![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
Létrehozva:
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szerintem pedig a három probléma közül nyelv,távolság,korkülönbség pont a korkülönbség ami a legnagyobb probléma.Tudom,hogy te leszarod de ugye erről már beszéltünk,hogy sajnos mivel Alan ismert ember a közvélemény nem szarja le.
Lenne vélemény nyilvánítás rendesen.Bocsi nem akartalak kiábrándítani. A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 16. - 16:20:49 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Dehogy ábrándítottál ki, én makacs vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mondjuk igaz, mert az első kettőt meg lehet változtatni, de a korunkat azt nem.. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Na majd feltaláljuk az időgépet XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát az jó lenne ha lenne időgép mert akkor én is vissza mennék az időbe és azon lennék,hogy megismerjem a fiúkat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
jajj milyen jó lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyidősek lennénk..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindketten 20 évesek mondjuk a 101 idején, és ott megállna az idő (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) húúúú de király lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 16. - 16:27:44 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
jaaaa a 101 ideje....és mondjuk mi is ott dolgoznánk körülöttük aztán meg felcsípnénk őket.Bár szerintem én nem mernék próbálkozni Dave-nél egyrészről mert ronda vagyok és úgy sem tetszenék neki más részről meg ő akkoriban már nős családos pasi volt és nekem nem szokásom mások házasságába beletenyerelni.Én nem vagyok olyan mint Teresa.
De te rástartolhatnál Alan-re..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Vica...
1.) Nem vagy ronda, pláne 20 évesen nem lennél ronda.....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olyan szexi nők lennénk hogy csak na XD 2.) Dave épp facér lenne... XD Egyébként meg Alan-nek ott volt Jeri....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
De Mode Dave a 101 idején egyáltalán nem volt facér.....sőt már három éve nős volt és Jack is meg volt már. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Nos akkor csak most vagyok ronda 20 évesen úgy mondanám,hogy el megy kategória voltam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kettőnk közül te tuti szexi lennél de én sosem voltam az. Eh Jerit simán kenterbe vernéd. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most nem azért de az a csaj egyáltalán nem volt szép.Nem is értem mit evett rajta Alan. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) hehe írhatnánk erről fick-et.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 16. - 16:36:39 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
De a mi világunkban facér és kész XD
Jajj Vica fejezd be ezt a ronda vagyok szöveget XD Hogyan lennél már ronda...(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na én meg pláne nem vagyok szexi XD XD XD Na azt én sem értem, Jerin mit evett, olyan volt a csaj mint egy 50 éves nyanya..de hát ... XD Ja írhatnánk..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát én rondának érzem magam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát Dave-nek nem kellenék az ziher.
Oké a mi világunkban facér. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "Na azt én sem értem, Jerin mit evett, olyan volt a csaj mint egy 50 éves nyanya..de hát "....heheheh 50 éves nyanya..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Írjunk..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát olyan volt XD XD
Na látod, facér, és elcsábítjuk őket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de ne érezd rondának magad azt a betyár mindenit!!!! Hát írjunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak attól félek, hogy nekem egy idő után elfogy a türelmem XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Így néztem ki 17 éves koromba ez a ballagási képem.20 éves körüli képem szerintem nincs a gépen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
oké akkor elcsábítjuk őket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe hát nekem még ötletem sincs konkrétan a közös művünkhöz.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szólj ha neked van.... Később majd kitörlöm a képet.....ne az én fejemet kelljen bámulnia aki erre jár.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 16. - 16:49:29 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Te bolond, hát tök szép voltál!!!!
Szép hosszú hajad volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nézd, Dave hogy örül neked (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs429.snc3/24742_109515795730985_100000176946957_239440_6673220_n.jpg) Így néztem ki 17 éves koromba ez a ballagási képem.20 éves körüli képem szerintem nincs a gépen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) oké akkor elcsábítjuk őket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe hát nekem még ötletem sincs konkrétan a közös művünkhöz.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szólj ha neked van.... Később majd kitörlöm a képet.....ne az én fejemet kelljen bámulnia aki erre jár.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) El bizony de úúúúúgy heheheeee reszkessetek pasik XD Hát nekem sincs xD Jajj ezen felröhögtem XD "ne az én fejemet kelljen bámulnia aki erre jár" XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Az volt ja hosszú hajam.De a férjem rövid hajjal ismert meg aztán mikor meglátta ezt a képemet reklamált,hogy növesszem vissza. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Oh köszi a dícséretet. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Örülök,hogy Dave örül nekem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez meg a 8.-os ballagási képem.Milyen kis ártatlan vagyok..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te bolond, hát tök szép voltál!!!! Szép hosszú hajad volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nézd, Dave hogy örül neked (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs429.snc3/24742_109515795730985_100000176946957_239440_6673220_n.jpg) El bizony de úúúúúgy heheheeee reszkessetek pasik XD Hát nekem sincs xD Jajj ezen felröhögtem XD "ne az én fejemet kelljen bámulnia aki erre jár" XD na jól nekiugrottunk az írásnak....ötletünk sincs.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak gondolatok.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na itt tényleg ártatlan vagy XDDDD
A másik jobban tetszik, szép a hajad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD hát az biztos az írással kapcsolatban, hogy mi benne leszünk XD Mindjárt jövök, Alan sült tojást akar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
hehehe te meg az ő tojását akarod. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát a 8.-oson nem volt kibontva a hajam. Köszi.A középsulis képen azért olyan göndi beütésű a hajam mert spirál dauer volt benne. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) hehe mi benne leszünk...de akkor majd ha elcsábítjuk őket akkor majd kell ám írni jó kis fincsi ungi-bungi jeleneteket is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
de sokáid tökölsz azzal a tojással..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kül Alan nem tudja magának megsütni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Live in Hamburg.....szeretem..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A hozzászólást -vicuska- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 16. - 17:14:35
Csatolt állományok
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Na. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De Alan is meg tudja sütni, de én akartam neki megsütni XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként szeret főzőcskézni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jaja én akarom a tojásait XD Ja, hogy ott össze volt kötve a hajad.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindegy a másik akkor is jobban tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hamburger apu XD |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Majd megkérdezem Dave-et neki melyik képem tetszik jobban. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát ha szeret főzőcskézni akkor megsüthette volna magának a tojást.Ma kímélni kell téged mert a Kramcsi leterhel.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
De én kényeztetni akarom imádott férjemet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A sült tojás mellé kapott ám egy segg simogatást is XD Na kíváncsi leszek Dave véleményére (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A hozzászólást -Mode93- szerkesztette a következő időpontban: 2010.06. 16. - 17:27:17 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hát ez az kényeztetni akarod.....elkapatod..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ő nem símogatta meg a hátsódat? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt mondta Dave,hogy az tetszik neki ami neked is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már itthon van a kis drága...... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |