már hívtam is Nikit. örültem mint az állat, kérdeztem, mikor stb, stb. Válaszolt, stb stb. Aztán utána fölhívtam anyámat, mert muszáj volt..ugyanis tegnap hallottam egy telefonbeszélgetést. Egy haverjával viccelődve beszélt, hogy még van egy nap szabija, és ma meg tudja kérdezni, hogy kiveheti-e. Na mondom, ha nem hívom föl, és mondom el ezt neki azelőtt, hogy a munkahelyén intézkedne, akkor nem lesz több szabija, és ha hétköznapra esik a koncert, akkor nem tud elvinni. Úgyhogy fölhívtam, és elmondtam neki a terveimet, hogy én ezt már végig gondoltam, és ha a belem szétszakad, akkor is kérni fogok apámtól 20 000 forintot a benzinre. Ha nemet mer mondani, akkor nagyon-nagyon meg fogok sértődni, de nem fog, mert tudja, hogy mi a helyzet....mármint hogy Alan mit jelent nekem.
Aztán letettem a telefont..közben jött az üzenet Valicstól! XD Akkor neki is visszaírtam...XD És eljutottam a tízóraimig végül..XD Persze a mosoly levakarhatatlan lett volna az arcomról..(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Hozzáteszem, hogy a zombi állapotban remegtem, és bőgnöm kellett, de kénytelen voltam visszatartani a bőgést..

Idézet (vicuska @ 2010.09. 03. - 08:41:15) *
Jó reggelt.

Trixx örülök,hogy jobban vagy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Viszont nekem meg ma reggel lett olyan hasgörcseim.......... (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Ráadásul nem tudom mitől.Teljesen váratlanul jött. Még szerencse,hogy mikor átvittem az oviba a Petrát akkor görcs szünet volt,de vissza felé már kapkodni kellett a lábaimat és igen gyors tempóba rohanni befelé a klotyóra.Még jó,hogy az ovi kb.3 percre van tőlünk.Kül lehet beszarok...........ááááááá,de utálom az ilyet............

Szívesen képeket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen szerencsére úgy látom az ovival nem lesz gond.

Ezen felröhögtem!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mármint azon, hogy "Kül lehet beszarok" XD

Na, enni is kellene valami ebédet, mert 1 órája mást sem csinálok, mint itt ordítozok a gép előtt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 03. - 13:58:15
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.09. 03. - 14:09:05
Létrehozva: #7258

devotee

Moooooode na végre,hogy előkerültél.Már tűkön ültem,hogy mikor jössz és vártam a reagálásodat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Pont erre az ÁÁÁÁÁÁÁ-ra számítottam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Én meg mivel nem tudom a számod mert nekem nem adtad meg( (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ) küldtem üzeit Frunak,hogy szóljon már neked,de nem tudom megkapta-e.Aztán láttam Freestate-en,hogy Niki már szólt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mikor olvastam a hírt gondoltam magamban ha ezt Bettike megtudja sikítani fog a boldogságtól. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.09. 03. - 14:21:32
Létrehozva: #7259

devotee

Sajnos 7 órám volt XDDD

Igeeen sikítani szerettem volna, de óra közben...XD háttőő..XD

ójajj hát a telefonszámos dolgon könnyen tudunk segíteni..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De olyan furcsa dolgok történnek!!! XD
Először az a jóslat dolog amit írtam e-mailben, most meg lenémítva a telefon oszt mégis megszólal, és csak az üzenet, mer amikor anyám hívott, nem csörgött, csak rezgett..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.09. 03. - 14:30:33
Létrehozva: #7260

devotee

Remélem, hogy egy novemberi, vagy valamilyen időpont lesz..az lenne a legszebb szülinapi ajándék...

legyen november 4 , és akkor egy életre szóló szülinapi ajándékom lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.09. 03. - 14:30:44
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

535 Oldal V  « < 361 362 363 364 365 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
15 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (15 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: